Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Naplánujte si čarovnú dovolenku na Slovensku!

Hotelová spoločnosť SOREA ponúka dokonalý relax v najmenších veľhorách sveta

Túžite po nezabudnuteľnej dovolenke, z ktorej sa vrátite oddýchnutí, zregenerovaní a plní energie? Po takej, z ktorej si prinesiete množstvo krásnych spomienok? Kam nemusíte tak dlho a únavne cestovať? A ktorá vás ani finančne nezruinuje? Tak v tom prípade máme pre vás tajný tip: SOREA vám ponúka dovolenku na Slovensku! Je najvyšší čas si vybrať z bohatej ponuky, pretože leto nám už klope na dvere. Tentoraz vám dáme do pozornosti Vysoké Tatry, zariadenia SOREA, ktoré sa v tejto lokalite nachádzajú a zopár skvelých tipov, kde môžete príjemne stráviť voľný čas.

Navštívte Vysoké Tatry a vnímajte slovenské prírodné krásy, čistý horský vzduch a pohodu všetkými zmyslami…

Ak patríte k tým, ktorí by radi skĺbili zaujímavé turistické trasy po krásach tatranskej prírody,  spoznávanie tajomných zákutí, malebných miest, vzácnych pamiatok a k tomu ešte dokonalý relax a zábavu, naplánujte si dovolenku vo Vysokých Tatrách a na Spiši. Sieť hotelov SOREA a 25-ročná tradícia sú najlepšou zárukou skutočného pohodlia a oddychu pre veľkých i malých hostí, ktorí sa tu, navyše cítia ako doma. Stačí si len vybrať ten „svoj“ hotel a už sa môžete začať tešiť na dovolenku. Tak ktorý to bude? Skúste si vybrať podľa služieb, možností relaxácie i tipov na trávenie voľného času a na výlety to najlepšie miesto pre vás a vašu dovolenku!

Hotel SOREA URÁN v Tatranskej Lomnici ponúka pohodu i množstvo zážitkov

Tí, ktorí túžia po dovolenke vo Vysokých Tatrách a chcú sa vydať po nespočetnom množstve označených  turistických alebo náučných chodníkov, spoznávať nádherné plesá a vodopády a vzápätí zase pamätihodnosti a ďalšie zaujímavé miesta, dobre urobia, ak si za strategické východiskové miesto pre svoje výlety zvolia napríklad hotel SOREA URÁN v Tatranskej Lomnici. Po dni plnom zážitkov hotel svojim hosťom ponúka nielen príjemné a pohodlné ubytovanie, ale aj  zahriatie v hotelovom wellness centre URANIA s nerezovými bazénmi, vodnými chrličmi, hydromasážnymi tryskami, saunami, masážami a najmodernejšou technológiou čistenia vody. V tomto hoteli je možný aj pobyt so zvieraťom za poplatok.

Bohatá ponuka výletov uspokojí každého

Ak ste už absolvovali výlet lanovkou na Lomnický štít, môžete sa vybrať na prechádzku do expozície tatranskej prírody v Botanickej záhrade, kde sa celkom jednoduchým a nenáročným spôsobom a v peknom prostredí môžete zoznámiť s rastlinami a stromami, ktoré v Tatrách rastú, bez toho, že by ste museli podnikať zložité turistické túry. Určite sa vyplatí navštíviť aj symbolický cintorín, kde sa pod strmou skalnou stenou Ostrvy nachádzajú pamätné tabule s menami ľudí, ktorí sa stali obeťami Tatier a iných svetových horstiev. Očariť vás môžu aj slnečné hodiny, či niektorý z pôvabných drevených kostolíkov. Ale nudiť sa určite nebudete ani vtedy, ak sa počasie pokazí – návšteva Múzea TANAPu vám dotvorí dokonalý obraz Tatier. Zbierky múzea obsahujú množstvo predmetov z oblasti botaniky, zoológie, histórie, kartografie, geológie a etnografie tejto oblasti Slovenska, takže sa je určite na čo pozerať.

Vysoké Tatry si možno vychutnávať aj pri šálke lahodnej kávy a s preukazom SOREA!

