Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

LETNÉ BONUSY A ZĽAVY PRE KLIENTOV SIETE SOREA

Aj vy túžite po tom, aby ste si počas letnej či jesennej dovolenky mohli dovoliť niečo príjemné, úžasné a najlepšie ešte aj viac ako inokedy, mimo dovolenky? V tom prípade vám prezradíme tajomstvo, vďaka ktorému môžu byť vaše dovolenkové a prázdninové dni nielen krajšie a bohatšie na zážitky, ale ešte aj lacnejšie!

Stačí si vybrať z ponuky hotelovej siete SOREA, ktorá počas letnej a jesennej kampane 2023 prináša pre svojich klientov rôzne bonusy a zľavy od obchodných partnerov. Všetky lákavé bonusy a zľavy môžete mať ľahko ako šibnutím čarovného prútika. Stačí predložiť aktuálny hotelový ubytovací preukaz SOREA. A potom si už môžete len užívať všetky tie príjemné veci a okamihy, ktoré svojim zákazníkom dovolenka so SOREA prináša…

Aké bonusy a zľavy si môžete vychutnať?

TrickLandia – galéria trick-artu a optických ilúzií

TrickLandia v Starom Smokovci je miesto, kde zažijete jedinečné putovanie Slovenskom v galérii trick-artu a optických ilúzií. V jej priestoroch nájdete námety slovenských ľudových povestí, rozprávok, ako aj reálie obcí a zámkov Slovenska  (napr. Vlkolínec, Dunajec, Bojnický zámok a iné).

Je rozložená na ploche 1000 m2, na ktorých sa nachádza 24 atrakcií. Obsahujú 30 trick-artových obrazov, rozšírenú (augmented) realitu, antigravitačné miestnosti, najkrajšie zrkadlové bludisko v strednej Európe a iné.

Pre klientov hotelovej siete SOREA platí 20 % zľava zo vstupného – po predložení hotelového ubytovacieho preukazu SOREA.

DINOPARK TATRY – objavte stratený svet dinosaurov

Pre všetkých, ktorí majú zmysel pre dobrodružstvá, je ako stvorené cestovanie v čase, a to až milióny rokov späť – do fascinujúcej doby druhohôr, keď aj v Tatrách žili tajomné živočíchy, ktoré tam zanechali svoje stopy.

V letnej sezóne po predložení ubytovacieho preukazu SOREA, platí pre klientov hotelovej siete SOREA 10 % zľava z uvedenej ceny vstupného.

DOBRÁ HRAČKA – miesto hier a atrakcií pre deti i dospelých

Ak sa počas dovolenky v niektorom z hotelov siete SOREA ocitnete v Tatranskej Lomnici a počasie nie je práve najlepšie, dobre urobíte, ak sa vyberiete do Galérie DOBRÁ HRAČKA, kde sa určite zabavíte. Na ploche 500 m2 nájdete množstvo hier, atrakcií, naučíte sa dopravné predpisy a vyskúšate rôzne hračky – túto aktivitu si skrátka vychutnajú deti aj dospelí.

Aj tu platí, že klienti hotelovej siete SOREA majú po predložení hotelového ubytovacieho preukazu zľavu 20 % z uvedenej ceny.

TATRY VNÚTRI? Spoznajte naše veľhory úplne netradičným spôsobom!

Keď sa vyberieme do Tatier, určite máme plno plánov, čo všetko chceme podniknúť a spoznať. Všetko sa nám však nemusí podariť a niekedy nám plány zmarí aj počasie.

Unikáty  slovenskej prírodnej dominanty však možno zažiť aj formou interaktívnej prehliadky. Takto uvidíte aj miesta, ktoré osobne nemôžete navštíviť.


Pre klientov hotelovej siete SOREA platí 10 % zľava z uvedenej ceny v letnej sezóne.

POLIANKOVO – digitálna galéria ponúka jedinečné zážitky

Presvedčte sa o tom, že umenie sa môže spájať s modernými technológiami, ako je virtuálna realita, 3D projekcie, rozšírená realita, hologram, zvukové efekty, či rozpohybované obrazy. No a vychutnať si možno aj skvelú kávičku v kaviarni, ktorá je súčasťou galérie.

Pre klientov hotelovej siete SOREA platí 20 % zľava z uvedenej ceny vstupného.

PEDAL PLANET – jedna z najväčších zbierok šliapacích autíčok na svete

Vidieť na jednom mieste viac ako 120 exkluzívnych exponátov šliapacích autíčok – to je obrovský zážitok pre deti i dospelých. Nechýbajú atrakcie pre deti, animované hviezdne nebo, tematické kútiky a interaktívny sprievodca.

Klienti hotelovej siete SOREA majú zľavu 10 % z uvedenej ceny vstupného.

