Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Do doliny na trampolíny

Spojením dvoch značiek vznikol produkt pre všetky generácie. Jumping® je zábavné, originálne skupinové cvičenie na malých trampolínach. Je to dynamické skákanie za sprievodu skvelej hudby, určené pre všetky vekové kategórie.

Predstavujeme Vám zábavný prepracovaný program Jumping®, ktorý v súčasnej dobe upevňuje svetové postavenie v oblasti fitness. Zlepšuje fyzickú a psychickú kondíciu jednoduchým a zábavným spôsobom a je veľmi účinný na chudnutie. 

Spojením značky Jumping® Slovensko a hotelovej spoločnosti SOREA vznikol projekt JUMPING centra v priestoroch hotela SOREA MÁJ v Jánskej doline, len 11 km od Liptovského Mikuláša. Začiatkom letnej sezóny sa návštevníci tohto prekrásneho liptovského kraja, ako aj hotelov SOREA MÁJ a SOREA ĎUMBIER, budú môcť zoznámiť s dynamickým aeróbnym cvičením na špecifických trampolínach s riadidlami, ktoré sprevádza motivujúca hudba a lekcie vedú odborne vyškolení inštruktori.

Cvičenie pomáha proti depresii, posilňuje svalovú silu, zlepšuje trávenie a vylučovanie, zvyšuje kapacitu pľúc pre dýchanie, zvyšuje tkanivové zásobenia kyslíkom, znižuje hladinu cholesterolu a triglyceridov, zmierňuje únavu, minimalizuje počet nachladnutí, alergií aj zažívacích ťažkostí, stimuluje metabolizmus, čím sa znižuje pravdepodobnosť obezity, zvyšuje aktivitu červenej kostnej drene na produkciu červených krviniek, zlepšuje koordináciu a rovnováhu vďaka stimulácii vestibulárneho aparátu, podporuje lymfatický obeh, rovnako ako prietok krvi v žilách obehového systému, pomáha normalizovať krvný tlak a tým predchádzať kardiovaskulárnym ochoreniam. Podporuje jednoduchšiu relaxáciu a spánok, a tak zvyšuje psychický výkon a zlepšuje proces učenia, ponúka úľavu od bolesti chrbta a krku, bolesti hlavy a iných bolestí spôsobených nedostatkom cvičenia, spomaľuje starnutie.

Podstatou pozitívneho vplyvu cvičenia Jumping® sú rôzne náročné kombinácie rýchlych a pomalých poskokov, dynamických šprintov, balančných i silových prvkov a tiež strečingu. Jednotlivé cviky aj ich následnosť sú starostlivo pripravené, majú svoj vlastný význam a poriadok. Tieto kombinácie sa na pružnom výplete trampolíny stávajú nielen zábavou, ale aj veľmi účinnou formou posilňovania fyzickej a psychickej odolnosti. Jednotlivé lekcie:

Jumping® BASIC – lekcia pre začiatočníkov. Zvyknete si na trampolínu, začnete si budovať kondíciu.

Jumping® KLASIK – lekcia plná zábavy, behy, skoky, podupy, výkopy, odskoky, nožničky v aeróbnom pásme, so šprintíkom, tančekom, posilňovaním a na záver relaxačný strečing.

Jumping® INTERVAL – lekcia, kde sa striedajú intervaly rýchlejšie (skákanie) a pomalšie (posilňovanie), aktívne formovanie zadnej časti tela, bruška, ramien, spaľovanie tukov v aeróbnom pásme, tréning s vyváženým budovaním kondície a tvarovaním tela (BODY BUILDING).

Jumping® KIDS – lekcia pre deti rôznych vekových kategórií. Deti sa vyskáču do sýtosti, zahrajú a zatancujú si. Rodičia si zatiaľ zájdu na relaxačné procedúry hotela SOREA MÁJ, na rôzne masáže, plávanie v termálnom hotelovom bazéne, do sauny, morského kúpeľa či na kávičku do útulných priestorov caffe baru.

Jumping® SOFT – jemná lekcia Jumping pre všetkých, ktorí majú radi pomalšie tempo. Tempo ešte stále spaľujúce tuky. Lekcia je tiež vhodná na pozvoľné začiatky na trampolíne a ak ste ešte nikdy necvičili.

Jumping® PÁRTY – tanečníci, šetrite si kĺby! Trošku choreografií občas neuškodí, vybláznenie pre tanečníkov, rôzne druhy tanca, napr. latino, folklór, house.

Jumping® KRUHÁČ – lekcia, kde striedate odlišné cviky v krátkych intervaloch a rotujete po stanovištiach. Je to veľmi zábavné, žiadna nuda. Spevňujete ochabnuté svalstvo a dávate si naozaj do tela. 

Na cvičenie budete potrebovať čistú športovú obuv, uterák a pitný režim. POZOR, na Jumping® trampolíne skáčete obutý!

Každoročne príchodom letnej sezóny hotel SOREA MÁJ otvára brány letného termálneho kúpaliska TERMAL raj. Počas slnečných dní vás budú pri štyroch bazénoch sprevádzať animačné programy aj v podobe AQUA GYM cvičení vo vode. Spestrením programu budú časovo vymedzené špeciálne Jumping® cvičenia priamo v exteriéri kúpaliska. Prežiť pocit voľnosti v doline liptovských hôr, pocit úprimnej radosti z pohybu na patentovaných trampolínach, pocit odpočinku a relaxu v termálnej vode, ktorá lieči už 700 rokov, vám poskytne hotel SOREA MÁJ v Liptovskom Jáne. Jumping® – skáčte s radosťou!

Tešia sa na vás Jumping® inštruktorky z liptovského regiónu a možno aj z celého Slovenska.