Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Kam na jesenný pobyt ?

Navštívte krásne miesta a doprajte si dokonalý relax!

Letom sa príjemné dni nekončia. Predĺžte si ich kvalitnými jesennými pobytmi, presne na mieru v podmanivom prostredí slovenských hôr, alebo v našom hlavnom meste. Hotelové zariadenia SOREA ponúkajú všetko od relaxu, cez šport, turistiku až po pobyty pre zaľúbené páry a seniorov. Samozrejme, svoje si myslím aj tí, ktorí uprednostňujú rodinný výlet. Spoznávajte jesennú krásu Slovenska, zaujímavé miesta a oddychujte. Tu je pár tipov!

VYSOKÉ TATRY

Naplánujte si niečo krásne!

Vo Vysokých Tatrách si možno naplánovať a užiť krásnu jeseň doslova za každého počasia! A stavíme sa s vami, že stále je čo objavovať! Využite svoj voľný čas a v prípade pekného počasia si naplánujte pekný výlet na niektorú zo známych tatranských chát. Vydajte sa napríklad zo Štrbského plesa na Chatu pri Popradskom plese, kde sa môžete občerstviť a zohriať pri teplom čaji či káve s výhľadom na Popradské pleso. 
Milovníci kultúry a histórie sa môžu vybrať odhaľovať krásu drevených tatranských kostolíkov – napríklad v Starom a Dolnom Smokovci a v Tatranskej Javorine.
V prípade nepriaznivého počasia Vysoké Tatry ponúkajú rôzne atrakcie pre deti aj dospelých. Dávame do pozornosti galériu trick-artu Tricklandia v Starom Smokovci či digitálnu galériu Poliankovo v Tatranskej Polianke. Navštíviť môžete Múzeum TANAPU v Tatranskej Lomnici a prostredníctvom jeho expozícií spoznať bližšie dejiny a charakter tatranskej prírody. Pre rodiny s deťmi je veľmi atraktívna jazda lanovkou, tatranským vlakom alebo zubačkou.

Hotel SOREA HUTNÍK, Tatranské Matliare

Hotel SOREA HUTNÍK sa nachádza v pokojnom prostredí Tatranských Matliarov, na úpätí Lomnického štítu a len 3 km od Tatranskej Lomnice. Je ideálnym východiskovým bodom na pešie túry do východnej časti Vysokých Tatier. V okolí sú trasy vhodné na horskú cyklistiku. Wi-Fi pripojenie na internet je dostupné vo všetkých priestoroch a parkovanie je možné pri hoteli. Okrem toho môžete využívať krytý bazén, suchú saunu, infrasaunu, masáže, morský kúpeľ, bowling, posilňovňu, telocvičňu, stolný tenis, biliard, detský kútik, volejbal a minigolf.

Jesenné klimatické pobyty

Jesenné klimatické pobyty zahŕňajú ubytovanie na 2 až 4 noci v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, polpenziu formou bufetu, bezplatné WiFi pripojenie, bezplatné, nestrážené parkovanie.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3PixDd9

Hotel SOREA TITRIS, Tatranská Lomnica

Doprajte si wellness priamo pod Lomnickým štítom. Pred hotelom nájdete Botanickú záhradu, v blízkosti je aj lanovka na Skalnaté pleso a Lomnický štít. Deti poteší zábavný park TITRISLAND a všetkých hostí aj AQUA Relax centrum. 

Mnohí možno nevedia, že skvostom Tatranskej Lomnice je aj krásny Lomnický park, ktorý je súčasne najstarším parkom svojho druhu v Tatrách. Počas roka sa práve tu konajú rôzne kultúrne podujatia.V Lomnickom parku si pozornosť návštevníka určite zaslúži Cesta stromov, kde si popri prechádzke možno prečítať zaujímavé informácie o tatranských stromoch a naučiť sa ich spoznávať. Náučný chodník Spevavce tatranské zase príjemnou a nevtieravou formou zaujme návštevníka Tatier a poučí ho o tom, aké spevavé vtáky v Tatrách žijú. 

Ak sa vydáte na potulky náučným chodníkom Pramenisko, ktorý vedia 800 metrov po močiarnej oblasti Pramenište, mali by ste vedieť, že ste sa ocitli v najstaršom a najzachovalejšom horskom lužnom lese v Tatrách! To, čo tu nájdete, je skutočný unikát, o ktorom ste možno ešte ani nepočuli: Práve tu sa totiž nachádza 200 miliónov rokov starý kameň, ktorý spadol dolu posunom ľadovca z Lomnického štítu! Dozviete sa však ešte oveľa viac: Spoznáte faunu aj flóru tatranskej prírody a zistíte aj to, ako a prečo vlastne vznikli močaristé lesy v Tatrách a ako je možné, že voda v týchto močiaroch nevysychá…

TATRY na DOSAH !

