Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

25 rokov krásnych chvíľ a relaxu

V dnešnej uponáhľanej dobe sa nám žiada skutočný a dokonalý oddych viac, ako kedykoľvek predtým.

V dnešnej uponáhľanej dobe sa nám žiada skutočný a dokonalý oddych viac, ako kedykoľvek predtým. Názory na to, ako by takýto oddych mal vyzerať, sa môžu rôzniť, ale v jednom sa asi viacerí z nás zhodneme. Väčšina si najlepšie oddýchne tam, kde je krásne okolie, priateľské prostredie, kde prekvapenia sú len príjemné a kde sa dobre cítime nielen my, ale aj naši blízki. Na miesta, kde panuje srdečná atmosféra a dôvera, kde vieme, že sa na nás tešia a že táto úprimnosť je pravá, sa potom aj radi vraciame a domov odchádzame s dobrou náladou, plní síl a energie.

Tajomstvo tradične skvelej dovolenky

Pýtate sa, kde takéto čarovné miesto nájsť? Prezradíme vám tajomstvo tých, ktorí takýto relax nielen zažívajú a poznajú, ale si ho aj starostlivo ako dobrú tradíciu odovzdávajú doslova z generácie na generáciu.  Ak sa rozhodnete oddychovať v niektorom z hotelov siete SOREA, máte možnosť spoznávať najkrajšie miesta Slovenska a všetky jeho neobyčajné zákutia, ale aj zregenerovať svoje sily a pookriať na duši. O tom, že to nie je iba konštatovanie, ale mnohými rokmi overená pravda, svedčí aj skutočnosť, že začiatkom roku 2018 vstúpila sieť jedenástich hotelov SOREA do jubilejného 25. roku pôsobenia na trhu cestovného ruchu Slovenska. Koľko krásnych chvíľ a zážitkov už tieto zariadenia ponúkli svojim hosťom? Vo svojich hoteloch umiestnených v najkrajších lokalitách Vysokých Tatier, Nízkych Tatier, v Ľubovnianskych kúpeľoch na Spiši a v Bratislave sieť hotelov SOREA dokáže ročne uspokojiť a odrekreovať vyše 100-tisíc klientov, pričom viac ako polovicu tvorí domáca klientela a zvyšnú časť zahraniční hostia, ktorí s radosťou objavujú krásu našich najmenších veľhôr, liečivé účinky jedinečných minerálnych prameňov a popri tom aj bohatú históriu slovenských miest.

Pobyty pre rodiny s deťmi, aj pre seniorov

Stále je čo spoznávať a stále je čo objavovať, iba návštevníci sa menia. Nie však tak celkom úplne. Tí, ktorí sem v roku 1993 prišli stráviť krásne chvíle so svojimi rodičmi, sú už dávno dospelí a mnohí už majú aj svoje deti, s ktorými v príjemnom a priateľskom prostredí objavujú nielen krásy Slovenska, ale aj tajomstvá relaxu, wellnessu, aktívneho oddychu i zábavy. A často sa stáva, že tí, ktorí tu  pred dvadsiatimi piatimi rokmi boli ako rodičia, teraz sa sem vracajú ako starí rodičia a chcú svojim vnúčatám dopriať rovnako nezabudnuteľné zážitky, aké mali oni sami so svojimi deťmi. Pravdaže, ponuka sa neustále rozširuje a zdokonaľuje.  Klasické rodinné dovolenky dopĺňajú rehabilitačno-rekreačné pobyty, regeneračné pobyty zamerané na elimináciu následkov súčasného životného štýlu, balneotherapy, vital, antistres, aróma, relax a detoxikačné pobyty či ozdravné kúry s využitím netradičných liečebných metód. Samozrejme, dobrý chýr o skvelých službách sa rýchlo šíri, a tak na základe odporúčania a osobných skúseností neustále pribúdajú aj noví klienti, ktorí si to, o čom počuli, chcú dopriať na vlastnej koži.

Ponuka pamätá aj na hendikepovaných klientov, tréningové pobyty a kongresy

Mnohé z hotelových zariadení sú vhodné aj na pobyty hendikepovaných klientov a sú prispôsobené pre pobyt alergikov. Vybavenosť hotelov športovými a relaxačnými službami je vhodná aj pre organizovanie sústredení a tréningových príprav aktívnych športovcov.

Okrem atraktívneho prostredia a širokej palety služieb ponúka SOREA hotelové zariadenia vhodné na usporiadanie odborných i záujmových stretnutí charakteru seminárov, školení, kurzov, kongresov a konferencií na vysokej profesionálnej úrovni. Hotely disponujú konferenčnými priestormi a sú vybavené kvalitným zariadením potrebným na zabezpečenie úspešnej firemnej akcie. Kvalitné služby hotelov SOREA aj v tomto prípade dopĺňa  programová ponuka v okolí, najmä s využitím zaujímavých daností a atrakcií regiónu. 

Ocenenia, ktoré svedčia o kvalite

Úspešný rozvoj spoločnosti a neustále zvyšovanie hodnoty značky ocenila aj Komisia expertov Brand Council programu Slovak Superbrands, ktorá udelila hotelovej spoločnosti SOREA cenu Slovak Business Superbrands Award 2017aj 2018. Tradičná ponuka hotelov sa neustále rozširuje o služby, ktoré moderný cestovateľ požaduje. Nejde len o rozsah a kvalitu doplnkových služieb, športovo-relaxačných aktivít, kultúrnych akcií, ale hlavne o ponuku komplexného balíka služieb s rozličným tematickým zameraním a pre konkrétnu cieľovú skupinu klientov. Nádherné prírodné prostredie v lete poskytuje ideálny priestor pre realizáciu tzv. zelených škôl v prírode alebo letných táborov s množstvom animačných činností, v zimnom období je tu ponuka perfektných lyžovačiek. Hotely SOREA sú ocenené aj certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom". 

Ak teda patríte k tým, ktorí sa práve rozhodujú o tom, kde a ako budete tráviť svoju dovolenku, vyberte sa tam, kde sa klienti už 25 rokov radi vracajú, tam, kde už mnohí prišli na základe skvelého odporúčania a dobrej skúsenosti.
SOREA – to je príjemné prostredie, garancia spoľahlivosti spoločnosti a profesionálny personál, ktorý má dlhoročné skúsenosti v poskytovaní pobytových, hotelových a kongresových služieb. Dobre vie, čo klient potrebuje, aby z hotela odišiel s čo najlepšími pocitmi a opäť sa vrátil plný nových očakávaní. Z bohatej ponuky hotelovej siete SOREA si určite vyberiete podľa svojich predstáv.

25 rokov sme tu s vami, oslavujte spolu s nami!