Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Potrebujete dovolenku alebo len krátky oddych? SOREA má pre vás niečo špeciálne

Ste mladí ľudia alebo mladá rodina s deťmi a hľadáte miesto pre svoju dovolenku alebo len pre krátky relax? Tak čítajte ďalej...

Ak nehľadáte iba nejaké miesto na prespanie, ale aj zážitky a zábavu, ste na správnom mieste. Hotelový reťazec SOREA ponúka nielen komfortné ubytovanie v atraktívnych lokalitách Slovenska, mnoho zážitkov, ale aj super ceny pre mladých či rodiny s deťmi.

V tomto článku sa dozviete:

- v ktorých atraktívnych lokalitách má SOREA svoje hotely,
- aké zážitky na vás čakajú,
- aké špeciálne zľavy SOREA ponúka pre deti a mladých ľudí do 30 rokov.

 

1. Lokalita a možnosti výletov

Výhodou hotelov SOREA je ich atraktívna poloha. Väčšina z nich je situovaná v blízkosti najkrajších slovenských turistických miest, čo umožňuje jej návštevníkom ľahký prístup k rôznym športovým alebo zábavným aktivitám. Mnohé naše hotely sa nachádzajú v blízkosti stredísk, ktoré ponúkajú rôznorodé športové vyžitie či už máte radi lyžovanie, snowboarding, bežky alebo skialpinizmus. Ak si chcete dať pauzu od športovania, pre malých aj veľkých odporúčame, napríklad výlet do TrickLandie v Starom Smokovci, kde môžete zažiť jedinečné putovanie Slovenskom v galérii trick-artu a optických ilúzií, alebo zážitkovú interaktívnu prehliadku Tatry vnútri, kde okúsite atmosféru Tatier aj za nepriaznivého počasia, len trochu odlišným spôsobom. Tých, ktorí už hľadajú program aj pre najmladších členov rodiny, určite poteší galéria Dobrá Hračka v Tatranskej Lomnici. A mohli by sme menovať množstvo ďalších zaujímavostí, ktoré sa oplatí navštíviť. Náš hotelový personál vám rád poradí s výletmi a atrakciami v blízkom okolí a odporučí vám miesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

2. Pohodlné a útulné izby

SOREA si zakladá na tom, aby bolo pohodlie hostí vždy na prvom mieste. Naše izby sú pohodlné, dobre vybavené a útulne zariadené. SOREA sa snaží vytvárať atmosféru, v ktorej sa hostia cítia ako doma, pretože si myslíme, že to je to, čo je pre našich klientov dôležité.

3. Kvalitné pripojenie na Wi-Fi

SOREA ide s dobou. Vieme, že kvalitné pripojenie na Wi-Fi je „must“, obzvlášť pre mladých ľudí. Preto vo väčšine našich hotelov nájdete vysokorýchlostnú Wi-Fi a to navyše bezplatne, v cene ubytovania. Vďaka tomu môžete pohodlne, počas celej doby vášho pobytu u nás, zdieľať so svojimi blízkymi zážitky zo svojej dovolenky.

4. Zábava a relax

SOREA ponúka okrem komfortného interiéru a výhľadov na krásnu panorámu hôr aj aktivity pre tých najmenších v útulných detských kútikoch. Mnohé z našich hotelov majú plnohodnotné wellness s vírivkami, bazénom, saunami, či možnosťou viacerých typov masáži, ktoré vám pomôžu zrelaxovať po športových výkonoch na zasnežených svahoch. U nás sa nebudete nudiť ani v prípade nepriaznivého počasia. Svoje svaly môže precvičiť vo fitness, a pre tých z vás, ktorým sa cvičiť nechce, ponúkame zábavu s kámošmi pri bowlingu, billiarde či stolnom tenise. SOREA má pre každého niečo.

5. Cena, ktorá sa oplatí

Vo vybraných termínoch väčšina našich hotelov ponúka rôzne atraktívne zľavy alebo bonusy pre mladých ľudí vo veku od 19 do 30 rokov, ale aj pre deti. V niektorých našich hoteloch sa viete ubytovať už od 50 € na osobu a noc. Na vaše deti si môžete uplatniť zľavu až do výšky 100%. Ak ste fanúšikom wellness, isto vás poteší, že vo vybraných hoteloch máte vstup zlacnený až o 50%, respektíve 100%. Poteší aj jeden alko/nealko nápoj podľa aktuálnej ponuky, ktorý máte od nás grátis. Podrobnejšie informácie k jednotlivých zľavám v jednotlivých hoteloch SOREA nájdete TU .

SOREA sa neustále snaží vylepšovať svoje služby podľa želaní a potrieb svojich zákazníkov. Je ideálnym miestom aj pre mladých ľudí, ktorí pre svoj voľný čas hľadajú viac ako len miesto na spanie.