Pobytový balík Tatry na dosah zahŕňa 2 až 6 nocí ubytovanie v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, polpenzie formou bufetového výberu, jeden nealko nápoj ku každej bufetovej večeri, WiFi pripojenie v celom hoteli a neobmedzený vstup do AQUA Relax centra, kde nájdete rôzne vodné atrakcie, perličky, vodné chrliče, masážne trysky, ale aj zrýchľovací kanál, bazén s protiprúdovým plávaním, 36 metrový tobogan pre malých i veľkých, tri rôzne sauny, perličkový kúpeľ…

Cenník a bližšie informácie nájdete tu:  https://bit.ly/3BWCXQg

AQUA Relax SENIOR 60+

Jesenný pobyt pre seniorov nad 60 rokov zahŕňa od 4 nocí v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, zahŕňa polpenziu formou bufetu, jeden nealko nápoj ku každej bufetovej večeri, denne 1x vstup do AQUA Relax centra a zľavy do ostatných hotelov SOREA, ktoré platia pre všetkých klientov tejto hotelovej siete.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3AekcXh

Hotel SOREA URÁN, Tatranská Lomnica

Hotel *** SOREA URÁN v lone Vysokých Tatier je ideálnym miestom pre rodinnú dovolenku v každom ročnom období. Bazén prešiel kompletnou rekonštrukciou a vzniklo nové Wellness URANIA.

Mimochodom, ak sa chcete pozrieť na Vysoké Tatry z vtáčej perspektívy, nenechajte si ujsť výlet visutou lanovkou na Lomnický štít v tesnej blízkosti Hotela SOREA URÁN – je to naozaj jedinečný a nezabudnuteľný zážitok!

WELLNESS POD LOMNICKÝM ŠTÍTOM

Pobyt WELLNESS POD LOMNICKÝM ŠTÍTOM zahŕňa 3 až 7 nocí v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, polpenziu formou bufetu, vstup do hotelového centra Wellness URANIA. Samozrejmosťou je Wi-Fi pripojenie v celom hoteli.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3zOjYoq

Hotel SOREA TRIGAN, Štrbské pleso

Vysoké Tatry ponúkajú množstvo turistických trás, výletov, cyklotrás a zaujímavostí, medzi ktoré určite patrí aj Štrbské pleso.Doprajte si wellness v klimaticky najčistejšom prostredí na Slovensku a keď už tam budete, určite by ste si nemali nechať ujsť romantickú prechádzku popri jazierkach lásky…

Rodinná dovolenka v srdci prírody

Rodinná dovolenka ako sa patrí, wellness s výhľadom na Vysoké Tatry. Tento pobyt zahŕňa 3 noci v komfortnej dvojlôžkovej izbe, polpenziu, neobmedzený vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU, 1 x osviežujúci nápoj alko/nealko, 1x kozmetický balíček pre dospelú osobu a prekvapenie pre najmenších. Nájdete tu aj detský kútik s vybavením, WiFi pripojenie a parkovanie sú samozrejmosťou.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3pdjTG0

Srdcom turista – seniorský pobyt

Seniorský pobyt Srdcom turista ponúka aktívny relax, najmä v okolí Štrbského plesa, a večer oddych vo wellness centre. Zahŕňa ubytovanie na 4 až 7 nocí, polpenziu, neobmedzený vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIEA ODDYCHU, 1x osviežujúci alko/nealko nápoj, WiFi pripojenie a parkovanie.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3bPXk79

Víkend plný zážitkov

Kratší jesenný pobyt na Štrbskom plese zahŕňa dve noci, polpenziu, neobmedzený vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU, 1 x osviežujúci nápoj alko/nealko, 1 x kozmetický balíček pre dospelú osobu, WiFi pripojenie, parkovanie.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3bL0b1d

RELAX na každý deň

Wellness a pohoda s panoramatickým výhľadom na 4 až 7 nocí. Čaká vás polpenzia formou  bufetového výberu a tiež, neobmedzený vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3C3vLC9

