Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Jesenné potulky po Slovensku, alebo Poďte sa s nami báť počas Halloween pobytu!

Jeseň je zaujímavé ročné obdobie, kedy príroda ponúka úžasné farebné predstavenie, no je aj obdobím širokej ponuky cenovo zvýhodnených pobytov a relaxačných balíčkov. Ak túžite zregenerovať, vypnúť, zamedziť ďalšiemu úbytku síl a načerpať nové, jeseň v slovenských horách vám môže priniesť nezabudnuteľné zážitky. Keď si k tomu predstavíte zahriatie organizmu v teplých bazénoch či v saunách, možno sa jesenná dovolenka v hoteloch siete SOREA stane vašou prioritou. Babie leto v Nízkych a Vysokých Tatrách je vďaka stabilnému počasiu najkrajším obdobím na turistiku.

Na horách i v doline športujeme s inSPORTline. Aj počas jesennej sezóny sú hosťom siete SOREA k dispozícii športové potreby inSPORTline, ktoré ocenia hlavne pri turistických vychádzkach,  alebo pri voľnočasových aktivitách. Trekkingové palice, bedmintonové súpravy, tenisové rakety, stolnotenisové sety, futbalové i volejbalové lopty im budú k dispozícii v recepciách hotelov.

Slovenský týždeň zážitkov je programová ponuka Hotela SOREA ĎUMBIER v Jánskej doline, kde môžete spoznávať kultúrne dedičstvo pamiatok Liptovského Mikuláša, Oravský podzámok,  Vlkolínec, Svätý kríž, Skanzen Zuberec, Oravskú lesnú železnicu, Čierno hronskú železnicu, alebo navštíviť Pieniny , splav na pltiach po Dunajci, či Vrbické Pleso a vyhliadku na Chopok. Náročnejší výlet na chôdzu ponúka návšteva Stanišovskej jaskyne, resp. Medvedia štôlňa v Žiarskej doline.

Pre seniorov je určený jesenný produkt Babka, dedko ukážte mi Slovensko, kde si starí rodičia môžu za poznaním vziať so sebou jedno vnúča do 8 rokov zdarma.

Výlety plné zážitkov a dobrodružstva ponúka Hotel SOREA SNP umiestnený v srdci Demänovskej doliny. Na dvoch kolesách dolinami Nízkych Tatier a Západných Tatier, Jánošíkové diery, Deň na salaši, Prechod  Tatrami do Poľska, Splav Dunajca, Deň plný histórie na Spišskom hrade spríjemnia váš pobyt v príjemnom hoteli priamo v srdci Denänovskej doliny , preslávenej krasovými jaskyňami. Spestrením bude pre vás možnosť  zapojiť sa aj do NORDIC WALKINGU v Jasnej, resp. prežiť turistický výstup s horským vodcom.

Cesta minerálnych prameňov spojená s relaxom

Región Spiša s 80 –timi minerálnymi prameňmi navštevuje v mimosezónom období hlavne staršia generácia. Atrakciou je turistická trasa s celkovou dĺžkou do 100 km , ktorá spája 12 minerálnych prameňov naprieč celým regiónom. Aj vďaka nej môžu návštevníci spoznať, vidieť, ale aj ochutnať to najzaujímavejšie, čo región ponúka. Pramene sú vhodné na pitné kúry, majú iné minerálne zloženie a pomáhajú pri rôznych zdravotných ťažkostiach. Minerálna voda Ľubovnianka s najvyšším obsahom Mg na Slovensku pramení priamo pri Hoteli SOREA ĽUBOVŇA, kde v rámci pobytu SUPER RELAX čaká na hostí bazén, perličkový kúpeľ, zábalová terapia, morský aerosólový kúpeľ, fytoterapia a každý piatok je dňom špecialít z regiónu „Tak chutí Spiš“. Jesenným hotelovým bonusom  je zdarma ubytovanie až dvoch detí do 15 rokov spoločne s dvomi dospelými osobami.

Keďže sú viaceré  hotely SOREA umiestnené priamo v srdci tatranskej prírody, slúžia aj ako východiskový bod k lanovkám a horským chodníkom.

