Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

Najmenšie veľhory sveta

Ponúkajú svoje horské lyžiarske strediská, z ktorých každé je svojím charakterom unikátne

Tatranská Lomnica vás očarí výhľadom na druhý najvyšší štít na Slovensku (Lomnický štít dostupný lanovkou) aj najvyššie položenou a najstrmšou zjazdovkou. Toto, až 1 300-metrové prevýšenie, 5-mesačná garancia snehu, nové moderné sedačkové lanovky a rozšírené zjazdovky sú zárukou skvelého zážitku na prvotriednej carvingovej 6,5-kilometrovej trati so šírkou až do 60 m. Stredisko zároveň ponúka takmer 5 km zjazdoviek najnižšej náročnosti, čo ocenia najmä rodiny s deťmi. Najväčšiu obľubu si v stredisku získali dve moderné lanovky, 6-sedačková lanovka s oranžovými bublinami a vyhrievanou sedačkou, ako aj 8-sedačková lanovka s modrými bublinami a špeciálnym bezpečnostným systémom Kids-stop, vďaka ktorému môžu byť rodičia pokojní, aj keď ich malí lyžiari sú trošku neposední.

V zimnej sezóne 2013/2014 zažíva Tatranská Lomnica ďalšiu významnú zmenu. Časť úseku štvormiestnej kabínkovej lanovky zo Štartu na Skalnaté Pleso, ktorá je v prevádzke od augusta 1995, končí a bude vymenená za komfortnejšiu s prepravnou kapacitou 2 400 osôb/hod. V čom bude preprava iná? Nová, moderná 15-miestna lanovka s počtom 37 kabín prepraví návštevníkov na Skalnaté pleso za 7,07 minúty a prekoná prevýšenie 597 metrov. Lyžiarov túto zimu potešia aj nové zjazdovky – červená s názvom Esíčka pre náročnejších a modrá so zasnežovaním a názvom Buková hora Západ.

Štrbské Pleso láka vynikajúcimi lyžiarskymi podmienkami so skvelými traťami na slalom, zjazd či bežecké lyžovanie – so službami s najvyšším štandardom. Na Štrbskom Plese pribudne v zime pre lyžiarov dvojkilometrová modrá zjazdovka s názvom Turistická. Pre bežecké lyžovanie sú k dispozícii bežecké trate v celkovej dĺžke až 17 km. Určite nevynechajte príležitosť na nočnú lyžovačku. Milovníci snowboard adrenalínu môžu navštíviť atraktívny snowpark. Vysoké Tatry začínajú zimnú sezónu 29. novembra 2013. Lyžovačka v jednotlivých horských strediskách bude závisieť od vyhovujúcich snehových podmienok. Lyžiari budú túto sezónu vo Vysokých Tatrách lyžovať spolu na 24 km zjazdových tratí. Milovníci zimnej zábavy si môžu užiť príjemnú sánkovačku na Hrebienku či netradičnú zábavu na atrakciách skifox a snowscoot. TATRANSKÁ LOMNICA aj ŠTRBSKÉ PLESO sú špičkovým rezortom v krásnom vysokohorskom prostredí Vysokých Tatier, s výbornými podmienkami pre zimné športy aj vysokohorskú turistiku vo výške do 2 000 m n. m.

Do hotela na lyžiach z najdlhšej zjazdovky na Slovensku

V tesnej blízkosti lyžiarskeho strediska a kabínkovej lanovky v Tatranskej Lomnici nájdete vynovený Hotel SOREA Urán. Apartmánové ubytovanie, hotelové izby, moderná reštaurácia s bufetovým stravovaním aj s možnosťou vegetariánskeho menu, lobby bar, detský kútik, biliard, krytý bazén, hydromasážna vaňa, sauna, masáže, vírivý kúpeľ a doplnkové relaxačné služby sú zárukou príjemného pobytu pre celú rodinu. Súčasťou hotela je aj úschovňa lyží a športových potrieb, parkovisko pred hotelom, ako aj možnosť garážového parkovania.

Uprednostňujete tiché a pokojné prostredie?

Hotelový komplex SOREA Hutník nájdete v „novom šate“ v najtichšej oblasti Tatranských Matliarov. Obľúbený rodinný hotel ponúka širokú škálu doplnkových služieb – hotelový bazén, BOWLING centrum, telocvičňu, saunu, relaxačné masáže, morský kúpeľ. Servis a požičovňu lyží i lyžiarskeho výstroja nájdete v prízemných priestoroch hotela. Pre najmenších a pre začiatočníkov je k dispozícii lyžiarsky vlek priamo pred hotelom.

Po skvelej lyžovačke skvelý RELAX – z lyží rovno na tobogan a do bazénu 

AQUA Relax centrum – vodný a saunový svet vás privíta v Hoteli SOREA Titris v Tatranskej Lomnici. Po celodennej lyžovačke zrelaxujete v bazéne s perličkovou masážou, vodnými dýzami, v troch saunách alebo pri masáži pod rukami odborníka. Deti poteší 36-metrový tobogan, vodný hríb a zrýchľovací kanál. Samostatná relax zóna ukrýva tri druhy sáun, perličkový kúpeľ, ochladzovací bazénik. Wellness svet regenerácie a oddychu s nerezovými bazénmi, 32 °C vodou, masážnymi vodnými dýzami, perličkou a farebnou večernou symfóniou nájdete v zrekonštruovanom Hoteli SOREA Trigan pri Novom Štrbskom plese. V samostatnej zóne sa nachádzajú tri sauny, fitnescentrum a oddychová časť s výhľadom na tatranské štíty. K lyžiarskym svahom, k zjazdovkám a späť do hotela vás privezie hotelový SKIBUS.

Výhodné pobytové balíky s TATRY CARD

Vo všetkých hoteloch SOREA majú hostia možnosť využiť krátkodobé a dlhodobé pobytové balíky, ktorých súčasťou je TATRY CARD – vďaka nej získajú zľavy na SKIPAS a ostatné regionálne zľavy. Po predložení hotelového preukazu je pre klientov SOREA poskytovaná aj zľava na vleky v lyžiarskom stredisku SKI Bachledova. Hravá zima s ALBI hrami je motto zimnej kampane hotelov SOREA. Hoteloví hostia sa budú môcť zoznámiť so spoločenskými hrami značky ALBI, detskými hrami, resp. zúčastniť sa večerných animačných programov a náučných kvízov.