 V neďalekej blízkosti centra Tatranskej Lomnice na vás čaká WELLNESS pobyt v hoteli SOREA TITRIS, kde je pre dospelé osoby pripravený aj relaxačný zábal a 1x denne výberová káva značky TITRIS, ktorej základom sú zrná Arabica odrôd Djimmah a Cerrado Dulce. V šálke espressa sa spájajú jemné tóny ovocia a kakaa, ktoré sa prelínajú s praženými lieskovými orieškami a  nezameniteľnou arómou.

Samozrejme, aj z tohto hotela možno podnikať veľa zaujímavého. Pri návšteve Vysokých Tatier si nenechajte ujsť príležitosť navštíviť Tricklandiu, najzábavnejšiu galériu trick-artu a optických ilúzií v ktorej zažijete jedinečné putovanie Slovenskom s 30 % zľavou na vstup pre hotelových hostí spoločnosti SOREA. Príjemnú prechádzku do prírody si môžete vychutnať, ak sa vyberiete na Kalváriu v Starom Smokovci, kde okrem prírodných krás môžete vnímať aj moderné stvárnenie krížovej cesty, ktoré vytvorili slovenskí a poľskí umelci ako poctu našim veľhorám. Táto prechádzka je určená všetkým, ktorý výlet do prírody a relax radi spájajú aj s tichým zamyslením.

Pre tých odvážnejších je pripravená jazda na štvorkolkách v areáli na Slnečnej lúke v Tatranskej Lomnici s 20% zľavou a FUN PARK Štrbské Pleso vás vtiahne do sveta zábavy a hier s 15 % zľavou. No a po náročnom dni dobre padne posedenie pri káve, čaji, alebo čokoláde v Cafe Lavander v Tatranskej Lomnici s výhľadom na Lomnický štít a s ďalšou 15 % zľavou. Stačí sa všade preukázať platným hotelovým preukazom SOREA.

Plánujete dovolenku s deťmi? Alebo vás láka wellness?

Skutočnú RODINNÚ alebo VÍKENDOVÚ POHODU môžete zažiť v hoteli SOREA TRIGAN na Štrbskom Plese. Pre dospelých aj deti je k dispozícii centrum WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s bazénmi, masážami, saunami, farebnou večernou symfóniou a výhľadom na jedinečné tatranské štíty. Neobmedzený vstup do wellness centra i fitcentra je obohatený kozmetickým balíčkom pre dospelú osobu.

Tematické víkendy počas celého leta a pre celú rodinku dopĺňa malý darček pre každé ubytované dieťa, neobmedzený vstup do detského kútika, animácie počas celého leta a detské diskotéky s obľúbenými maskotmi vo vybrané dni a letná súťaž o skvelé ceny „ nakresli  náš hotel“,   najlepší obrázok získa skvelú cenu. Toto však ešte ani zďaleka nie je všetko! Čaká na vás letná terasa s veľkou trampolínou a indiánskym stanom, letné turnaje (volejbal, stolný tenis, streľba z luku), hľadanie pokladu v exteriéri hotela, cvičenie s Expreskou „ rovný chrbátik „ pre malých aj veľkých, kino večer ( premietanie celovečerného rodinného filmu ), prednášky s Dr. Šramkovou o rodinnej pohode a povozíte sa aj na štvorkolkách (vo vybraných dňoch budú mať deti i dospelí možnosť  povoziť sa na štvorkolkách na parkovisku hotela). V hoteli je možný pobyt so zvieraťom za poplatok.

Známe tatranské chaty môžete spoznať aj za jeden deň, ak…

Tí, ktorých lákajú výlety so zaujímavým programom, môžu si pri peknom počasí naplánovať hoci aj výlet na Hrebienok, kam sa pohodlne možno vyviezť lanovkou a tam sa vybrať buď na turistiku ku krásnym Studenovodským vodopádom, alebo si dopriať doslova chutnú prestávku s občerstvením na Bilíkovej chate.

