Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Články

SOREA získala prestížne ocenenie

SOREA získala prestížne ocenenie Business Superbrands 2017

Užite si počas zimy nezabudnuteľné zážitky so SOREOU

Slovensko je rôznorodá krajina s bohatou prírodou, ktorá ponúka široké možnosti strávenia voľného času v lete i v zime.

Objavte krásy Slovenska zo sedla bicykla

Cykloturistika je vynikajúcou príležitosťou, ako spojiť športový pohyb s bezprostredným zážitkom z prírody.

Kráčajte s nami letnými dňami !

Atraktívne letné aktivity v hoteloch SOREA pre rodiny s deťmi

WELLNESS, TERMÁL, RELAX na Slovensku

Vycestujte za slovenskými prírodnými skvostmi, čistým vzduchom, turistikou a zážitkami do našich horských a kúpeľných stredísk. Hotelová sieť SOREA láka všetkých milovníkov relaxu do svojich wellness centier od Bratislavy až po Spiš.

Jesenné potulky po Slovensku, alebo Poďte sa s nami báť počas Halloween pobytu!

Jeseň je zaujímavé ročné obdobie, kedy príroda ponúka úžasné farebné predstavenie, no je aj obdobím širokej ponuky cenovo zvýhodnených pobytov a relaxačných balíčkov. Ak túžite zregenerovať, vypnúť, zamedziť ďalšiemu úbytku síl a načerpať nové, jeseň v slovenských horách vám môže priniesť nezabudnuteľné zážitky. Keď si k tomu predstavíte zahriatie organizmu v teplých bazénoch či v saunách, možno sa jesenná dovolenka v hoteloch siete SOREA stane vašou prioritou. Babie leto v Nízkych a Vysokých Tatrách je vďaka stabilnému počasiu najkrajším obdobím na turistiku.

Spojiť kongres s relaxom je také jednoduché!

Slovensko má mnoho krás a prírodných atrakcií, ktoré môže návštevníkom ponúknuť počas celého roka. V letných mesiacoch relax pri vode aj pri termálnych prameňoch, turistiku na pyšné štíty vo Vysokých Tatrách, unikátny Demänovský kras v Nízkych Tatrách, kilometre cyklotrás, históriu kúpeľných miest, ale aj hlavného mesta Slovenska – Bratislavy. A práve v týchto najlukratívnejších a najkrajších lokalitách Slovenska prevádzkuje SOREA trinásť hotelov charakteru od kongres a biznis hotela v hlavnom meste SR až po wellness hotely s ponukou rekondično – rehabilitačných procedúr.

Rezervujte si zimnú dovolenku v hoteloch SOREA

Slovenská zima je o lyžovačke v Tatrách, wellnesse aj zábave. Príďte si zalyžovať do našich slovenských zimných stredísk! Len pár metrov od TOP lyžiarskych zjazdoviek vo Vysokých a Nízkych Tatrách, Demänovskej doline a iných lokalitách, majú celé rodiny s deťmi k dispozícii zmodernizované zariadenia cestovného ruchu slovenskej siete SOREA.

Hotelová síť SOREA láká kulturním létem i zahraniční turisty

Rezervujte si letní dovolenou v SOREA a poznejte krásy Slovenska

Rezervujte si letnú dovolenku v SOREI a spoznajte krásy Slovenska

Hotelová sieť SOREA láka kultúrnym letom aj zahraničných turistov

Najmenšie veľhory sveta

Ponúkajú svoje horské lyžiarske strediská, z ktorých každé je svojím charakterom unikátne

Demänovská dolina

S batohom cez hory alebo jarná turistika v najkrajšej doline Nízkych Tatier

Slovenská zima je o lyžovačke v Tatrách, wellnesse aj zábave

Po zime bez snehu sa situácia za posledný týždeň zlepšila a mnohé lyžiarske strediská znovu otvorili svoje kapacity verejnosti. Využite túto príležitosť aj vy a príďte si zalyžovať.

Pravý sneh či umelý, hurá deti na hory!

