Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Kráčajte s nami letnými dňami !

Atraktívne letné aktivity v hoteloch SOREA pre rodiny s deťmi

WELLNESS, TERMÁL, AQUA RELAX, ODDYCH A ZÁBAVA , Vás u nás očakáva. Prežite s nami príjemné leto vo Vysokých a Nízkych Tatrách, na Spiši, v Piešťanoch a v Bratislave. V rámci letnej kampane „Na horách i v doline športujme s inSPORTline “ prežijete v hoteloch SOREA širokú škálu pobytov s bohatým sprievodným programom, ale i s možnosťou zapožičania trekkingových palíc, badmintonových a stolnotenisových súprav, tenisových rakiet, futbalových , volejbalových i FIT lôpt, detských hravých skákadiel.....

„HĽADAJ POKLADY LIPTOVA!“ Spoznávajte krásy Liptova a hľadajte jeho poklady : hory, termálne pramene, jaskyne a podzemné krásy, salaše a tradičná kuchyňa, história – skanzeny a múzeá. Jeden z pokladov Liptova bude ukrytý aj v priestoroch Hotela SOREA MÁJ a termálneho kúpaliska TERMAL raj. Súčasťou letnej sezóny budú denné animácie na termálnom kúpalisku  Miniclub, Minidisco, Aquagym, Športové turnaje – volejbal, futbal, bedminton, Pool games, a animácie v hoteli Pirátsky, Indiánsky deň, Strašidelný pochod, Lentilkový deň, Šašo JAŠO a PIPI, ako aj večerné programy Stavme sa že..., Balónová show, Karaoke, Miss hotela, Muži  vs. Ženy, Hollywood kvíz. 

Pre milovníkov tohto regiónu a Hotela SOREA SNP máme pripravené VÝLETY PLNÉ ZÁŽITKOV A DOBRODRUŽSTVA – Na dvoch kolesách dolinami Nízkych Tatier a Západných Tatier, Jánošíkové diery, Deň na salaši, Prechod  Tatrami do Poľska, Splav Dunajca, Deň plný histórie na Spišskom hrade , ktoré spríjemnia váš pobyt v príjemnom hoteli priamo v srdci Denänovskej doliny , preslávenej krasovými jaskyňami.

Spestrením bude pre vás možnosť  zapojiť sa aj do NORDIC WALKINGU v Jasnej, resp. prežiť turistický výstup s horským vodcom. Obľúbené sú aj letné rekreačné pobyty pre seniorov s ubytovaním v hoteloch SOREA  SNP a SOREA ĎUMBIER, ktoré pravidelne organizujú SLOVENSKÝ TÝŽDEŇ ZÁŽITKOV, plný fakultatívnych výletov a pestrého programu. 

Nadšencov turistiky v lete lákajú atraktívne štíty, plesá a doliny Vysokých Tatier.. NOVINKOU letnej sezóny je otvorenie prevádzky Hostela SOREA HREBIENOK v Starom Smokovci , ktorý ponúka turistom možnosť len ubytovania od 16 € / noc. Je východiskovým bodom náročných aj menej náročných horských túr.

Priamo pri lanovke na Skalnaté Pleso, s prestupom na lanovku na Lomnický štít,  vás privíta  zrekonštruovaný Hotel SOREA URÁN v centre Tatranskej Lomnice s novým Wellness URANIA s nerezovými bazénmi, vodnými atrakciami aj  pre deti, saunami, a masážami.

Po výdatej túre sú obľúbené wellness balíky  s relaxačnými procedúrami v  Hoteli SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici ( AQUA RELAX centrum s 36 m tobogánom )  a vo wellness Hoteli SOREA TRIGAN na Štrbskom Plese , ktorý na letnej terase  ponúka hudobné večery s ochutnávkou tatranských špecialít a piknik na terase. Pre deti je pripravené nové detské ihrisko s preliezačkami, tvorivé dielne s animátormi, rozprávkové večery ale i divadielko pre deti. Hlavnou detskou letnou úlohou bude nájsť meno chobotničke wellness centra, ktorá stráži detský bazén. 

Centrum relaxu, zábavy a súčasne liečby dýchacích ochorení  môžu turisti vyskúšať pod Lomnickým štítom, v Tatranských Matliaroch, s ubytovaním v Hoteli SOREA HUTNÍK. 

Od  júla do septembra ponúka akciový pobyt Jednotkári so 100 % zľavou z ceny pobytu pre deti do 15 rokov. Podmienkou je preukázanie sa koncoročným vysvedčením so samými jednotkami a sprievod dvoch platiacich osôb. Súčasťou je bezplatné zapožičanie spoločenských hier  ALBI  a športových potrieb inSPORTline, ako aj 1 deň v týždni večer pri hudbe. Bohatú ponuku hotelových doplnkových služieb pre rodiny s deťmi doplní aniimačný program Cesta okolo sveta.

