Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Ubytovanie Bratislava

Ubytovanie v Starom meste by bolo dokonalé, zároveň je však príliš drahé. Niekedy je ale lepšie zaspávať v menej rušnej časti centra, než v tej, kde vám vo dne, v noci prechádzajú pod oknami turisti.

Aké ubytovanie Bratislava ponúka?

Little Big City sú nápisy na bratislavskej mestskej doprave. A to preto, lebo sa Bratislava síce veľkosťou úplne nevyrovná zahraničným metropolám, v skutočnosti je väčšia, než by ste čakali. 

Hlavné mesto a jej krásy

Naše hlavné mesto – Bratislava je bohatá na zážitky. Dovolíme si povedať, že si tu každý návštevník nájde kúsok svojho obľúbeného. Nech už hovoríme o miestach, kultúre, jedle, múzeách či ľuďoch. Krás máte kopec kdekoľvek, kam sa pozriete. Treba sa len prizrieť poriadne a nebáť sa zájsť aj mimo vychodených chodníkov. Ak chcete spoznať hlavné mesto viac, otvárajte turistické mapy čo najmenej. Vyčleňte si trochu viac času na túlanie a zabočte do každej menšej uličky. Budete sa čudovať, aké pekné reštaurácie, kaviarničky, cukárne alebo galérie nájdete. O zábavu je tu celoročne postarané, či už máte 30, 50 alebo 80. Nezabúdame, samozrejme, ani na klasické historické pamiatky. Dóm sv. Martina, Bratislavský hrad, Modrý kostolík, Slovenské národné divadlo, Michalská brána, Devínsky hrad. Prechádzku si určite neodoprite ani na brehu Dunaja, či už pôjdete zo Sadu Janka Kráľa alebo ste si vynechali čas na nákupy v obchodnom centre Eurovea.

Ako vybrať ubytovanie?

Ubytovanie v Starom meste by bolo dokonalé, zároveň je však príliš drahé. Niekedy je ale lepšie zaspávať v menej rušnej časti centra, než v tej, kde vám vo dne, v noci prechádzajú pod oknami turisti. Ak dokážete dospieť ku kompromisu - ubytovanie v centre verzus nie príliš vysoká cena, máte tak prvý predpoklad k príjemnému pobytu v Bratislave. 

Ideálne ubytovanie, Bratislava?

Ideálne ubytovanie v Bratislave je také, z ktorého sa môžete dostať rýchlo kamkoľvek. Bratislava je síce veľké mesto, ale s dobre umiestneným ubytovaním ste na hocakom mieste za krátky čas. Aj preto sa náš hotel Sorea Regia nachádza priamo v srdci Bratislavy, len kúsok od nábrežia Dunaja. V pokojnom a tichom prostredí Hradného vrchu si je možné dokonca užiť i pracovnú cestu. Hotel Regia je plne klimatizovaný a v priebehu rokov 2008-2010 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Všetko zariadené tak, aby ste sa v hlavnom meste mali dobre.