Zimná sezóna je kalendárne v plnom prúde, ale skúpa Perinbaba nechce pokryť lyžiarske zjazdovky bohatou snehovou nádielkou. No tatranské strediská sa nevzdávajú. Pri každom možnom znížení teplôt pracujú dlho do noci a zasnežujú zjazdové trate technickým snehom, aby sa rodinky s deťmi opäť prišli vyblázniť na zasnežený svah.

Spoznávajte na jeseň krásy Slovenska so SOREOU

Zrekreujte sa počas babieho leta v hotelových zariadeniach SOREA

Do doliny na trampolíny

Spojením dvoch značiek vznikol produkt pre všetky generácie. Jumping® je zábavné, originálne skupinové cvičenie na malých trampolínach. Je to dynamické skákanie za sprievodu skvelej hudby, určené pre všetky vekové kategórie.

Lyžujeme na Liptove v top lyžiarskom stredisku Jasná Nízke Tatry

Na Slovensku sa nachádza veľké množstvo kvalitných lyžiarskych stredísk s rôznymi zjazdovými traťami a stupňami náročnosti, s výbornými podmienkami na lyžovanie pre malých i veľkých lyžiarov, pre začiatočníkov, pokročilých, ale aj pre adrenalínových nadšencov.

Cesta minerálnych prameňov – Ľubovnianske kúpele

Región severného Spiša a Pienin je bohatý na minerálne pramene, ktoré majú priaznivé účinky na rôzne časti ľudského organizmu a liečenie viacerých chorôb. Celkovo je v tomto regióne evidovaných viac ako 80 minerálnych prameňov. Jedná sa aj o známejšie pramene, ako napr. minerálne vody Ľubovnianka s najvyšším obsahom Mg na Slovensku, Sulínka s využitím pri liečení žalúdočných problémov, či pramene vo Vyšných Ružbachoch, ktoré priaznivo pôsobia na liečenie srdcovocievnych ochorení. Mnohé pramene sú však známe len miestnym obyvateľom a široká verejnosť o nich často ani netuší.

Kráčajte s nami letnými dňami!

Rezervujte si letnú dovolenku a spoznajte krásy Slovenska. Prežite s nami príjemné leto vo Vysokých a Nízkych Tatrách, na Spiši, v Piešťanoch a v Bratislave. V rámci letnej kampane Hravé leto s Albi hrami ponúkame v hoteloch SOREA širokú škálu pobytov s bohatým sprievodným programom.

Jesenné pohľady v Tatrách

Vo Vysokých Tatrách sa nachádza približne 600 km značkovaných chodníkov, ktoré umožnia turistom objaviť tie najkrajšie miesta tejto horskej krajiny. Turistické chodníky po dolinách, výstupy na tatranské chaty, cesty k najkrajším tatranským plesám,  tatranské vrcholy či dvojtisícové štíty, prechody cez tatranské sedlá s nebeskými výhľadmi, ako aj fascinujúci svet zvierat a rastlín.

Rodinná dovolenka pod úpätím Lomnického Štítu

Sniežik sa chumelí, tatranské štíty sú pokryté bielou perinou, lyžiarske strediská lákajú svojím programom a perfektne pripravenými zjazdovkami pre malých i veľkých.

Medvedie dni na Hrebienku

Tatranský festival medveďov plný zábavy, divadiel, hier a súťaží

Lyžovačka Tatry

Príďte si zalyžovať do našich slovenských zimných stredísk! Len pár metrov od top lyžiarskych zjazdoviek vo Vysokých a Nízkych Tatrách, Demänovskej doline a iných lokalitách, majú celé rodiny s deťmi k dispozícii zmodernizované zariadenia cestovného ruchu slovenskej siete SOREA.

Ubytovanie Stará Ľubovňa

Stará Ľubovňa je klimaticky najčistejšia oblasť strednej Európy, čo ju predurčuje k tomu, aby sa v nej návštevníci cítili dobre a uprednostnili ubytovanie práve na tomto mieste. V Starej Ľubovni je na výber viacero hotelov, penziónov či chát. Naše hotely sú výhodné najmä z dôvodu ich lokality.