PANIQ ROOM – napínavá hra pre milovníkov hlavolamov a dobrodružstva

Skvelý program pre každého, kto rád lúšti záhady a hlavolamy, rád sa zabáva v tíme a komunikuje s druhými – ide totiž o to, aby sa tím, ktorý je uzamknutý v izbe, vyslobodil z izby von. Dôležitú úlohu zohráva čas a a podmienkou je vyriešenie neľahkých hlavolamov. Na všetko však máte iba 60 – 70 minút a je to veľmi napínavé!

Klienti hotelovej siete SOREA majú zľavu 10 % z uvedenej ceny vstupného.

Páčia sa vám CYKLOZÁJAZDY alebo KOLOBEŽKY?

Oboje si môžete dopriať a vybrať sa počas dovolenky na zaujímavé výlety, pri ktorých spoznávate a vnímate krajinu úplne ináč. Samozrejme, netreba kvôli tomu nosiť na dovolenku bicykel, ani kolobežku! Nie je totiž problém si ich požičať. 

Spoločnosť TATRY TRAVELIA, ktorá sa zaoberá zapožičiavaním a servisom bicyklov aj elektrobicyklov, pôsobí v celom tatranskom i podtatranskom regióne. Bicykle si teda stačí len objednať u dodávateľa a dovezú vám ich priamo do hotela SOREA v stanovenom čase.

V prípade, že si chcete výlety vychutnať aj so sprievodcom, môžete sa prihlásiť na cyklovýlety pre náročných – napríklad TATRANSKÁ LOMNICA – LEVOČSKÁ DOLINA, TATRANSKÁ LOMNICA – PIENINY, či ADRENALÍN TATRANSKÝM LESOM.

Ak túžite po mimoriadnych zážitkoch, môžete si vybrať cyklovýlet  FERATA KYSEĽ v Slovenskom raji, alebo výlet NÁVŠTEVA VO VEREJNE NEPRÍSTUPNEJ JASKYNI SO SPRIEVODCOM ALEBO BELIANSKA JASKYŇA INAK.


Klienti hotelovej siete SOREA majú zľavu 15 % z uvedenej ceny.

Alebo si túžite sami zajazdiť po liptovských horských cestičkách?Môžete si požičať kolobežku a KOLOBEŽKY LIPTOV vám bez problémov pomôžu váš sen o peknom výlete a netradičnom spoznávaní krajiny splniť. 


Navyše, klienti hotelovej siete SOREA majú zľavu 10 % z uvedenej ceny.

Vyberte sa do múzea a nechajte sa unášať históriou…

Podtatranské múzeum v Poprade eviduje viac ako 52 500 zbierkových predmetov a viac ako 18 000 zväzkov kníh v knižnici múzea. Návštevníci si môžu pozrieť dve nové stále expozície: Poprad a okolie v zrkadle vekov, a druhá je venovaná hrobke veľmoža z Popradu – Matejoviec.

Klienti hotelovej siete SOREA majú zľavu 20 % z uvedenej ceny.

Záujemcovia o umenie majú možnosť navštíviť aj Liptovskú galériu P. M. Bohúňa, ako aj Galériu Kolomana Sokola, oboje v Liptovskom Mikuláši, pričom klienti hotelovej siete SOREA majú po predložení hotelového ubytovacieho preukazu zvýhodnené vstupné. Zo zvýhodneného vstupného sa môžete tešiť aj pri návšteve v Múzeu ochrany prírody a jaskyniarstva v Liptovskom Mikuláši.

Nie je PARK ako PARK!

Nestville Park je expozícia tradičných ľudových remesiel, histórie a súčasnosti liehovarníctva. Návštevníci získajú nevšedný pohľad na históriu výroby liehovín až po moderný dnešok. Súčasťou je Nestville Chocolate, ktorá ako jediná čokoládovňa v regióne ponúka vynikajúcu chuť kvalitnej čokolády a predstavuje históriu aj spracovanie rôznych čokoládových špecialít. Samozrejme, nechýba možnosť posedieť si pri šálke chutnej horúcej čokolády, kávičky, ochutnať skvelé belgické pralinky a dospelí si môžu dopriať aj originálne výborné likéry. Pravdaže, to, čo zachutí, si možno kúpiť aj domov. 

Zľava pre klientov hotelovej siete SOREA je 10 % z ceny vstupného.

Unikátny zážitok v parku miniatúr!

Úplne iný park je Park MINI SLOVENSKO, ktorý ponúka príjemnú prechádzku priamo medzi miniatúrami slovenských historických pamiatok pri hoteli SOREA ĎUMBIER v Liptovskom Jáne.  Väčšina modelov v mierke 1 : 25 sú národné kultúrne pamiatky, niektoré zapísané aj v kultúrnom dedičstve UNESCO. Súčasťou parku je aj modelová záhradná železnička, ktorá približne predstavuje železničnú trať Červená Skala – Margecany, s jej jedinečnými technickými pamiatkami.

