Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

ČAROVNÉ VIANOCE A SILVESTER V HOTELOCH SOREA

Užite si nezabudnuteľnú sviatočnú atmosféru a skvelý relax…

Hoci vonku to tak ešte nevyzerá a my si ešte stále užívame jesenný čas, Vianoce, a hneď za nimi aj Silvester, sú za dverami. Ak tiež patríte k tým, ktorí túžia po tom, aby tohtoročné sviatky boli krásne, plné oddychu, pohody a krásnych zážitkov, je najvyšší čas začať si ich plánovať. Ako to však zariadiť tak, aby sme si vzácne sviatočné chvíle so svojimi blízkymi vychutnali v príjemnom prostredí, bez zbytočného zhonu a so všetkým tým nádherným, čo k tomu patrí? Máme pre vás výborný tip, ako na to: Naplánujte si vianočný alebo silvestrovský pobyt v sieti hotelov SOREA. Predvianočný zhon a stres nechajte doma a tieto sviatky si skutočne užite!

Kam sa vyberieme?

Najprv si ujasnime, či si chceme mimo svojho domova vychutnať čas Vianoc, alebo Silvestra a potom si vyberme niektorý z pekných pobytov vo Vysokých Tatrách, Nízkych Tatrách, alebo na Spiši. Možno budeme prekvapení, ale ak budeme mimo domova a takisto aj mimo všetkých tých starostí, s ktorými je príprava na vianočné sviatky a Silvestra spojená, môžeme prežiť naozaj nezabudnuteľné sviatočné dni. A možno si nájdeme čas aj na krásne ľudové tradície a konečne bez zbytočného stresu prežijeme také sviatky, po akých sme už dávno túžili…

Vysoké Tatry, Nízke Tatry a Spiš si možno užiť na Vianoce, aj na Silvestra!

Ak ste sa rozhodli stráviť čarovné vianočné sviatky alebo Silvestra v nádhernom prostredí najatraktívnejších lokalít Slovenska, dávame do pozornosti hneď niekoľko hotelov s príjemnou atmosférou. Počas vianočného pobytu ponúkame slávnostnú Štedrú večeru a posedenie pri koledách s vianočným punčom, vinše, priania a rozdávanie darčekov, folklórne vystúpenia, vianočné piesne i tradície z regiónu s ľudovou hudbou, goralskú hudbu, vianočný koncert, ukážku a výrobu vianočných dekorácií, Štefánsku diskotéku a zábavu, animačný program pre deti, atď.

Čarovné Vianoce aj s wellnessom

Pokiaľ si vyberiete niektorý z našich svia­točných pobytov, môžete si užiť aj vstup do wellness centra. A to vo Vysokých Tatrách v hoteloch SOREA URÁN a TRIGAN. 

Vianočnú wellness harmóniu prežijete v hoteli SOREA URÁN v Tatranskej Lomni­ci, v tesnej blízkosti špičkového strediska s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku, kde na vás čaká Wellness URANIA,  centrum s nerezovým relaxačným bazénom s vodnými atrakciami a s detským bazénom so šmykľavkou. Samozrejmosťou je ponu­ka masáží či sauny. 

Rovnako s možnosťami na oddych nezaostáva ani hotel SOREA TRIGAN s jeho WELLNESS SVETOM REGENERÁCIE A ODDYCHU. Na­chádza sa pri známom tatranskom Novom Štrbskom plese. V ponuke má relaxačný bazén s vodnými atrakciami, detský bazénik,  sauny, fitnescentrum, masáže, zábaly a od­počiváreň s priamym výhľadom na Tatry. Bonusom hotela počas pobytu je pre aktívnych lyžiarov aj skibus, takže aj sviatočnú lyžovačku si možno užiť bez problémov.

Pokojné čarovné Vianoce pre milovníkov bowlingu či loptových hier v te­locvični sú v hoteli SOREA HUTNÍK v tichom prostredí Tatranských Matliarov. Zdarma vstup do hotelového bazéna v rámci pobytu môžete obohatiť masážou, saunou, infrasaunou, resp. morským aerosólovým kúpeľom. Slávnostná vianočná večera je sprevádzaná rozdávaním darčekov pre deti a vystúpením Betlehemcov. 

Relax, oddych a sviatočná harmónia v centre WELLNESS EUPHORIA!  Svoje telo zregenerujete aj v TOP modernom centre v hoteli SOREA SNP, umiestnenom priamo na zjazdovke Biela púť v Demänovskej doline. Bazénový aj saunový svet poteší ako veľkých tak i najmenších návštevníkov hotela SOREA SNP, kde v samostatnej rodinnej zóne nájdu detský bazén s vodnými atrakciami, ale aj rodinnú saunu. Dokonalý relax vo wellness centre umocnia rôzne druhy masáží, či oddych v hydromasážnej vani.

Zober lyže, sane, boby a objednaj si super Silvestrovský pobyt v hoteli SOREA MARMOT v Jasnej v blízkosti kabínkovej lanovky. Čakajú vás zábavné a animačné akcie s tematickým, resp. kultúrno spoločenským programom.

Znamenitý relax počas chladných zimných dní môžete prežiť v údolí minerálnych prameňov na Spiši v hoteli SOREA ĽUBOVŇA. Široká ponuka doplnkových športovo-relaxačných služieb v kombinácii s bohatým kultúrnym programom vytvárajú dokonalé podmienky na nezabudnuteľné sviatočné chvíle.Vianočné piesne a koledy dopĺňa slávnostná polnočná svätá omša priamo v hoteli. 

Pretancujte sa s nami do jubilejného roka 30. výročia SOREA!

Noc plná zábavy, humoru, dobrého jedla, svetelnej šou, hudby, tanca i ohňostroja ukončí rok 2022 a pre hotelovú sieť SOREA sa začne významný jubilejný 30. rok pôsobenia v oblasti cestovného ruchu na Slovensku. Silvestrovská veselica so živou hudbou, alebo diskotéka vás vtiahne do zábavného tanca až do rána. Samozrejme nebude chýbať ani polnočná kapustnica a animácie pre deti. 

Vianočné a Silvestrovské pobyty v hoteloch SOREA  nájdete na https://bit.ly/3T0oVSz