Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Ubytovanie Vysoké Tatry

Slovenské hory sú ako žiadne iné. Pre to čaro ich ľudia opakovane navštevujú a stále sa nevedia nabažiť okolitej krásy. Špeciálne to platí pre Vysoké Tatry, ktoré sú spolu Gerlachovským štítom našou najväčšou pýchou. Vysoké Tatry sú unikátne. To je fakt. A sú k vám bližšie než si myslíte. Majestátne a nádherné hory, na ktoré sa budete pozerať so zatajeným dychom, sú veľmi obľúbenou voľbou rodín s deťmi, seniorov i mladých.

Vysoké Tatry toho ponúkajú veľa

Užívať si Vysoké Tatry môžete na rozlohe 341 km2 a okrem tajomných dolín, jaskýň, jazier ľadovcového pôvodu, vodopádov, bystrín a vrchov si tu ktokoľvek dokáže nájsť to svoje. Navyše, toto všetko možno obdivovať aj pozemnej, kabínkovej a visutej lanovky. Tatry sú vo všeobecnosti ideálnym miestom pre relax. Či už ide o zimnú lyžovačku alebo vysokohorskú turistiku, snúbi sa tu príjemné s užitočným. Naše hory sú prospešné pre dýchacie ústrojenstvo a pohyb v nedotknutej prírode je tým najlepším relaxom pre telo i dušu. Rodiny s deťmi istotne ocenia neďaleký Aquapark v Poprade a seniori zase privítajú možnosť sa zrevitalizovať v liečebných kúpeľoch v Hornom i Novom Smokovci a Štrbskom Plese.

Nezabúdajte na správne ubytovanie

Základom príjemného pobytu je však najmä výber toho správneho ubytovania. Vysoké Tatry ponúkajú nespočetné množstvo ubytovacích zariadení, hotelov a penziónov, závisí však od vášho starostlivého výberu, či bude tatranská dovolenka plnohodnotným oddychom. Nenechajte sa zlákať automaticky najnižšími cenami. Takéto rozhodnutie by ste následne mohli počas dovolenky oľutovať. Ubytovanie v našich hoteloch zaručuje maximálnu spokojnosť s lokalitou, komfortom izieb a spoľahlivým personálom. Dbáme o to, aby vás zbytočne nezaťažovali akékoľvek starosti s ubytovaním a aby ste sa po celodenných aktivitách mohli cítiť stále dobre. Je vysoko pravdepodobné, že si v našom Sorea portfóliu zaľúbite hotel podľa očakávaných predstáv.