Klienti hotela SOREA ĎUMBIER majú vstup iba za 1,00 €, ostatní klienti hotelov SOREA majú zľavu 50 % z uvedenej ceny vstupného.

A poďme zase do prírody…

Návštevníci Pienin a Červeného Kláštora majú nezabudnuteľnú príležitosť na vlastnej koži okúsiť jedinečnú atrakciu v Európe – splav Dunajca na drevených pltiach v nádhernej prírodnej scenérii Pieninského národného parku. Splav trvá 70 – 90 minút a na spestrenie programu je možné si objednať aj goralskú muziku, posedenie pri ohni, spojené s opekaním barana alebo varením gulášu.

Pre klientov hotelovej siete SOREA platí zvýhodnená cena.

Príjemným zážitkom, aj pre rodiny s deťmi, je FARMA VÝCHODNÁ, ktorá je najvyššie položeným ekologickým hospodárstvom v Liptove (930 m.n.m.) Je zameraná najmä na chov hovädzieho dobytka, za účelom produkcie výnimočne kvalitného mlieka. Farma ponúka aj syrové delikatesy a lahodné syry pod značkou Farma Východná, ktoré získali popredné ocenenia na slovenských aj českých súťažiach. Okrem toho tu pestujú aj liečivé bylinky, drobné ovocie a v ponuke je aj prehliadka Farmy, spojená s kŕmením oviec. Krmivo pre kŕmenie ovečiek  je zadarmo pre jednu rodinu.

Pre klientov hotelovej siete SOREA platí  zvýhodnené vstupné – 7,00 €.

Stanišovská jaskyňa – to je jediná celoročne prístupná jaskyňa na Liptove, otvorená každý deň. Ponúka dokonalý zážitok pri objavovaní čarovného podzemia so sprievodcami – jaskyniarmi. Kráčať popri stenách, ktoré voda a matka príroda vymodelovala do neopísateľných tvarov, je úžasný zážitok. Netreba ani špeciálnu obuv, či odev, stačí čelová lampa, ktorú každý návštevník dostane pred vstupom.

Pre klientov hotelovej siete SOREA platí  zvýhodnené vstupné.

KRYO centrum – dobrý tip pre regeneráciu a zdravie

Celotelová kryoterapia je určená širokej skupine ľudí, ktorých trápia zdravotné problémy, viac sa zaujímajú o svoje zdravie, alebo hľadajú vhodnú rehabilitáciu, či rekonvalescenciu. Je to aj účinná terapia proti starnutiu pleti, pri kožných problémoch, alebo proti celulitíde. Kryoterapia prebieha v špeciálnych komorách pri teplote – 120 stupňov Celzia.

Pre klientov hotelovej siete SOREA platí zľava 20 % na jednorazový vstup.

Zámok Topoľčianky a romantické chvíle, na aké sa nezabúda

Ak túžite prežiť trochu romantiky, rezervujte si pobyt na Zámku Topoľčianky. Je umiestnený v zámockom parku, ktorý poskytuje oázu pokoja a ubytovanie európskeho štandardu v nádhernom historickom prostredí.

Na základe predloženia karty KLUB SOREA vám Zámok Topoľčianky poskytne príjemné zľavy:

  • 5% z pultoveho cenníka ubytovania ( 1 noc ) 
  • 5% z cien akciových pobytov
  • 5% z cien pobytových balikov
  • 5% z cien zo vstupného do muzeálnej expozície Zámku Topoľčianky
  • 5% z konzumácie v Zámockej reštaurácii ( mimo svadieb, osláv, firemných akcií a pod.)

Doprajte si pobyt v kúpeľoch Trenčianske Teplice

Hotel Flóra sa nachádza v centre kúpeľného a kultúrneho diania mesta Trenčianske Teplice a nazývajú ho aj perlou Karpát. Toto pôsobivé mestečko sa rozprestiera na úpätí Strážovských vrchov. Príroda tu dala vyvrieť jedinečným sírnym prameňom a vytvorila utešené romantické prostredie, pre všetkých, ktorí hľadajú zdravie, pokoj, radosť a krásu.

Pre všetkých klientov KLUB SOREA platia nasledovné zľavy, ktoré je potrebné nahlásiť vopred, pri rezervácii pobytu:

  • 5 % zľava z pultového cenníka ubytovania
  • 5 % zľava z cien akciových pobytov
  • 5 % z cien pobytových balíkov
  • 5 % z cien zo vstupného do Wellness centra a saunového sveta
  • 5 % z konzumácie v kaviarni Festival a Reštaurácii Flóra (s výnimkou svadieb, osláv, firemných akcií a podobne).

Tak čo poviete na všetky tieto výborné zľavy a bonusy? Ešte stále je vhodný čas vybrať si pekný pobyt a náležite si ho vychutnať. Ak si vyberiete z ponuky hotelovej siete SOREA, bude to krásna dovolenka!