Cestou necestou z Hrebienka - Pre menej náročné i náročnejšie vysokohorské túry  je ideálny Hostel  SOREA HREBIENOK s ponukou ubytovania od 16,00 € / os. / noc. Leží vo výške 1 267 m n.m. v  rovnomennom horskom stredisku , v prekrásnej scenérii Vysokých Tatier na juhovýchodnom úpätí Slavkovského štítu. S najstaršou tatranskou osadou - Starý Smokovec je spojený pozemnou lanovkou, ktorá patrí k tradičným turistickým atrakciám Tatier. Poloha hostela umožňuje neopakovateľné túry a výlety k Studenovodským vodopádom, do Veľkej a Malej Studenej doliny, na Slavkovský štít, k horských chatám (Zamkovského, Sliezsky dom, Téryho, Zbojnícka), či tatranskou magistrálou na Skalnaté pleso.

Tatry ako na dlani

Vo Vysokých Tatrách sa nachádza približne 600 km značkovaných chodníkov, ktoré umožnia turistom objaviť tie najkrajšie miesta tejto horskej krajiny. Turistické chodníky po dolinách, výstupy na tatranské chaty, cesty k najkrajším tatranským plesám,  tatranské vrcholy či dvojtisícové štíty, prechody cez tatranské sedlá  ako aj fascinujúci svet zvierat a rastlín. Údolná stanica kabínkovej lanovky v Tatranskej Lomnici  je v tesnej blízkosti zmodernizovaného Hotela SOREA URÁN . Prestupom na Skalnatom plese do červenej visutej lanovky sa vyveziete nad oblaky a prežijete neopakovateľné výhľady z Lomnického štítu na okolité štíty najmenších veľhôr sveta.

Tatranský termál, wellness a relax

Cenovo zvýhodnené jesenné pobyty v Nízkych a Vysokých Tatrách v značnej miere využívajú seniori ale aj víkendoví hostia. Hotelová spoločnosť SOREA pripravila zaujímavé jesenné produkty zamerané aj na wellness, relax, oddych a regeneráciu s balíkom relaxačných procedúr.

Kompletný relaxačný program vám zaručí balneotherapy, antistres alebo detoxikačný pobyt v Hoteli SOREA MÁJ v Jánskej doline , bohatej na výskyt prírodných a krasových útvarov,  množstvom podzemných priestorov, jaskýň a priepastí a niekoľko vodopádov . Relaxácia v krytom bazéne s termálnou vodou podporuje prirodzený oddych tela a dobrý spánok. AQUA RELAX centrum  - vodný a saunový svet, centrum vodnej zábavy pre malých i veľkých vás privíta v Hoteli SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici. Po náročnom horskom výstupe , či jesennej prechádzke , túre, zrelaxujete v perličkovej dnovej alebo ležadlovej masáži, pod vodnými tryskami , v troch saunách, alebo masážou pod rukami skúseného odborníka.  Deti určite poteší 36 m tobogán , vodný hríb a zrýchľovací kanál . Novinkou roka 2015 je otvorenie nového Wellness URANIA v Tatranskej Lomnici v Hoteli SOREA URÁN.  Pôvodný hotelový bazén prešiel kompletnou rekonštrukciou, z ktorého je dnes moderné wellness centrum s nerezovými bazénmi. Bohatú ponuku vodných atrakcií dopĺňa hojdací záliv, vodné chrliče, hydromasážne trysky, vodná perlička, vodný ježko, detská šmýkačka medveď, lezecká sieť, detský bazén, ale aj fínska sauna, parná sauna a rôzne masáže. Medzi obľúbené patria aj wellness balíčky Mini relax a Wellness pohoda na Štrbskom Plese v Hoteli SOREA TRIGAN s jedinečným centrom WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s farebnou večernou symfóniou a výhľadom na majestátne tatranské štíty. Obľúbený rodinný Hotel SOREA HUTNÍK pod úpätím Lomnického štítu ponúka najširšiu škálu doplnkových služieb od hotelového bazénu cez minigolf, automatické dvojdráhové BOWLING centrum až po telocvičňu, alebo od relaxačných masáží až po morský kúpeľ. Poloha hotela v Tatranských Matliaroch umožňuje jednoduchý prístup do Doliny Bielej vody, k Chate na Zelenom plese a na Jahňací štít po modrej značke.