NÍZKE TATRY – LIPTOV

Tipy na výlety a voľný čas sú takmer nevyčerpateľné…

Nech už si vyberiete akýkoľvek pobyt, určite nepohrdnete ani dobrými tipmi na to, ako tráviť voľný čas a ako si užiť  svoje chvíle voľna čo najlepšie. A veru, aj v Nízkych Tatrách je čo pozerať a obdivovať: Milovníci turistiky sa za priaznivého počasia radi nechajú prehovoriť na výlet na Ďumbier, Chopok, či Dereše, iných zláka Vrbické pleso, či tajomná Jaskyňa mŕtvych netopierov, Demänovská ľadová jaskyňa, Demänovská jaskyňa slobody, alebo termálny prameň Kaďa, v ktorom možno príjemne zrelaxovať hoci aj po náročnej prechádzke. 
Milovníci folklóru a tradícií budú očarení Vlkolíncom – malebnou podhorskou osadou, ktorá je klenotom slovenskej ľudovej architektúry. Pravdaže, zaujímavostí je oveľa viac, takže jedna dovolenka na ich spoznanie rozhodne nestačí. Príjemným zážitkom je aj návšteva hradu a kaštieľa v Liptovskom hrádku, či artikulárneho evanjelického kostola Svätý kríž , ktorý  stojí na rozhraní obcí Svätý kríž a Lazisko.

Hotel SOREA ĎUMBIER, Liptovský Ján

Hotel SOREA ĎUMBIER sa nachádza v jednej z najkrajších dolín Národného parku Nízke Tatry, v Jánskej doline, ktorá je dlhá 17 km a končí na úpätí najvyššieho vrcholu Nízkych Tatier – Ďumbiera (2 043 m). V historickom jadre obce Liptovský Ján sa zachovalo 17 kaštieľov a kúrií. Pri hoteli sa nachádza areál expozície miniatúr slovenských historických pamiatok MINI SLOVENSKO, kde platí zvýhodnený vstup pre každého hotelového hosťa v cene 1,00 €.

ONA a ON

Tento pobyt je skvelým relaxom pre všetky zaľúbené páry bez ohľadu na vek. Čaká vás romantická večera pri sviečkach, košík ovocia na izbe, polpenzia, 1x vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou v hoteli SOREA MÁJ a romantický STRESS-OFF balíček ( bylinkový alebo medový zábal, lávové kamene, aroma – chromo – muzikoterapia, parafín na ruky, tepelná terapia chrbta ).

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3BZSaQC

Pohodový pobyt

Oddych v malebnej Jánskej doline, v jednej z najznámejších lokalít Liptova, s prírodnými termálnymi prameňmi. V cene pobytu sú dve alebo tri noci, bufetové raňajky, servírované večere a 1x vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3vYzPQ1

MAXI RELAX SENIOR

Balíček pre seniorov v hoteli Ďumbier obsahuje 4 x ubytovanie v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, polpenziu (bufetové raňajky a servírované večere), zapožičanie trekingových palíc, spoločenských hier, 1x SENIOR RELAX BALÍČEK (medový zábal, aromaterapia, muzikoterapia) a 1x vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ.

Ďalšie bonusy, cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3CoqsgF

Rodinný RELAX

Chcete si dopriať oddych spolu ako rodina? Tento relaxačný pobyt vám poskytne uvoľňujúci medový zábal, čokoládovú masku na tvár a čokoládovú masáž aj pre deti. V cene pobytu od dvoch nocí je pohár kvalitného vínka na uvítanie pre dospelých, pre deti sladké prekvapenie, polpenzia (bufetové raňajky a servírované večere), 1 x za pobyt vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ. RODINNÝ RELAX balíček zahŕňa pre rodičov uvoľňujúci medový zábal alebo čokoládovú masku na tvár a pre deti čokoládovú masáž.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3BYLkuP

Tradičný SENIOR pobyt

Pobyt v Jánskej doline pre starších obdivovateľov prírody a relaxu ponúka 4 x ubytovanie v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, 4 x polpenziu (bufetové raňajky a servírované večere), zapožičanie trekingových palíc a spoločenských hier, 1 x za pobyt vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou v Hoteli SOREA MÁJ, zvýhodnený vstup do expozície miniatúr MINI SLOVENSKO – areál slovenských kultúrnych pamiatok v Liptovskom Jáne a ďalšie bonusy.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3dqQFAw

Hotel SOREA MÁJ, Liptovský Ján

Užite si čaro jesene v náručí Liptova.Termálna voda vo vnútorných bazénoch Hotela SOREA MÁJ pochádza priamo z termálneho prameňa Rudolf. Voda má priaznivé účinky na dýchacie cesty, pohybové ústrojenstvo (reuma, kĺby), kožné problémy (ekzémy, alergie). Pravidelný pobyt vo vode navodzuje prirodzený oddych tela a podporuje dobrý spánok.

