Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

LETNÉ PRÁZDNINY V HOTELOCH SOREA

Prázdniny vrcholia – dožičte svojim deťom skvelé animácie v hoteloch SOREA

Sme v polovici prázdnin, je teda ešte dostatok času na zážitky. Všeličo zábavné, športové, hudobné, dobrodružné aj poučné možno do konca augusta stihnúť. Vyberte si pobyt v hoteloch SOREA v malebných kútoch Slovenska, kde sú pripravené letné animácie pre vaše ratolesti, ktoré spríjemnia a inšpirujú prázdninové dni.

Hotelová spoločnosť SOREA  obohacuje svoje zaujímavé dovolenkové  ponuky na Slovensku. V hoteloch vo Vysokých a v Nízkych Tatrách, na Spiši a v Bratislave okrem pobytových programov, ako sú rodinné rekreácie, seniorské pobyty,  športové sústredenia, školy v prírode, kongresy, semináre, školenia spojené s wellnessom, aktívnym oddychom a regeneráciou si pre vás SOREA pripravila na druhý prázdninový mesiac pútavé programové animácie. Približujeme vám  jednotlivé hotely, kde sa vaše deti môžu dosýta vyšantiť pri atraktívnych animačných programoch.

Hotel *** SOREA MÁJ

Tento hotel v obci Liptovský Ján ponúka služby v jednej  z najatraktívnejších lokalít  Národného parku Nízke Tatry. Táto oblasť je bohatá na termálne a minerálne pramene a preto je obľúbeným miestom pre kúpeľné a rekreačné pobyty. Kapacita hotela je 122 izieb s kompletným sociálnym vybavením.  
 

Animačné programy: 
Každý UTOROK až ŠTVRTOK na letnom kúpalisku TERMAL raj sa budú konať cvičenia vo vode – AQUAGYM, športové hry, súťaže pre deti a vo večerných hodinách MINIDISCO, rôzne súťaže pre malých aj veľkých, ako aj spoločenské kvízy pre celú rodinu.

Hotel *** SOREA TITRIS

Kongres a AQUA Relax hotel SOREA TITRIS sa nachádza neďaleko centra atraktívnej a navštevovanej Tatranskej Lomnice, ktorá patrí medzi známe spoločensko-kultúrne strediská Vysokých Tatier. V blízkosti hotela sa nachádza aj známa botanická záhrada a múzeum Tatranského národného parku. V rámci projektu „Vstúpte s dieťaťom“ dostal tento hotel certifikát ako „Zariadenie priateľské k deťom a rodinám“.  
 

Animačné programy: 
Každý UTOROK sa deti môžu premeniť na Indiánov v programe INDIÁNI VO VYSOKÝCH TATRÁCH. Spoznajú bližšie ich život, zahrajú sa indiánske hry, naučia sa indiánsky tanec a môžu si vyrobiť aj originálnu indiánsku čelenku. Poteší aj fotenie s maskotom SORINOM či postavičkou Asterixom.

Hotel*** SOREA HUTNÍK

Pod úpätím Lomnického štítu v Tatranských Matliaroch je situovaný Kongres a Relax Hotel SOREA HUTNÍK. Ktorý je lákavým turistickým východiskom do východnej časti Vysokých Tatier a ponúka k ubytovaniu rôzne typy izieb, apartmánov a ostatné priestory na dokonalú oddychovú dovolenku. Bohatý augustový program pre deti ponúkajúci zábavné „Trolls“ (TROLLOVSKÉ) animácie je zárukou prežitia pútavých prázdninových chvíľ. 

Animačné programy: 
Každú STREDU sú pripravené  farebné pokusy, súťaže TROLLOVIA proti  BERGENI a sadrové prekvapenie.

Každý ŠTVRTOK si možno vyskúšať šikovnosť pri výrobe postavičiek, vyblázniť sa s POPPY a zažiť TROLLOBRANIE s ochutnávkou trollieho elixíru.