Aj toto leto bude v lokallite Vysokých Tatier pripravený pre deti eco-friendly projekt "Tatranská divočina", ktorá množstvom príbehov a záhad ponúka spoznať a navštíviť tie najkrajšie miesta Tatier. Návštevníkom Tatranskej Lomnice určite odporúčame múzeum TANAP-u, botanickú záhradu priamo pred hotelom SOREA TITRIS a taktiež aj Ski-múzeum, ktoré je k dispozícii aj v lete. Prvý augustový víkend sa pri Hosteli SOREA Hrebienok opäť budú konať Medvedie dni. 

Región Vysoké Tatry ponúka možnosti aj pre aktívnejších nie len v podobe turistiky, či nordic walkingu, ale aj 300 km značených cyklotrás. Po stiahnutí si aplikácie Región Vysoké Tatry do smartfónu poskytne okamžite všetky potrebné informácie o daných trasách. 

Aj na západnom Slovensku je možnosť spoznávania krás prírody a kultúry. Kúpeľné mesto Piešťany, preslávené kolonádnym mostom a symbolom mesta Barlolámačom, ponúka výlety v okolí. V ponuke je napríklad vyhliadková plavba po Váhu, 12 km okružná trasa určená na cyklistiku, turistiku a korčuľovanie s možnosťou požičania bicyklov v Hoteli SOREA SĹŇAVA, či hradné zrúcaniny Čachtice, Tematín a Beckov,  alebo jaskyňa Čertova pec.

V blízkosti hotela sa nachádza vodná nádrž Sĺňava s vodnolyžiarskym areálom, bowling, squash, motokáry. Zaujímavosťou v okolí je aj Ranč pod Babicou Bojná so 120 zvieratami zo 6 kontinentov, Zoofarma Modrova so zvieratami z Nového Zelandu a Hobbitským údolím. 

Bratislavský hrad je od stredoveku veľmi vďačným umeleckým objektom, či už z pohľadu zachytenia v historických súvislostiach, alebo ako krajinársky objekt. Na hradnom vŕšku sa nachádza Hotel SOREA REGIA. Ponúka hudobné večery, zabezpečenie sprievodcu po historickom centre Bratislavy, okružnú jazdu historickým vláčikom hlavným mestom, prehliadku Malokarpatským okruhom, návštevu hradov Devín, Červený Kameň so sprievodcom v požadovanej jazykovej mutácii. V hotelovom relax centre Baanthai hoteloví hostia využijú zľavnený 90-minútový balíček exotických procedúr Thajská kráľovná vhodný najmä pre dámy. Wellness balík zahŕňa pedikúru, celotelový peeling, masáž čokoládovým olejom, masáž hlavy, tváre a dekoltu bio olejom v rôznych druhoch, kaviárovú masku, ošetrenie mihalníc brazílskym keratínom, zábal chodidiel, parafín rúk a celotelový krém z bielej čokolády. Exkluzivitou hotela je aj balíček Celá zlatá pre dámy, alebo aj pre pánov. Začína sa thajskou pedikúrou a pílingom z morskej soli s nanočasticami zlata. Po osprchovaní nasleduje celotelová masáž s olejom z ruží, zábal z výťažkov z morských rias a thajská masáž tváre a hlavy. Na záver sa dámam aplikuje maska a celotelový krém z 24-karátového zlata 

Región východného Slovenska známeho kultúrnohistorickými pamiatkami, pútnickými miestami aj miestnymi špecialitami a tradíciami predstavuje  Hotel SOREA ĽUBOVŇA v Ľubovnianskych kúpeľoch , ktorý počas letnej sezóny zabezpečuje pre hostí každý týždeň programovú ponuku fakultatívnych výletov v lokalite Spiš. Zahŕňa napríklad pútnické miesto Zvir, liehovarníctvo Nestville Park Hniezdne, plniareň minerálnej vody Ľubovnianka, Pieniny, Červený kláštor, Strážky, TANAP, Ľubovniansky hrad, mesto Kežmarok, Vyšné Ružbachy, poľské Zakopane a  ďalšie miesta.
„Tak chutí Spiš“- je ponukový deň špecialít z regiónu, resp. grilovačka s goralskou muzikou.

V rámci letnej kampane sa hotel zapojil do turistickej súťaže Objavuj prešovský kraj.  Región severného Spiša a Pienin s viac ako 80 minerálnymi prameňmi je ideálne miesto na prevenciu a liečbu ochorení. Hotel SOREA ĽUBOVŇA sa podieľal na revitalizácii okolia prameňov a vybudovaní tzv. Cesty minerálnych prameňov v jeho okolí. 

Pozývame všetkých priaznivcov Slovenska na letnú klubovú dovolenku v hoteloch SOREA, kde okrem rôznych zaujímavých animačných programov, spoločenských večerov, športových aktivít, jumping cvičení a cvičení v bazéne môžu využiť benefity jednotlivých hotelov ako aj regionálne zľavy pre majiteľov Tatry Card , Liptov Card a Spiš Pieniny Card.