Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

KONGRESOVÁ JESEŇ V BRATISLAVE

Kongres & Biznis hotel **** SOREA REGIA
Bratislava – hlavné mesto Slovenskej republiky, historické a kultúrne centrum Slovenska, so špeciálnym turistickým logom a sloganom „Little Big City“ (Malé veľké mesto).

Bratislava – sídlo múzeí, galérií, divadiel, vedeckých a vzdelávacích inštitúcií.

Bratislava – srdce Európy s významným postavením pre svoju lokalitu a geografickú dostupnosť, je dynamicky sa rozvíjajúcim spoločenským a ekonomickým centrom Slovenska a severným cípom trojuholníka Viedeň – Budapešť – Bratislava, regiónu rozvíjajúcej sa spolupráce a neobyčajného potenciálu.

Patrí medzi moderné, mladé a pulzujúce mestá Európy pri rieke Dunaj. Na nábreží Dunaja sa stretávajú priatelia, obchodní zástupcovia a všetci, ktorí si chcú príjemne oddýchnuť a zažiť iný rozmer mesta a zároveň sa pokochať krásnym výhľadom na dominantu mesta Bratislavský hrad. Významné a unikátne historické pamiatky sú chôdzou ľahko dostupné v rámci centra mesta.
Bratislava je ideálnym miestom pre organizovanie konferencií a seminárov, obchodných ciest a výstav vďaka dobrej vybavenosti a rôznorodosti ponúk na vysokej odbornej úrovni a za prijateľnú cenu.

Hľadáte priestory s organizáciou kongresu na kľúč?

Všetky tieto atribúty spĺňa KONGRES a BIZNIS hotel **** SOREA REGIA, situovaný v malebnom prostredí bratislavského Hradného vrchu, obklopený príjemným a tichým prostredím plným zelene, s prekrásnym výhľadom na Dunaj.

Historické centrum s hlavnými kultúrnymi pamiatkami a pešou zónou je od hotela vzdialené iba dve zastávky mestskou hromadnou dopravou. K bratislavskému hradu sa chôdzou dostanete za necelých 10 minút.
Klimatizovaný hotel **** SOREA REGIA ponúka  ubytovanie v apartmánoch a izbách typu BUSINESS a STANDARD s internetovým pripojením. Je zárukou pokoja a oddychu po náročnom pracovnom stretnutí či celodennej účasti na konferencii.

Kongresová sála s kapacitou do 200 miest je vybavená moderným technickým zabezpečením od ozvučenia, automatického zatemňovania až po tlmočnícke kabínky s možnosťou tlmočenia do šiestich svetových jazykov. Pre menšie akcie sú k dispozícii dva salóniky s kapacitou do 40 miest a typicky slovenský salónik HUBERT s vonkajšou letnou terasou.

Ideálny hotel, ktorý má čo ponúknuť…

Hotel SOREA REGIA v Bratislave je vďaka svojej polohe v blízkosti historického centra a ideálny na organizovanie konferencií, seminárov a rôznych spoločenských, pracovných a súkromných akcií. Spoločenské a rokovacie priestory hotela sú vhodné aj na usporiadanie rozsiahlejších gastronomických podujatí, rautov, banketov, pracovných obedov, plesov, svadieb, stužkových slávností, osláv významných životných jubileí alebo firemných akcií. Hotelová reštaurácia s kapacitou 200 miest ponúka modernú gastronómiu, pestrú ponuku a la carte, jedlá regionálnej kuchyne, širokú ponuku lahodných vín a nápojov, možnosť vychutnať si certifikovanú značku kávy FILICORI ZECCHINI.

Spoločenský večer pre obchodných partnerov

Ľudová  hudba, menu slovenskej kuchyne, studený a nápojový bufet, či husacie hody v Slovenskom a Chorvátskom Grobe alebo typická slovenská večera v slovenskej pivnici vo Svätom Jure, spojená s ochutnávkou vín a slovenskou ľudovou hudbou, sú len časťou širokej ponuky hotelových služieb.

Okrem toho, hotel zabezpečuje aj organizované návštevy galérií, múzeí, prehliadku historických pamiatok Bratislavy a okolia aj so sprievodcom. 
Nezabudnuteľné sú potulky po starom meste, návšteva Dómu svätého Martina, kde korunovali 11 uhorských kráľov a 8 kráľovien. Aj to je jeden z dôvodov, prečo by si aj tí návštevníci,  ktorí do tohto mesta zavítali pracovne, mali nájsť čas na to, aby tento najzachovalejší gotický chrám v Bratislave navštívili.  Okrem toho, hotel zabezpečuje aj vstupenky na kultúrne predstavenia, fakultatívne výlety do Viedne a Budapešti, do vinohradníckej oblasti Malých Karpát, plavby loďou na vodné dielo Gabčíkovo, alebo na hrad Devín – starobylý a veľmi pôsobivý hrad, zasadený do malebného prostredia na sútoku riek Moravy a Dunaja. Samozrejme, možností na príjemné strávenie voľného času ponúka Bratislava oveľa viac.
 

Spojiť kongres s oddychom je také jednoduché!

Hotel SOREA REGIA

Kráľovské údolie 6, 811 02 Bratislava

www.sorea.sk/regia
regia@sorea.sk