Jesenný oddych v Piešťanoch a v Bratislave

Aj na západnom Slovensku je možnosť spoznávania krás  jesennej prírody a kultúry. Kúpeľné mesto Piešťany, preslávené kolonádovým mostom a symbolom mesta Barlolámačom, dýchne na vás dávnu históriu aj pri výletoch v okolí mesta. Pri aktívnejšom spôsobe trávenia voľného času môžete navštíviť Hrad Tematín, Čachtický hrad, Protitureckú pevnosť, Hrad Beckov, Kaštieľ Moravany nad Váhom, Kaštieľ Chtelnica.

Kto už má dosť kultúrnych pamiatok, môže sa tešiť na množstvo prírodných krás v okolí Piešťan – Vodná nádrž Sĺňava tvorí chránený areál vyhlásený  za prírodnú rezerváciu v roku 1980, Chránená krajinná oblasť Malé Karpaty, Prírodná rezervácia Orlie skaly, Visiace skaly, Prírodná pamiatka Malá Pec, Jaskyňa Veľká Pec a Jaskyňa Driny.

Okolie Piešťan a hlavne pohorie Považského Inovca sú obľúbeným miestom pre pešiu turistiku a k dispozícii je množstvo značených turistických chodníkov ale i cyklistických trás. Jesenný oddych spríjemní relaxačný balíček pre dámu i pre pána v hoteli SOREA SĹŇAVA.

Organizované návštevy galérií, múzeí, prehliadku historických pamiatok Bratislavy a okolia aj so sprievodcom, okružnú jazdu historickým vláčikom hlavným mestom , vstupenky na kultúrne predstavenia, fakultatívne výlety do vinohradníckej oblasti Malých Karpát, plavby loďou na vodné dielo Gabčíkovo, alebo na hrad Devín – starobylý hrad na sútoku riek Dunaja a Moravy vám ponúka Hotel SOREA REGIA . Rozšírením  ponuky doplnkových služieb je luxusný relaxačný balíček thajských masáží . Hotelové relax centrum BAANTHAI ponúka pre hotelových hostí zľavnený 90-minútový balíček exotických procedúr Thajská kráľovná vhodný najmä pre dámy.

Poďte sa s nami báť!

Neodmysliteľnou súčasťou jesene je aj Dušičkový víkend, nezabudnuteľná Halloween zábava a noc strašidiel.

Strašidlá za dverami, Hľadanie upírskych denníkov, Kotol s čarovným nápojom, Sviečkový pozdrav do neba, Vlkodlaci verzus upíri, Pavúčia dielňa, Kostrové bailando, Strašidelné premeny ale i vyrezávanie tekvíc nájdu návštevníci Hotela SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici  v rámci hotelových animácii počas Halloween víkendu . Ešte strašidelnejší bude Frankenštajnov pochod slzavým údolím.

V neďalekých Tatranských Matliaroch pripravil Hotel SOREA HUTNÍK počas Dušičkového víkendu večerné kúpanie v pavúkovom jazere a voľný vstup do Saunového šapitó. Záchvatom vrešťavosti a kriku bude hotelových hostí sprevádzať DJ Roman. Hotelová Grandióza ponúkne večeru pri sviečkach s tatranským elixírom, pavúčie vajcia, lepkavé bodliakové lievančeky, bobule s čarodejníckou omáčkou, lietajúce stehienka v zašívanom cestíčku upečenoim na chrumkavo a mnohé ďalšie maškrty Gebuzinovaričov.

Karneval v halloween maskách , večerné kúpanie v hotelovom termálnom bazéne pri sviečkach,  večerný pochod Jánskou dolinou a bohatý animačný program doplnia aj gastronomické špeciality v Hoteli SOREA MÁJ. Ochutnáte  Stračie nôžky, Strigine tajomstvo, Satanov klobúk, Drakulovú krv, Pekelné kúsky ale i Frankenštajnove oči.

Pre tých najodvážnejších je v ponuke jesenné ubytovanie v Bratislave s výhľadom na cintorín. 

Pravý halloween pobyt zažijete práve u nás!

Viac informácií nájdete www.facebook.com/SOREA.dovolenka.na.Slovensku