Každý PIATOK spoločne vyrobíme darček pre POPPY v podobe havajského náhrdelníka, zažijeme FACE PAINTING – maľovanie na tvár, vydáme sa za pokladom Cestou za šťastím a vyskúšame zábavu s LIMBO tancami.

Hotel ***SOREA URÁN

V centre Tatranskej Lomnice, pod úpätím Lomnického štítu, na ktorý sa dostanete visutou lanovkou sa nachádza Hotel SOREA URÁN s príjemným moderným ubytovaním,  bezbariérovým vstupom a dvoma bezbariérovými izbami. Pre deti sú pripravené inšpiratívne utorky a štvrtky.   

Animačné programy:

Každý UTOROK sú na programe tvorivé dielne pre šikovné ruky, napríklad výroba havajského náhrdelníka, príprava kokteilu Ala Mojito a zvedavci sa môžu vydať po stopách hľadania v zábavnej hre Poklad mora.

Každý PIATOK si spoločne vyrobíme exotické HAVAJSKÉ MASKY, zahráme sa vodné hry, skrášlime si tváre maľovanými obrázkami a zatancujeme LIMBO tance. 

Hotel*** SOREA TRIGAN

Na Štrbskom plese, priamo v srdci Vysokých Tatier, ponúka služby na vysokej úrovni Hotel SOREA TRIGAN, ktorý je vhodný pre rodinnú dovolenku, relaxačné pobyty, športové sústredenia a organizovanie školení. V hoteli sa nachádza konferenčná sála, lobby bar a a hotelová reštaurácia so široký sortimentom jedál. Hotel je priateľský k rodinám a deťom, ktoré sa môžu zabaviť v detskom kútiku, no v auguste na vás čaká aj pestrá ponuka animačných programov. 

Animačné programy:

Počas  celého týždňa sa tu konajú animácie ako napr. MINI DISCO, večerné kino s rozprávkami, vodné šibalstvá alebo spoločná večera s animátorkami.  Nechýba detský MINICLUB so spoločenskými hrami, tvorivými dielničkami,  rannou rozcvičkou, maľovaním na tvár a podobnými aktivitami. Deti iste zláka aj stavanie hradov,  hľadanie pokladu počas pirátskeho dňa či miniolympiáda, na ktorej zvíťazí každý. 

Hotely SOREA na Liptove – SNP, ĎUMBIER a MÁJ

Tieto zariadenia v lone liptovskej prírody ponúkajú až do konca septembra rozprávkové leto s LIPTOVIEDKAMI. Deti dostávajú skvelú príležitosť spoznať túto časť Slovenska vďaka zábavnému putovaniu po rozprávkových miestach. S touto rozprávkovou hrou môžu spoznať dávne čarovné a tajuplné bytosti. Dnes nie je jednoduché ich nájsť, no vaše šikovné deti to iste zvládnu a zažijú veľa zábavy. Na výber je  22 rozprávkových miest na Liptove, každé miesto skrýva  úlohu, ktorú treba vyriešiť. Kto získa do svojho zápisníka 3 pečiatky, dostane odmenu – CD LIPTOVIEDKY so šiestimi rozprávkovými príbehmi z Liptova, ktoré prerozprával Lukáš Latinák.

Hotel**** SOREA REGIA

Ak si chcete vychutnať naše hlavné mesto, využite ponuku Hotela SOREA REGIA, ktorý je len 10 minút pešou chôdzou od historického centra Bratislavy, v blízkosti nábrežia Dunaja. Ruchu veľkomesta sa však nemusíte obávať – hotel je situovaný v tichom prostredí bratislavského hradného vŕšku plného zelene. Súčasťou hotela je reštaurácia s modernou gastronómiou, letná terasa, bar, salóniky a kongresová sála. Parkovisko je strážené kamerovým a rampovým systémom. Zažite nezabudnuteľné Kultúrne leto v Bratislave a letné Shakespearovské slávnosti – večerné predstavenia na Bratislavskom hrade.