Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Hotel Bratislava

Ideálny hotel v Bratislave je taký, z ktorého sa môžete dostať rýchlo kamkoľvek. Bratislava je síce veľké mesto, ale s dobre umiestneným hotelom ste na hocakom mieste za krátky čas.

Čo si všímať, ak nechcete pracovať a potom vidieť len hotel?
Bratislava má neobmedzené možnosti.

Veľké malé mesto. To je Bratislava, hlavné, najľudnatejšie a rozlohou najväčšie mesto Slovenska, ktoré neustále rastie a vyvíja sa v rôznych smeroch. Nekonečné možnosti z nej robia miesto, v ktorom sa človek nikdy nenudí a vždy má čo objavovať.

Mesto, kde sa rodia nápady ako huby po daždi

Sú mestá a miesta, kde sa cíti človek omnoho viac inšpirovaný. V Bratislave to platí dvojnásobne, pretože vás nemotivujú len rôzne zaujímavé miesta, pamiatky, prírodné scenérie, ale i ľudia. Pomaly na každom rohu nájdete predajňu, reštauráciu či obchodík, kde vás privítajú s usmiatou tvárou a ponúkať vám budú ručne vyrobené a domáce produkty. V podnikaní nezaostávajú ani iné sektory, ambiciózni ľudia si ochotne pomáhajú a vymieňajú rôzne rady.

Zatúlať sa v bratislavských uličkách nezaškodí

Najviac pamiatok nájdete v Starom Meste. Dominantou je Bratislavský hrad, ktorý vidno takmer odvšadiaľ. Dóm sv. Martina, postavený v gotickom slohu, je po hrade najvyhľadávanejším turistickým objektom. Nemusíte výlučne nasledovať turistické bedekre. V Bratislave je najlepšie sa zatúlať a obzerať sa. Taký turistický sprievodca vás síce zavedie k Modrému kostolíku, ale nikde nemáte napísané, aké krásne ulice sú v jeho okolí. Bezručova, Gajova či Klemensova sú ulice, ktorými jednoznačne musíte prejsť. Staré budovy v objatí mohutných stromov reflektujú dobu v takej miere, že by ste mali chuť sa na tieto zákutia v momente presťahovať.

Bratislava je aj o kultúre

Preslávené Slovenské národné divadlo, Divadlo Pavla Országha Hviezdoslava aj Malá scéna SND a ďalšie menšie divadlá majú v portfóliu najrôznejšie predstavenia, ktoré by bolo škoda nezažiť. Hodnotné sú i múzeá, a to Slovenské národné múzeum, Mestké múzeum, Múzeum židovskej kultúry, Dopravné múzeum či Múzeum moderného umenia v Čunove. Noc múzeí a galérií, Noc literatúry, Bratislavský majáles, Dobrý trh, Vianočné trhy a zimné korčuľovanie na Hviezdoslavovom námestí, aktivity máte na výber v každom ročnom období.

Ak ide o hotel, Bratislava nikdy nesklame

Ideálny hotel v Bratislave je taký, z ktorého sa môžete dostať rýchlo kamkoľvek. Bratislava je síce veľké mesto, ale s dobre umiestneným hotelom ste na hocakom mieste za krátky čas. Aj preto sa náš Hotel Sorea Regia nachádza priamo v srdci mesta, len kúsok od nábrežia Dunaja. V pokojnom a tichom prostredí Hradného vrchu si je možné dokonca užiť i pracovnú cestu. Hotel Regia je plne klimatizovaný a v priebehu rokov 2008-2010 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Kongresová sála má kapacitu 200 osôb a zabudovaná je aj technika vrátane tlmočníckych kabín. Vzhľadom na fakt, že sídlime v centre, máte na výber i rôzne športové aktivity, či sa už vyberiete jednou cestou alebou druhou. Zelená lokalita je len jedným z množstva bonusov, ktoré ponúka náš hotel. Bratislava vás najviac zláka v Sorea Regia.