Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Kráčajte s nami letnými dňami!

Rezervujte si letnú dovolenku a spoznajte krásy Slovenska. Prežite s nami príjemné leto vo Vysokých a Nízkych Tatrách, na Spiši, v Piešťanoch a v Bratislave. V rámci letnej kampane Hravé leto s Albi hrami ponúkame v hoteloch SOREA širokú škálu pobytov s bohatým sprievodným programom.

WELLNESS, TERMÁL, AQUA RELAX, ODDYCH A ZÁBAVA

Prežite s nami príjemné leto vo Vysokých a Nízkych Tatrách, na Spiši, v Piešťanoch a v Bratislave. V rámci letnej kampane Hravé leto s Albi hrami ponúkame v hoteloch SOREA širokú škálu pobytov s bohatým sprievodným programom.

NÁJDI 7 POKLADOV LIPTOVA!

Spoznávajte krásy Liptova a hľadajte jeho 7 pokladov: hory a horské chaty, termálne pramene, voda, jaskyne a podzemné krásy, salaše a tradičná kuchyňa, história, poklady miest. Každý klient pri pobyte v hoteloch SOREA obdrží brožúru s mapou pokladov a za vylúštenie úloh ho čaká odmena. Jeden z pokladov Liptova bude ukrytý aj v priestoroch Hotela SOREA MÁJ a termálneho kúpaliska TERMAL raj. Návštevníci Liptova sa v lete môžu zapojiť aj do NORDIC WALKINGU v Jasnej alebo spoznávať región bohatý na turistické a cykloturistické trasy, jaskyne, kaštiele, minerálne pramene. Obľúbené sú aj letné rekreačné pobyty pre seniorov s ubytovaním v hoteloch SOREA SNP a SOREA ĎUMBIER. Tie pravidelne organizujú SLOVENSKÝ TÝŽDEŇ ZÁŽITKOV, plný fakultatívnych výletov a pestrého programu. 

Pre milovníkov turistiky sú najatraktívnejšie Vysoké Tatry. Horský hotel SOREA HREBIENOK v Starom Smokovci je východiskovým bodom náročných aj menej náročných horských túr. Priamo pri lanovke na Skalnaté pleso s možnosťou prestupu na lanovku na Lomnický štít, v centre Tatranskej Lomnice, je zrekonštruovaný Hotel SOREA URÁN. Letné večery v ňom osviežia tóny Swing at Ewergreen, a to živou hudbou pre všetkých návštevníkov aj obyvateľov z blízkeho okolia. Po výdatnej túre sú obľúbené wellness balíky s relaxačnými procedúrami v Hoteli SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici (AQUA Relax centrum) a vo wellness Hoteli SOREA TRIGAN na Štrbskom Plese, ktorý pre deti na letnej terase ponúka interaktívne divadelné predstavenie Dorkine príbehy z Fidorkova. Centrum relaxu, zábavy a súčasne liečby dýchacích ochorení môžu turisti vyskúšať pod Lomnickým štítom v Tatranských Matliaroch s ubytovaním v Hoteli SOREA HUTNÍK. Bohatú ponuku hotelových doplnkových služieb pre rodiny s deťmi doplní animačný program Zbojnícke leto s Jánošíkom. Región Vysoké Tatry ponúka viac ako 300 km značených cyklotrás a 30 top tratí. Stačí si odfotiť QR kód do svojho mobilu a záujemca sa dozvie podrobnosti trasy. 

Aj na západnom Slovensku je možnosť spoznávania krás prírody a kultúry. Kúpeľné mesto Piešťany, preslávené kolonádovým mostom a symbolom mesta Barlolámačom, ponúka výlety v okolí. V ponuke je napríklad vyhliadková plavba po Váhu, 12 km okružná trasa určená na cyklistiku, turistiku a korčuľovanie s možnosťou požičania bicyklov v Hoteli SOREA SĹŇAVA či hradné zrúcaniny Čachtice a Beckov, vyhliadková plavba starorímskou vojnovou loďou Hyperborea alebo jaskyňa Čertova pec. Bratislavský hrad je od stredoveku veľmi vďačným umeleckým objektom, či už z pohľadu zachytenia v historických súvislostiach, alebo ako krajinársky objekt. Na hradnom vŕšku sa nachádza Hotel SOREA REGIA. Ponúka hudobné večery, zabezpečenie sprievodcu po historickom centre Bratislavy, okružnú jazdu historickým vláčikom hlavným mestom, prehliadku Malokarpatským okruhom, návštevu hradov Devín, Červený Kameň so sprievodcom v požadovanej jazykovej mutácii.

Región východného Slovenska, známeho kultúrnohistorickými pamiatkami, pútnickými miestami aj miestnymi špecialitami a tradíciami, predstavuje Hotel SOREA ĽUBOVŇA v Ľubovnianskych kúpeľoch, ktorý počas letnej sezóny zabezpečuje pre hostí každý týždeň programovú ponuku fakultatívnych výletov v lokalite Spiš. Zahŕňa napríklad pútnické miesto na hore Zvir, liehovarníctvo Nestville Park Hniezdne, plniareň minerálnej vody Ľubovnianka, Pieniny, Červený kláštor, Strážky, TANAP, Ľubovniansky hrad, mesto Kežmarok, Vyšné Ružbachy, poľské Zakopane a ďalšie miesta. Tak chutí Spiš je ponukový deň špecialít z regiónu, resp. grilovačka s goralskou muzikou.