Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Pravý sneh či umelý, hurá deti na hory!

Zimná sezóna je kalendárne v plnom prúde, ale skúpa Perinbaba nechce pokryť lyžiarske zjazdovky bohatou snehovou nádielkou. No tatranské strediská sa nevzdávajú. Pri každom možnom znížení teplôt pracujú dlho do noci a zasnežujú zjazdové trate technickým snehom, aby sa rodinky s deťmi opäť prišli vyblázniť na zasnežený svah.

Jarné prázdniny sú na dosah a hotelieri sa pripravujú na privítanie hostí. S dobrým ubytovaním, stravou, wellness a inými doplnkovými službami sú spojené aj ďalšie hotelové služby či už na zabezpečenie prepravy hostí k lyžiarskym svahom, alebo na vyplnenie voľného času animáciami a hrami pre deti i dospelých.

„Kde bolo, tam bolo... v rozprávkovom Hutníku“, Snehulienka a vlk, Pyžamová party so Snehuliačikom, Rudolfov žiariaci nos, Ako uloviť mincu z taniera, Hľadanie strateného tajomstva v hoteli, Zmrzliny v pohybe, Pavúčia naháňačka, Zvieratká stratené v rozprávke, Bláznivé vysvedčenie, Snehuliáda, divadelné predstavenie, maľovanie na tvár alebo tvorivé dielne sú len malou ukážkou pestrej ponuky animácií v hoteloch SOREA vo Vysokých aj Nízkych Tatrách a na Spiši v Ľubovnianskych kúpeľoch.

Detské rozprávkové kútiky sa zaplnia deťmi rôznych vekových kategórií a každé z nich si tu nájde kúsok zo sveta fantázie. A kto sa chce pripojiť s rodičmi k spoločenským hrám, môže využiť Osadníkov z Katanu, Ubongo či Slovensko, Európu alebo Svet vo vedomostných otázkach a odpovediach. „Hravá zima s ALBI hrami“ je mottom zimnej kampane a ponuka rôznych kartových, detských či dospeláckych hier v hoteloch SOREA.

Chcete si precvičiť telo a zrelaxovať počas jarných prázdnin?

Máme pre vás NOVINKU! JUMPING – skupinové cvičenie na malých trampolínach v hoteli SOREA MÁJ v Liptovskom Jáne. V hotelovom fitnescentre pod vedením certifikovaných tréneriek World Jumping tímu majú klienti možnosť precvičiť si všetky svalové partie na svojom tele. Tento športový organizovaný aktívny pohyb sa stretol s veľkým ohlasom. Jumping vychádza z pocitu voľnosti a úprimnej radosti z pohybu na patentovaných trampolínach v sprievode motivujúcej hudby. Cvičenie počas sviatočných pobytov malo úspech nielen medzi ženami, ale cvičili aj muži a deti.

Po aktívnom pohybe dobre padne relax v termálnej vode hotelového krytého bazénu, resp. upokojujúca indická masáž hlavy, olejová masáž, naturálna masáž, peeling masáž, anticelulitídna, medová i čokoládová masáž. A opäť hotelová NOVINKA – detská relaxačná masáž! Dokonalý oddych vám zaručí aj návšteva hotelového umeleckého ateliéru s tvorivými dielňami pre malých i veľkých.

SKIBUSOM priamo do lyžiarskeho strediska s regionálnou kartou a zľavou na SKIPAS! Vo všetkých hoteloch SOREA klienti na základe LIPTOV REGION CARD a TATRY CARD využívajú regionálne zľavy na SKIPAS. Karta slúži aj ako bezplatný lístok na SKIBUS, ktorý vás privezie napr. z Jánskej doliny až do najnavštevovanejšieho lyžiarskeho strediska v Jasnej alebo z  atranských Matliarov k lanovkám do Tatranskej Lomnice. SKIBUS hotela SOREA TRIGAN vás podľa grafikonu odvezie priamo do centra lyžiarskeho strediska na Štrbskom Plese a zároveň aj naspäť k hotelu. Po predložení ubytovacieho hotelového preukazu majú klienti SOREA zľavu aj na vleky v lyžiarskom stredisku SKI Bachledova.

Detský MAXILAND priamo na svahu

Lyžiarska škôlka a aréna pre začiatočníkov s vlastným pásovým vlekom v Jasnej, v Tatranskej Lomnici a na Štrbskom Plese poteší deti aj úplných začiatočníkov. Ohradená aréna ponúka bezpečnú lyžovačku bez kolízií s lyžiarmi a snowboardistami na zjazdovke. Maxiland má pre malých lyžiarov pripravený zábavný program, pri ktorom sa naučia zvládať základy lyžovania, ski babysitting a užijú si animácie, zábavu a Maxiland tanec s maskotmi. 

Dovolenka pre všetkých a deti so zľavou do 100 %!