Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk

WELLNESS, TERMÁL, RELAX na Slovensku

Vycestujte za slovenskými prírodnými skvostmi, čistým vzduchom, turistikou a zážitkami do našich horských a kúpeľných stredísk. Hotelová sieť SOREA láka všetkých milovníkov relaxu do svojich wellness centier od Bratislavy až po Spiš.

Vyhľadávanými ubytovacími zariadeniami sú aj tento rok wellness hotely SOREA a hotelové komplexy so službami pre rodiny s deťmi. Pre letnú a jesennú sezónu SOREA pripravila škálu pobytov pre všetkých s bohatým sprievodným programom. Nezabudla ani na deti, seniorov, ale aj aktívnych turistov.

Pri pobyte vo Vysokých Tatrách vás určite zláka niektorý zo stoviek kilometrov značkovaných turistických chodníkov. Strategickým východiskovým miestom pre výlety (napríklad lanovkou na Lomnický štít) je zmodernizovaný hotel SOREA URÁN v Tatranskej Lomnici. Novinkou roka 2015 je otvorenie nového Wellness URANIA. Pôvodný hotelový bazén prešiel kompletnou rekonštrukciou, z ktorého je dnes moderné wellness centrum s nerezovými bazénmi a najmodernejšou technológiou čistenia vody. Bohatú ponuku vodných atrakcií dopĺňa hojdací záliv, vodné chrliče, hydromasážne trysky, vodná perlička, vodný ježko, detská šmýkačka medveď, lezecká sieť, detský bazén, ale aj fínska sauna, parná sauna a rôzne masáže. V neďalekej blízkosti centra Tatranskej Lomnice čaká na vás AQUA víkend, resp. pobyt Wellness bez hraníc. Vodný a saunový svet AQUA Relax s bazénom s protiprúdovým plávaním, vodnými masážnymi atrakciami v rekreačnom bazéne i s 36-metrovým toboganom, zrýchľovacím kanálom, vodným hríbom a tryskami, perličkou, troma saunami a relaxačnými masážami nájdete v hoteli SOREA TITRIS. Ubytovanie s polpenziou formou bufetu zahŕňa vstupy do MIX zóny (bazénová aj saunová časť AQUA Relax centra), relaxačný wellness zábal podľa vlastného výberu, ako aj 20 min. masáž.

Medzi obľúbené patria aj wellness balíčky Mini relaxWellness pohoda na Štrbskom Plese v hoteli SOREA TRIGAN s jedinečným centrom WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s farebnou večernou symfóniou a výhľadom na majestátne tatranské štíty.

Centrum relaxu, zábavy a súčasne liečby dýchacích ochorení môžu turisti vyskúšať pod Lomnickým štítom v Tatranských Matliaroch s ubytovaním v hoteli SOREA HUTNÍK. V ponuke je hotelový bazén, morský aerosólový kúpeľ, masáže, BOWLING centrum, fitnescentrum, telocvičňa, stolnotenisové miestnosti, biliardové stoly, minigolf, volejbalové ihrisko či rozprávkový detský kútik.

Región severného Spiša a Pienin je bohatý na veľké množstvo minerálnych prameňov, ktoré majú priaznivé účinky na rôzne časti ľudského organizmu a liečenie viacerých chorôb. Celkovo je v tomto regióne evidovaných viac ako 80 minerálnych prameňov. Práve v blízkosti jedného z nich sa nachádza aj hotel SOREA ĽUBOVŇA, ktorý sa podieľal na revitalizácii okolia prameňov a vybudovaní novej atraktívnej Cesty minerálnych prameňov, spájajúcej viacero minerálnych prameňov turistickou trasou v celom regióne. Víkendové a Relax pobyty vám umožnia voľný vstup do hotelového bazénu, perličky, fitnescentra, ako i zábalovú terapiu, morský aerosólový kúpeľ, fytoterapiu a množstvo zliav na atrakcie v okolí.

V srdci Demänovskej doliny, v tichej oáze nádhernej prírody, sa nachádza hotel SOREA SNP, ideálny na treking a jarnú turistiku, zaručujúci jedinečný oddych v prírode. Návštevníci sa môžu zapojiť do Nordic walking v Jasnej s ponukou niekoľkých tratí s rôznym stupňom náročnosti.

Balneotherapy, Antistres, Detoxikačný pobyt, termálny bazén a príjemné prostredie hotela SOREA MÁJ pôsobia pozitívne na každého návštevníka Liptovského Jána. Záujemcovia o Jumping na profitrampolínkach si prídu na svoje v hotelovom Jumping centre pri aeróbnych cvičeniach, ktoré sprevádza motivujúca hudba a lekcie vedú odborne vyškolení inštruktori. Na Liptove sú obľúbené aj rekreačné pobyty Senior pohoda s ubytovaním v hoteli SOREA ĎUMBIER, ktorý pravidelne organizuje Slovenský týždeň zážitkov plný fakultatívnych výletov a pestrého programu. Región je bohatý na turistické a cykloturistické trasy, jaskyne, kaštiele, minerálne pramene.

V hlavnom meste Slovenska, priamo na hradnom vŕšku, vás privíta hotel SOREA REGIA. Svoju prevažne kongresovú a firemnú ponuku rozšíril o škálu doplnkových služieb v relaxačnom centre BAANTHAI s ponukou thajských masáží. Zľavnený 90 minútový luxusný balíček exotických procedúr Thajská kráľovná je vhodný najmä pre dámy. Pedikúra, celotelový píling a masáž čokoládovým olejom, masáž hlavy, masáž tváre a dekoltu bio olejom podľa vlastného výberu, kaviárová maska, ošetrenie mihalníc brazílskym keratínom, zábal chodidiel, parafín rúk a krém z bielej čokolády očarí každú ženu, je únikom od každodenných starostí, je cestou ku blaženosti a kráse. Piešťanský hotel SOREA SĹŇAVA tradične ponúka wellness víkendy pre dámy i pre pánov, ktorých súčasťou je okrem bazénu i zábal podľa výberu, sauna, klasická masáž alebo masáž lávovými kameňmi.

Na letné a jesenné obdobie pripravila SOREA pre deti a dospelých pobytové balíky, ktorých súčasťou sú aj pohybové aktivity. „Na horách i v doline športujeme s inSPORTline“ je motto jej kampane. V recepciách všetkých hotelov si môžu hostia zapožičať stolnotenisové sety, tenisové rakety, badmintonové súpravy, trekingové palice na turistiku či dlhšiu vychádzku, volejbalové i futbalové lopty a iné.

Oddychujte na Slovensku, relaxujte s nami!