No a pre tých, ktorí by radi videli všetky tatranské chaty, ale nemajú na to čas, máme skvelý tip: Priamo na Hrebienku si totiž môžu pozrieť originálnu výstavu modelov vysokohorských chát s názvom „Chaty Tatier“. Napokon, kto vie? Ak sa vám niektorá veľmi zapáči, možno na budúce si naplánujete výlet práve tam…

Deti i dospelých určite poteší aj výstava medvedích sôch, ktorú nájdu takisto na Hrebienku.

Tatranské Matliare ponúkajú množstvo zábavy i výletov

Centrum relaxu a zábavy si môžu turisti nájsť pod Lomnickým štítom v Tatranských Matliaroch s ubytovaním v hoteli SOREA HUTNÍK. Hostia môžu vyskúšať hotelový bazén, morský aerosólový kúpeľ, zájsť na masáž alebo zábal, prehriať telo v saune a zakončiť večer v hotelovom BOWLING centre, kde môžu využiť 40% zľavu na hru. V hoteli je možný pobyt so zvieraťom za poplatok. Milovníci pohybu si prídu na svoje v telocvični, pri stolnom tenise, biliarde alebo môžu využiť volejbalové ihrisko a minigolf s 18 dráhami. Pre najmenších je pripravený rozprávkový detský kútik a „Vesmírne leto“ počas celých prázdnin. Čaká na nich pútavý animačný program, výcvik astronautov, súhvezdie priateľstva, vesmírny ceremionál, nočná hviezdna obloha, výroba mliečnej dráhy, cesta slnečnou sústavou, stav bez tiaže, záchrana planéty Zem a mnoho iných atrakcií.

Cesta minerálnych prameňov, ľubovniansky hrad a množstvo ďalších atrakcií na vás čaká v regióne severného Spiša a Pienin

Región severného Spiša a Pienin je bohatý na veľké množstvo minerálnych prameňov, ktoré majú priaznivé účinky na ľudský organizmus a liečenie viacerých chorôb. Celkovo je v tomto regióne evidovaných viac ako 80 minerálnych prameňov. Na ich revitalizácii a vybudovaní novej atraktívnej Cesty minerálnych prameňov sa podieľal aj  hotel SOREA ĽUBOVŇA.

Ide o turisticky vyznačenú trasu dlhú 118 kilometrov, ktorá spája 12 prameňov v 11 obciach regiónu. V blízkosti hotela nájdete prameň minerálnej vody Ľubovnianka a pre ženy MISS +. Na trase náučného chodníka v lesoparku v Novoľubovnianskych kúpeľoch rastie niekoľko exemplárov borovice vejmutovky, ktoré patria medzi najvzácnejšie dominanty lesoparku. Najväčšia borovica vejmutovka (Pinus strobus L.) v prostredí kúpeľov má 350 rokov, výšku 25 m, obvod 590 cm a priťahuje pozornosť mnohých návštevníkov, ktorí čerpajú energiu a vnímajú liečivé vyžarovanie z jej členitého kmeňa. Športovo zdatných potešia aj vhodné cykloturistické terény alebo požičovňa športových potrieb a nordic walking palíc priamo v hoteli. VITAL SPIŠ alebo MINI, MAXI VÍKEND, pobyty s darčekom na uvítanie, vám umožnia voľný vstup do hotelového bazéna, perličky alebo na viacúčelové ihrisko. Oddýchnuť si môžete v saune, pri fytoterapii, masáži či rôznych druhoch zábalov. Milovníkov zvierat určite poteší fakt, že v hoteli je možný aj pobyt s domácim miláčikom za poplatok. Navštívte Ľubovniansky hrad a skanzen alebo využite množstvo iných atraktivít, ktoré ponúka tento kraj.

Samozrejme, toto je iba stručný výpočet možností, čo všetko môžete zažiť, ale Vysoké Tatry  a sieť hotelov SOREA toho ponúkajú oveľa viac. Stačí si vybrať ten správny hotel pre seba a svojich blízkych a naplánovať i užiť si tú najkrajšiu dovolenku. Je najvyšší čas!

25 rokov sme tu s vami, oslavujte spolu s nami!