Jesenný termálny relax

Vychutnajte si pobyt v trvaní 2 až 7 nocí v jednolôžkovej alebo plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, polpenziu formou bufetu, 2 až 7x vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou a rôzne bonusy siete SOREA.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3dkPy5x

HREJIVÝ BALÍČEK

elaxácia v kryte bazéna s termálnou vodou podporuje prirodzený oddych tela a dobrý spánok. Zahrejte sa s týmto pobytovým balíčkom! Zahŕňa 4 noci v hoteli SOREA MÁJ, polpenziu formou bufetu, 4x vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou. WiFi je samozrejmosťou. Okrem toho získate hrejivý balíček, ktorý obsahuje rôzne druhy masáží a zábalov. 

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3PiiA38

JESEŇ, RELAX, HORY SENIOR 60+

Skvelý wellness pobyt pre seniorov obsahuje 4x ubytovanie v jednolôžkovej alebo v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, 4x polpenzia formou bufetu, 4x vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou,  Wi-Fi pripojenie v celom hoteli, relaxačnú masáž čajovým olejom, reflexnú masáž chodidiel, voskový zábal, parafínový zábal rúk a oxygenoterapiu – kyslíkovú terapiu.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3JNCvWj

Hotel SOREA SNP, Demänovská dolina

Hotel SOREA SNP nájdete v najnavštevovanejšej lokalite Nízkych Tatier, v Demänovskej doline. Meria celkovo 16 km, leží južne od Liptovského Mikuláša a je súčasťou Národného parku Nízke Tatry. Popularitu jej zabezpečili nielen ideálne lyžiarske podmienky v zimnom stredisku Jasná Nízke Tatry, ale aj svetoznáme jaskyne, vhodné terény pre letnú turistiku, prekrásna fauna a flóra, ako aj priaznivé klimatické podmienky.

Jesenný špeciál

Doprajte si turistiku na Liptove a obdivujte jesenné farby prírody. Večer vás čaká príjemný oddych v modernom vodnom a saunovom svete WELLNESS EUPHORIA, ktorého súčasťou je aj samostatné rodinné wellness, bazény s panoramatickým výhľadom, masáže, hydromasážna vaňa, parné a suché sauny, infra sauna carbo, ochladzovací bazénik, Kneippov šliapací kúpeľ….Do balíčka patrí ubytovanie na 3 až 7 nocí, polpenzia formou bufetu, každý deň 2-hodinový vstup do centra WELLNESS EUPHORIA, parkovanie a Wi-Fi pripojenie v celom hoteli.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3QERmF4

S batohom cez hory – Objavte krásy Liptova

Po kvalitnej turistike si oddýchnete vo wellness centre s výhľadom na svahy Chopku a zjazdovku Bielu púť.  Pobyt trvá 3 až 7 nocí, stravovanie je polpenzia formou bufetu. Každý deň budete mať 2-hodinový vstup do centra WELLNESS EUPHORIA, dostanete regionálnu zľavovú kartu. Parkovanie a Wi-Fi pripojenie v celom hoteli sú samozrejmosťou.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3JKegIM

MINI wellness pobyt

Kvalitné wellness pre psychickú a fyzickú pohodu a rovnováhu. V cene pobytu je zahrnuté 2x ubytovanie v plne obsadenej dvojlôžkovej izbe, 2x polpenzia formou bufetu, 2 x 2-hodinový vstup do centra WELLNESS EUPHORIA. Parkovanie a Wi-Fi pripojenie v celom hoteli sú samozrejmosťou.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3bL0LvV

Čarovný SPIŠ – takto si ho vychutnáte!

Ak si vyberiete jesenný pobyt na Spiši, určite by ste mali zaradiť do svojho programu aspoň niečo z množstva atraktívnych tipov, ktoré ponúkame. Ak ste ho ešte nenavštívili, práve teraz máte jedinečnú možnosť:  Chrám sv. Jakuba v Levoči je jedným z najväčších gotických chrámov na Slovensku. Chrám má bohatú históriu, ktorá siaha až do roku 1263. Bazilika aj jej interiérové vybavenie je národnou kultúrnou pamiatkou od roku 1965. Návštevníkmi naojbdivovanejší je hlavný oltár, ktorý je súčasne najvyšším gotickým oltárom na svete. Jeho autorom je známy neskoro gotický rezbár Majster Pavol z Levoče. Oltár meria 18 metrov a 62 centimetrov. Nadšenci histórie majú, okrem iných pamiatok, možnosť navštíviť aj Spišský hrad, patriaci medzi najrozsiahlejšie hradné komplexy Európy.
Tí, ktorí obľubujú turistiku, mali by sa vybrať na impozantný Tomášovský výhľad. Je to skalnaté bralo terasovitého tvaru neďaleko Spišských Tomášoviec. Z tohto vysunutého brala máte doslova celý svet pod nohami. A vychutnáte si veľkolepé a nezabudnuteľné výhľady do rokliny Hornádu, ako aj na štíty Vysokých Tatier.

