Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Krásna zima, lyžovačka, wellness a pohoda v hoteloch SOREA

Či sa nám to páči, alebo nie – január sa nám rozbehol a s ním skončil aj príjemný čas sviatkov, na ktoré sa väčšina z nás tešila. Netreba však zúfať – pekné spomienky a fotografie si uchovajme a naplánujme si niečo pekné a zaujímavé aj na aktuálne zimné obdobie, ktoré nám ešte dlhší čas bude robiť spoločnosť.

Potrebnú energiu počas chladných zimných dní a k tomu plno príjemných zážitkov možno načerpať, ak si vyberieme z bohatej ponuky spoločnosti SOREA. Záleží len na nás, či to bude ešte januárový pobyt, zimný víkend, relaxačný pobyt, lyžovačka, valentínsky, alebo hoci aj prázdninový wellness pobyt…

Novoročný výpredaj pobytov vám ušetrí peniaze

Tí, ktorí si čím skôr chcú dožičiť príjemné zážitky, zrelaxovať v zasneženej krajine a pritom ešte aj ušetriť, mali by využiť Novoročný výpredaj januárových pobytov s 20 % zľavou v HOTELI SOREA TITRIS  v Tatranskej Lomnici ( aj so vstupom do AQUA Relax centra a 1 x masážou ).Priamo v blízkosti hotela si môžete vychutnať najdlhšiu zjazdovku na Slovensku z Lomnického sedla až do Tatranskej Lomnice. Po skvelej lyžovačke si možno vychutnať oddych v AQUA Relax centre a ponoriť sa do relaxačných bubliniek, zaplávať si v bazéne s protiprúdom, prehriať telo v saune, či vyšantiť sa aj s deťmi na 36 metrovom tobogáne!
Stačí si včas vybrať z aktuálnej ponuky

Prežite nádherný zimný víkend!

Zimný víkend POHODA v HOTELI SOREA TRIGAN – to je presne to, čo si môžeme dopriať, ak si zarezervujeme niektorý z víkendových pobytov na Štrbskom Plese.
Samozrejme, popri lyžovaní a vychádzkach po čarokrásnom okolí si možno vychutnať aj kopec zábavy a relaxu.

Tip na jarné prázdniny

Máte už predstavu o tom, ako by ste chceli prežiť jarné prázdniny? A čo keby ste vyskúšali Prázdninový wellness pobyt v HOTELI SOREA URÁN v Tatranskej Lomnici? V tesnej blízkosti hotela je najväčšie lyžiarske stredisko vo Vysokých Tatrách a to najlepšie na tom je, že na lyžiach zo svahu sa dostanete až priamo k hotelu! Odpadajú teda starosti s dopravou ku svahom, alebo potom zase zo svahu domov, do teplúčka. Okrem toho, malí i veľkí určite ocenia príjemný relax v novom hotelovom Wellness URANIA, do ktorého majú ubytovaní, primerane, podľa dĺžky pobytu, vstup zdarma. Dĺžku pobytu si môžete vybrať podľa svojich možností – od troch až do siedmich nocí. Bližšie informácie získate tu.

Tatranská zima v hoteli SOREA HUTNÍK

Ak vás láka zima v našich veľhorách a máte aspoň pár dní času, dobre urobíte, ak si zarezervujete pobyt v HOTELI SOREA HUTNÍK. Milovníkom zimných športov sú k dispozícii neďaleké lyžiarske strediská v Tatranskej Lomnici, na Skalnatom Plese alebo v Ždiari.
Kabínkovou lanovkou z Tatranskej Lomnice je prístupné Skalnaté pleso a Lomnický Štít. Okolie hotela je vhodné na bežecké lyžovanie. Vybrať si možno z pobytov na 2 – 3 – 4 noci. Informácie získate TU

Zimné relaxačné pobyty na SPIŠI vás očaria i príjemne naladia…

MINI VÍKEND SPIŠ, MAXI VÍKEND SPIŠ a SENIOR VITAL SPIŠ – to je atraktívna a aktuálna ponuka pre všetkých, ktorí si chcú vychutnať relaxačný pobyt v krásnom prostredí spišského kraja. Dobrá správa je, že ak by ste si rezervovali pobyt teraz v zime a chceli by ste sa vrátiť a zopakovať si príjemné chvíle, možno si takýto typ pobytu zarezervovať ešte aj na jarné mesiace a znovu si načerpať energiu. Čaká vás množstvo bonusov, vrátane nápoja na uvítanie, fytoterapie, perličkových kúpeľov, ochutnávka spišských špecialít a mnohé iné zaujímavé veci…

Viac informácií získate TU

Zimný MÁJ…

Chcete zažiť, ako chutí v zime Máj? V tom prípade dobre urobíte, ak si zarezervujete zimný pobyt v doline Liptovského Jána so zimným wellness programom. Okrem krás tatranskej prírody a možností, ktoré ponúka, si môžete vychutnať masáž horúcim konopným olejom, masáž gaštanovým olejom, horúci bahenný zábal a horúci konopný zábal. Či už sa rozhodnete načerpať nové sily, alebo to bude inšpirácia na Valentína.

Viac informácií získate TU

Zimná lyžovačka v Jasnej v Hoteli SOREA MARMOT

Dopriať si kvalitnú zimnú lyžovačku vôbec nemusí byť také zložité a nedosiahnuteľné, ako sa môže zdať! Niekedy stačia aj dva dni voľna a cítime sa ako vymenení! Lyžovačku s pobytom na 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 nocí si môžete zarezervovať v HOTELI SOREA MARMOT. 
Hotel SOREA MARMOT je situovaný v lyžiarskom a turistickom stredisku nízkotatranského národného parku v Demänovskej Doline, v blízkosti novej kabínkovej lanovky zimného strediska Jasná Nízke Tatry. Čaká vás príjemné prostredie a plno skvelých bonusov.

Potrebné informácie získate TU

Tak ako? Vravíte, že už ste sa rozhodli?

Vyberte si pre seba a svojich najbližších to najlepšie a vychutnajte si skutočnú pohodu a oddych!