Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Hotely Vysoké Tatry

Pobyt v našich hoteloch zaručuje maximálnu spokojnosť s lokalitou, komfortom izieb a spoľahlivým personálom. Dbáme o to, aby vás zbytočne nezaťažovali akékoľvek starosti s ubytovaním a aby ste sa po celodenných aktivitách mohli cítiť stále dobre.

Ako nájsť tie dobré hotely? Vysoké Tatry ich majú veľa, ale menej kvalitných.

Vysoké Tatry, slovenská najväčšia pýcha, sa spomínajú v množstve básní, piesní, prozaických diel i v slovenskej hymne. Nie nadarmo, tieto zasnežené vrchy sú jednou z prvých vecí, ktoré človeku napadnú, ak má hovoriť o prírodných krásach Slovenska.

Či mladí, či starší, či rodiny s deťmi, všetci veľmi dobre vieme, že byť v prírode, rozhliadať sa z kopcov na ďaleké okolie a dýchať horský vzduch je niečo magické, kvôli čomu sem chodia i turisti z cudzích krajín.

Najpestrejšia ponuka, to sú Vysoké Tatry

Užívať si Vysoké Tatry môžete na rozlohe 341 km2. Na tomto území vás čaká veľa dolín, jaskýň, jazier ľadovcového pôvodu, vodopádov, bystrín a vrchov, v ktorom si istotne nájdete zaľúbenie. Obdivovať ich možno aj z pozemnej, kabínkovej a visutej lanovky. Vysoké Tatry sú vo všeobecnosti ideálnym miestom pre relax. Či už ide o zimnú lyžovačku alebo vysokohorskú turistiku, snúbi sa tu príjemné s užitočným. Horská turistika je prospešná pre dýchacie ústrojenstvo a pohyb v nedotknutej prírode je tým najlepším relaxom pre telo i dušu. Vaše deti určite ocenia neďaleký známy Aquapark v Poprade a seniori zase privítajú možnosť sa zrevitalizovať v liečebných kúpeľoch v Hornom i Novom Smokovci a Štrbskom Plese. 

Dobré hotely sa hľadajú ťažko

Základom príjemného pobytu je však najmä výber toho správneho hotela. Hotely Vysoké Tatry ich majú mnoho v ponuke. Je však na vás, či bude tatranská dovolenka plnohodnotným oddychom alebo trápením sa kvôli zlému servisu. Nenechajte sa zlákať automaticky najnižšími cenami. Takéto rozhodnutie by ste následne mohli počas dovolenky oľutovať. Pobyt v našich hoteloch zaručuje maximálnu spokojnosť s lokalitou, komfortom izieb a spoľahlivým personálom. Dbáme o to, aby vás zbytočne nezaťažovali akékoľvek starosti s ubytovaním a aby ste sa po celodenných aktivitách mohli cítiť stále dobre. Je vysoko pravdepodobné, že si v našom Sorea portfóliu zaľúbite hotely podľa očakávaných predstáv.