Samozrejme, že krásnych miest a tipov na výlety je oveľa viac. Pri dobrom počasí môžete zažiť nezabudnuteľné chvíle aj v národnej prírodnej rezervácii Dreveník a navštíviť jej unikátne skalné mesto, ktoré má dĺžku približne 2 kilometre. Ide o najväčšiu travertínovú kopu na Slovensku, ktorá sa nachádza v blízkosti ďalších travertínových kôp – Sobotisko, Spišský hradný vrch, Ostrá hora, či Sivá brada. Od roku 1925 je chránenou oblasťou a od roku 1993 dokonca jednou z lokalít svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO.

Hotel SOREA ĽUBOVŇA

Užite si na vlastnej koži blahodarné účinky minerálnej vody a dovolenku v srdci spišskej prírody.

Jesenný relax na Spiši

Jesenný relax na Spiši si môžete vychutnať v troch podobách – ako ČAROVNÝ VÍKEND, trojdňový RELAXAČNÝ POBYT alebo štvordňový OZDRAVNÝ SENIOR RELAX. K dispozícii vám bude polpenzia, fytoterapia, hotelový bazén a fitness centrum, biliard, môžete si požičať bicykle. Okrem darčeka na uvítanie dostanete aj wellness balík. 

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3vWw4L0

Aj Bratislava a jej okolie má čo ponúknuť…

Ak nepochádzate z Bratislavy, ani z jej blízkeho okolia, možno práve teraz je ten správny čas, keď možno spojiť veľa príjemných vecí dokopy. Záleží naozaj len na vás, či si vyberiete prechádzky históriou, ochutnávku kultúrneho života, alebo turistiku. Výlet loďou, prehliadka historických pamiatok, či už so sprievodcom, alebo pekne a pohodlne s vláčikom Prešporáčikom. Jesenné potulky Bratislavou môžu byť predsa také očarujúce!

Navštívte Katedrálu Sv. Martina, Starú radnicu, Primaciálny palác, Michalskú bránu, Grassalkovichov palác, reštauráciu UFO vo výške 95 metrov s úžasným výhľadom na mesto, bratislavské korzo s kaviarňami a SchöneNácim, či známym Čumilom …
Stačí si vybrať vhodný pobyt a skúsiť si napríklad vopred zabezpečiť lístky do divadla, na koncert, či iné podujatie, ktorých je na jeseň v Bratislave neúrekom. No a keď si potom príjemne posedíte v útulnej kaviarničke pri kávičke a výbornom zákusku, alebo zájdete na vínko či drink, ten čas tak krásne plynie…

Hotel SOREA REGIA

Pobyt vo dvojici

Vychutnajte si romantickú večeru pri sviečkach, fľašu vína na izbe a výhľad na Dunaj. V cene pobytu je zahrnuté 2x ubytovanie v izbách typu BUSINESS, bohaté raňajky, 2 x trojchodová večera pri sviečkach, welcome drink, fľaša vína na izbe a ovocná misa, predĺžený check-out do 12.00 h a parkovanie.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3Pbhm9T

Bratislavské potulky SENIOR 60+

Pobyt pre seniorov obsahuje 5 nocí s polpenziou v 4 hviezdičkovom hoteli na hradnom vŕšku…. Za 10 minút ste pešo v historickom centre Bratislavy.Priamo v hoteli je možnosť objednať Ajurvédske masáže, či výlet loďou po Dunaji.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3dpByY7

Bratislava ako na dlani

Užite si 2 noci v izbách typu STANDARD, raňajky formou bufetu, večere ako 3-chodové menu. Za desať minút ste pešo v centre nášho hlavného mesta. Ubytovanie si môžete predĺžiť.

Cenník a bližšie informácie nájdete tu: https://bit.ly/3AdYVge

Ako vidíte, naozaj si možno vyberať a naplánovať si tú najkrajšiu dovolenku. Užite si jeseň, na akú sa nezabúda.

Ďalšie tipy na dovolenku na Slovensku, ktorá nezruinuje váš rodinný rozpočet, nájdete v článku: Tipy na lacné cestovanie po Slovensku: Kam na výlet?

 

www.sorea.sk