Ubytovanie Piešťany

Najlákavejším dôvodov, prečo navštíviť Piešťany, sú piešťanské kúpele. Ich minerálne pramene obsahujú až 1500 mg minerálnych látok na liter vody. V rámci liečby sa kúpeľným hosťom ponúka i bahno, patriace medzi najznámejšie peloidy (liečivé bahná) sveta.

Ubytovanie Nízke Tatry

Ak si do vyhľadávača zadáte - ubytovanie Nízke Tatry, zobrazí sa vám veľké množstvo výsledkov. Nevyberajte si však náhodne. Ubytovanie by ste si mali zvoliť podľa toho, ktoré miesta plánujete navštíviť. Či už budete voliť strategické miesto niekde uprostred, skadiaľ máte blízko ku všetkým pamiatkam a horám, alebo si vyberiete iba jednu oblasť, dbajte o to, aby ste si vybrali správne.

Ubytovanie Bratislava

Ubytovanie v Starom meste by bolo dokonalé, zároveň je však príliš drahé. Niekedy je ale lepšie zaspávať v menej rušnej časti centra, než v tej, kde vám vo dne, v noci prechádzajú pod oknami turisti.

Hotely Vysoké Tatry

Pobyt v našich hoteloch zaručuje maximálnu spokojnosť s lokalitou, komfortom izieb a spoľahlivým personálom. Dbáme o to, aby vás zbytočne nezaťažovali akékoľvek starosti s ubytovaním a aby ste sa po celodenných aktivitách mohli cítiť stále dobre.

Je ťažké nájsť dobrý hotel? Vysoké Tatry ich majú viac, ale nie veľa

Vysoké Tatry, naše najznámejšie hory, ktoré navštevujú turisti v lete aj v zime, sú rajom na zemi pre oddych. Krás je tu neúrekom a situácia, kedy by ste sa nudili, ani neprichádza do úvahy. Aby ste mali dovolenku na jednotku, musíte mať najprv zvolený ten správny hotel. Vysoké Tatry si len tak užijete stopercentne.

Hotel Piešťany

Ubytovacích zariadení je v Piešťanoch neúrekom. Prejsť sa najväčším a najstarším Sadom Andreja Kmeťa či Kúpeľným parkom a užiť si všetky krásy mesta túžia predsa mnohí.

Ak hľadáte hotel, Nízke Tatry si užijete v Sorea

Nízke Tatry sú po Vysokých Tatrách druhým najobľúbenejším miestom pre turistov zo Slovenska i iných krajín. Nízke Tatry sa delia sa na západné Ďumbierske Tatry a východné Kráľovoholské Tatry. Zaujímavosťou, mimochodom, je, že sa pôvodne nazývali ako Nižné Tatry. Pomenoval ich tak Dionýz Štúr. Nesprávny preklad do maďarčiny od Jána Hunfalvyho však spôsobil, že Nižné Tatry ostali Nízkymi Tatrami. A tak sa tento názov používa dodnes.

Hotel Bratislava

Ideálny hotel v Bratislave je taký, z ktorého sa môžete dostať rýchlo kamkoľvek. Bratislava je síce veľké mesto, ale s dobre umiestneným hotelom ste na hocakom mieste za krátky čas.

Ubytovanie Vysoké Tatry

Slovenské hory sú ako žiadne iné. Pre to čaro ich ľudia opakovane navštevujú a stále sa nevedia nabažiť okolitej krásy. Špeciálne to platí pre Vysoké Tatry, ktoré sú spolu Gerlachovským štítom našou najväčšou pýchou. Vysoké Tatry sú unikátne. To je fakt. A sú k vám bližšie než si myslíte. Majestátne a nádherné hory, na ktoré sa budete pozerať so zatajeným dychom, sú veľmi obľúbenou voľbou rodín s deťmi, seniorov i mladých.

WELLNESS POHODA

Zahoďte stereotyp za hlavu. Stretnutie s tatranskou prírodou a klimaticky najčistejším ovzduším Vás ponorí do horskej rozprávky.