Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Je ťažké nájsť dobrý hotel? Vysoké Tatry ich majú viac, ale nie veľa

Vysoké Tatry, naše najznámejšie hory, ktoré navštevujú turisti v lete aj v zime, sú rajom na zemi pre oddych. Krás je tu neúrekom a situácia, kedy by ste sa nudili, ani neprichádza do úvahy. Aby ste mali dovolenku na jednotku, musíte mať najprv zvolený ten správny hotel. Vysoké Tatry si len tak užijete stopercentne.

Bohatá ponuka najmä pre turistov

Obdivovať Vysoké Tatry môžete na rozlohe 341 km2 a okrem dolín, jaskýň, jazier ľadovcového pôvodu, vodopádov, bystrín a vrchov si tu ktokoľvek dokáže nájsť to svoje. Tatry sú vo všeobecnosti ideálnym miestom pre relax. Nech už ide o zimnú lyžovačku alebo vysokohorskú turistiku, snúbi sa tu príjemné s užitočným. Naše hory sú prospešné pre dýchacie ústrojenstvo a pohyb v nedotknutej prírode je tým najlepším relaxom pre telo i dušu. Rodiny s deťmi istotne ocenia neďaleký Aquapark v Poprade a seniori zase privítajú možnosť sa zrevitalizovať v liečebných kúpeľoch v Hornom i Novom Smokovci a Štrbskom Plese. 

Správny hotel, spokojná dovolenka

Základom príjemného pobytu je však najmä opatrnosť a starostlivosť v čase, keď budete vyberať miesto na oddych po celodennej túre - hotel. Vysoké Tatry ponúkajú nespočetné množstvo hotelov a penziónov, závisí však od vášho starostlivého výberu, či bude tatranská dovolenka plnohodnotným oddychom. Nenechajte sa zlákať automaticky najnižšími cenami. Takéto rozhodnutie by ste následne mohli počas dovolenky oľutovať. Pobyt v našich hoteloch zaručuje maximálnu spokojnosť s lokalitou, komfortom izieb a spoľahlivým personálom. Dbáme o to, aby vás zbytočne nezaťažovali akékoľvek starosti s ubytovaním a aby ste sa po celodenných aktivitách mohli cítiť stále dobre. Je vysoko pravdepodobné, že si v našom Sorea portfóliu vyberiete hotel podľa očakávaných predstáv.