Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Blog

Ako stráviť Veľkú noc plnú zážitkov a zábavy ?

Veľká noc je sviatkom prebúdzania prírody zo zimného spánku, ale i sviatkom hojnosti, keď sa stoly prehýbajú pod zemiakovým šalátom, údenou šunkou, vajíčkami, koláčmi.

Potrebujete dovolenku alebo len krátky oddych? SOREA má pre vás niečo špeciálne

Ste mladí ľudia alebo mladá rodina s deťmi a hľadáte miesto pre svoju dovolenku alebo len pre krátky relax? Tak čítajte ďalej...

JESENNÉ POBYTY SENIOR FIT 60+ V HOTELOCH SOREA

Dopriať si krásnu dovolenku môžeme aj mimo hlavnej dovolenkovej sezóny. Mimochodom, prečo by si seniori, ktorí sú vo veku 60+, nemohli naplno vychutnať voľné dni oddychu práve na jeseň, keď je na horách najkrajšie? Je to čas, keď sa už netreba prispôsobovať detským prázdninám, čas, ktorý si možno vo väčšom pokoji a s pôžitkom užiť či už vo dvojici, alebo s priateľmi, v objatí majestátnej prírody a s plným pohodlím! A veruže je z čoho vyberať…

LETNÉ BONUSY A ZĽAVY PRE KLIENTOV SIETE SOREA

Aj vy túžite po tom, aby ste si počas letnej či jesennej dovolenky mohli dovoliť niečo príjemné, úžasné a najlepšie ešte aj viac ako inokedy, mimo dovolenky? V tom prípade vám prezradíme tajomstvo, vďaka ktorému môžu byť vaše dovolenkové a prázdninové dni nielen krajšie a bohatšie na zážitky, ale ešte aj lacnejšie!

Pohodové LETO na Slovensku v hoteloch SOREA

Užite si nezabudnuteľnú dovolenku v znamení oddychu a zábavy!

Letné prázdniny 4 noci za cenu 3 nocí

Letné prázdniny za skvelú cenu s wellnessom, animáciami, s Kvízovým večerom a Slovenským večerom v atraktívnej časti JASNEJ priamo pod Chopkom. V cene pobytu aj Liptov card - regionálna zľavová karta s poistením na hory!

TURISTICKÉ CIELE 7KOPCOV 3JAZERÁ V OKOLÍ HOTELOV SOREA

Hotelová sieť SOREA ponúka cenovo a destinačne veľmi vyvážené ubytovanie v tých najlukratívnejších miestach Slovenska.

OSLAVUJTE SPOLU SO SPOLOČNOSŤOU SOREA

Hotelová sieť, ktorá prináša tie najkrajšie zážitky zo Slovenska

LYŽE A ČARO ZIMNÉHO WELLNESSU

Dovolenkujte s nami v TOP lyžiarskych strediskách Slovenska!

ČAROVNÉ VIANOCE A SILVESTER V HOTELOCH SOREA

Užite si nezabudnuteľnú sviatočnú atmosféru a skvelý relax…

Kam na jesenný pobyt ?

Navštívte krásne miesta a doprajte si dokonalý relax!

Skvelý wellness, termál, bazény a vodné atrakcie!

Tieto miesta vás prekvapia krásou a kvalitnými službami! Navyše, sú na Slovensku.
V ostatných rokoch omnoho viac ako kedysi, upriamujeme pozornosť na krásy našej krajiny. Pandémia skomplikovala cestovanie, na druhej strane nás donútila zamerať sa viac na cenné poklady Slovenska. Lákajú vás bazény, termálne vody, atrakcie a wellness zariadenia? Vôbec nemusíte precestovať stovky kilometrov! Máme pre vás tipy na relax v hoteloch SOREA.

Dovolenka plná hravosti, so SOREA bez starostí!

S nami vás nuda trápiť nemusí, využite skvelé ZĽAVY A BONUSY!

SOREA opäť získala prestížne ocenenia!

SOREA získala prestížne ocenenia Business Superbrands Slovakia a niekoľko certifikátov Dôveryhodná firma.

Spojiť kongres s relaxom je jednoduché!

Ak hľadáte vhodné priestory na organizáciu kongresu, školenia a nechcete mať s jeho zabezpečením žiadne starosti, vhodnou voľbou sú hotely siete SOREA. Zvoľte si u nás kongres, seminár či firemnú, spoločenskú akciu a my vďaka našej širokej ponuke hotelov vyhovieme všetkým vašim prianiam.

Dovolenka plná hravosti so SOREA bez starostí !

Radi by ste strávili príjemný čas s rodinou plný zábavy a oddychu a ešte ste sa nerozhodli kam sa s deťmi vybrať ? Vyskúšajte jeden z hotelov SOREA v najkrajších lokalitách Slovenska ako sú Vysoké Tatry, Nízke Tatry či Spiš a zaručene neoľutujete. Okrem krásnej prírody a špičkových wellness centier na vás čaká bohatá ponuka doplnkových služieb hotelových zariadení, ktoré sa právom pýšia Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom".

S nami vás nuda trápiť nemusí. Využite skvelé ZĽAVY a BONUSY !

Prichádza leto ! Čo tak si ho spríjemniť fantastickými dovolenkovými zážitkami v najkrajších lokalitách Slovenska ? Hotelová spoločnosť SOREA má pre vás aj tento rok prichystanú bohatú ponuku produktových balíčkov, relaxačných procedúr a bonusových zliav na športové, zábavné či oddychové aktivity. Či už si vyberiete Vysoké alebo Nízke Tatry, ktoré po stáročia vzbudzujú rešpekt u každého svojho návštevníka, Spiš, prezývaný aj Klenotnica Slovenska, či naše hlavné mesto, Bratislavu, o oddych a zábavu budete mať rozhodne postarané !

SOREA boduje v rebríčku NAJ zamestnávateľov !

Napriek tomu, že bol rok 2020 poznačený pandémiou, ktorá sa dotkla aj prevádzok hotelov natoľko, že boli väčšiu časť roka zatvorené, sa hotelovej spoločnosti SOREA podarilo získať hneď niekoľko významných ocenení. Medzi nimi je aj umiestnenie a ocenenie v rebríčku Najzamestnávateľ roka 2020.

JESEŇ MÔŽE BYŤ KRAJŠIA NEŽ SI MYSLÍTE!

Aj vám už začína byť smutno za odchádzajúcim letom? Nemusí to tak byť, pretože krásne chvíle si môžeme vychutnať aj počas jesenných dní.

 1 2 3 >