Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Rezervujte si zimnú dovolenku v hoteloch SOREA

Slovenská zima je o lyžovačke v Tatrách, wellnesse aj zábave. Príďte si zalyžovať do našich slovenských zimných stredísk! Len pár metrov od TOP lyžiarskych zjazdoviek vo Vysokých a Nízkych Tatrách, Demänovskej doline a iných lokalitách, majú celé rodiny s deťmi k dispozícii zmodernizované zariadenia cestovného ruchu slovenskej siete SOREA.

Zimnú sezónu, vianočné či silvestrovské pobyty, ale aj jarné školské prázdniny s animačným programom pre deti môžu byť plné zážitkov na horách. Najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku je Jasná v Demänovskej doline, zjazdové trate sa nachádzajú aj na oboch stranách Chopku, kde sa dopravíte najmodernejšími lanovkami Funitel alebo 15-miestnou kabínkou. So 45 km upravenými traťami a 27 km dlhým zasnežovacím systémom tu máte sneh najmenej 5 mesiacov v roku. Len pár krokov od zjazdovky Biela púť v Jasnej sa môžete ubytovať v Hoteli SOREA SNP. Bohaté bufetové raňajky v presklenej slnečnej reštaurácii s výhľadom na vrcholy Nízkych Tatier vás naštartujú na tú správnu lyžovačku a večer unavené nohy a telo zregenerujete v saune, alebo relaxačnými procedúrami (masáž lávovými kameňmi, rašelinový zábal, škoricový zábal, celková masáž). Ak ste si nestihli zabezpečiť servis lyží, požičovňa lyží aj servis v priestoroch hotela ponúkajú 10 % zľavu pre ubytovaných. Hotel SOREA J. ŠVERMA je zase v blízkosti kabínkovej lanovky v Jasnej. Pre ubytovaných zabezpečuje požičovňu lyží a odvoz k vlekom, je mimoriadne vhodný aj pre lyžiarske školy.

Pre rodiny s priateľmi, ktoré okrem zimných športov, či vysokohorskej turistiky, vyhľadávajú kvalitné wellness služby, najväčšia slovenská sieť hotelových zariadení SOREA ich neustále skvalitňuje a rozširuje. V Hoteli SOREA MÁJ, vzdialenom len 800 m od lyžiarskeho strediska SKI Javorovica v Liptovskom Jáne, nájdu okrem liečivej termálnej vody i kompletný relaxačný program, s výberom balneotherapy, antistres alebo detoxikačného pobytu. Aj záujemcovia o jumping na trampolínkach si prídu na svoje v JUMPING centre pri aeróbnych cvičeniach, ktoré sprevádza motivujúca hudba. Tohtoročnou novinkou v doplnkových službách je relaxačné centrum BAANTHAI v bratislavskom Hoteli SOREA REGIA s ponukou thajských masáží. Zľavnený 90 minútový luxusný balíček exotických procedúr je vhodný najmä pre dámy. Piešťanský Hotel SOREA SĹŇAVA tradične ponúka wellness víkendy pre dámy, i pre pánov ktorých súčasťou je zábal podľa výberu, sauna, klasická masáž alebo masáž lávovými kameňmi.

Podobne ako v Nízkych, aj vo Vysokých Tatrách, Hotel SOREA URÁN v tesnej blízkosti špičkového strediska s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku - v Tatranskej Lomnici pripravil pre malých i veľkých novinku zimnej sezóny - novučičký Wellness URANIA s nerezovým relaxačným bazénom s vodnými atrakciami, s detským bazénom so šmykľavkou doplnený saunami a masážami. Vodný a saunový svet AQUA relax v Hoteli SOREA TITRIS ponúka relax v bazéne s perličkovou masážou, vodnými dýzami, či v saunách. Deti sa vybláznia v 36-metrovom tobogáne, vodnom hríbe, alebo zrýchľovacom kanáli. Tatranská Lomnica vás očarí výhľadom na druhý najvyšší štít na Slovensku – Lomnický, aj s najvyššie položenou a najstrmšou zjazdovkou. Až 1 300-metrové prevýšenie, 5-mesačná garancia snehu, moderné sedačkové lanovky a rozšírené zjazdovky sú zárukou skvelého zážitku na prvotriednej carvingovej 6,5-kilometrovej trati so šírkou až do 60 m. Stredisko zároveň ponúka takmer 5 km zjazdoviek najnižšej náročnosti, čo ocenia najmä rodiny s deťmi.

Výborným zimným strediskom je aj Štrbské Pleso, kde je možné sa ubytovať v Hoteli SOREA TRIGAN s Wellness svetom regenerácie a oddychu. Milovníkov romantiky očarí farebná večerná symfónia a oddychová časť s výhľadom na tatranské štíty. Na Štrbskom Plese pribudlo pre lyžiarov viac ako dva kilometre zjazdových tratí a pre bežecké lyžovanie sú k dispozícii bežecké trate v celkovej dĺžke až 26,5 km. Vynikajúcou príležitosťou je v stredisku nočné lyžovanie, či pre milovníkov snowboard adrenalínu atraktívny snowpark. Pre tých, ktorí uprednostňujú pokojné prostredie, je vhodný rodinný Hotel SOREA Hutník v Tatranských Matliaroch, s lyžiarskym vlekom priamo pred hotelom a najširšou škálou hotelových doplnkových služieb, ako aj servis a požičovňa lyží, lyžiarskeho výstroja, či doprava SKIBUSom k zjazdovkám v Tatranskej Lomnici.

Na rozhraní Spišskej Magury a Levočských vrchov leží v malebnej doline ľubovnianskych kúpeľov Hotel SOREA ĽUBOVŇA. Širokú škálu doplnkových a animačných služieb dopĺňajú v zimnej sezóne priamo pri hoteli zasnežované zjazdové trate rôznej náročnosti s celkovou dĺžkou 4 600 m. Len 20 km od hotela sa nachádzajú umelo zasnežované a osvetlené svahy zimného strediska SKI Litmanová. V areáli je 5. zjazdoviek rôznych sklonov s vlekmi , požičovňa lyží a ski-servis. Na svoje si prídu aj priaznivci bežeckého lyžovania, keďže sa v rámci strediska nachádza 12 km udržiavaných tratí, umožňujúcich vychutnať si prírodnú scenériu, ktorá je na Litmanovej starostlivo zachovávaná.

SOREA na zimné a jarné obdobie 2014/2015 pripravila pre deti a dospelých krátkodobé aj dlhodobé pobytové balíky, ktorých súčasťou sú aj pohybové aktivity. „Športujeme aj v zime s inSPORTline je mottom zimnej kampane. Na hotelových recepciách všetkých hotelov SOREA si môžu hostia zapožičať stolnotenisové sety, tenisové rakety, badmintonové súpravy, trekkingové palice na turistiku či dlhšiu vychádzku, volejbalové i futbalové lopty a iné. Pre rodiny s deťmi sú v detských rozprávkových kútikoch tatranských hotelov a Hotela SOREA ĽUBOVŇA zabezpečené animácie pod vedením skúsených animátorov, alebo sa môžu zúčastniť spoločných večerných programov a náučných kvízov.