Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Skvelý wellness, termál, bazény a vodné atrakcie!

Tieto miesta vás prekvapia krásou a kvalitnými službami! Navyše, sú na Slovensku.
V ostatných rokoch omnoho viac ako kedysi, upriamujeme pozornosť na krásy našej krajiny. Pandémia skomplikovala cestovanie, na druhej strane nás donútila zamerať sa viac na cenné poklady Slovenska. Lákajú vás bazény, termálne vody, atrakcie a wellness zariadenia? Vôbec nemusíte precestovať stovky kilometrov! Máme pre vás tipy na relax v hoteloch SOREA.

Hotel SOREA TRIGAN – WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU: Skvelé miesto na rodinný relax

Hotel v krásnom prostredí Štrbského plesa sa pýši certifikátom Zariadenie priateľské k deťom a rodinám. Je skvelým miestom na rodinnú rekreáciu, relaxačno-ozdravovacie a tiež regeneračné pobyty. Okrem prepracovanej wellness časti vás určite dostane aj okolie hotela. Nenechajte si ujsť vyznačené turistické chodníky na kratšie i dlhšie túry do okolitých dolín s prekrásnymi plesami, na Podbanské, Kriváň, Popradské pleso či Rysy. Deti poteší letný FUN park v Areáli snow pod skokanskými mostíkmi na Štrbskom plese. Dobrá správa pre majiteľov chlpatých miláčikov:v hoteli je možné ubytovanie so zvieratkom.

Wellness v Hoteli SOREA TRIGAN nesie názov SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU. Ponúka relax pre všetky vekové kategórie. Nájdete tu: 
* nerezový relaxačno-plavecký bazén,
* detský bazén,
* masážne sedenie,
* chrbtové masážne trysky,
* perličkový kúpeľ,
* vodný chrlična masáž hornej časti chrbtice.

Taktiež si môžete zaplávať proti prúdu. V saunovej časti máte na výber fínsku saunu, parné sauny, vonkajší ochladzovací bazén a tiež odpočiváreň s ležadlami a relaxačnou hudbou.

Hotel SOREA URÁN – WELLNESS URÁNIA: Najmodernejšia technológia na úpravu vody.

Hotel SOREA URÁN sa nachádza v centre Tatranskej Lomnice a v tesnej blízkosti lanovky na Skalnaté pleso s možnosťou prestupu na visutú lanovku na Lomnický štít.
V hoteli na vás čaká relaxačný Wellness URÁNIA – centrum s najmodernejšou technológiou úpravy vody UV žiarením. K dispozícii vám budú: nerezový relaxačný bazén s vodnými atrakciami (lezecká sieť, hojdací záliv, vodné chrliče, masážne trysky, vodná perlička), dva detské bazény s vodným ježkom prepojené nerezovou kĺzačkou, fínska sauna, parná sauna a rôzne druhy masáží a zábalov.

Hotel SOREA TITRIS – AQUA Relax centrum: Čarovný hotel pod Lomnickým štítom

Wellness hotel SOREA TITRIS priamo pod Lomnickým štítom v tichom prostredí neďaleko centra Tatranskej Lomnice učaruje milovníkom oddychu v lone krásnej prírody. Pred hotelom nájdete Botanickú záhradu TANAPu, kúsok ďalej je múzeum TANAPu, náučný chodník Pramenište a tiež lanovku na Skalnaté pleso a Lomnický štít. Deti sa môžu vyšantiť v zábavnom hotelovom parku TITRISLAND.

AQUA Relax centrum ponúka rekreačný bazén s protiprúdom, masážne sedenie, chrbtové masážne trysky, perličkový kúpeľ, chrliče. Špecialitou sú:   
dnová hydromasážna tryska na masáž dolných končatín, 
vzduchový gejzír,
stenová hydromasáž. 
Nielen deti poteší tobogan s vodným prúdom a zrýchľovací vodný kanál. V saunovej časti sa nachádza suchá sauna, bio sauna s bylinkami, parná sauna a ochladzovací bazénik či ochladzovací výstup do exteriéru s brodiskom a sprchou.

Hotel SOREA HUTNÍK: Zbavte sa bolesti svalov a kĺbov a zjemnite pleť

Na úpätí Lomnického štítu sa nachádza ďalší hotel s wellness programom. Okrem krytého hotelového bazéna ponúka aj suchú saunu. Pri saunovaní si môžete vychutnať eukalyptové prísady – samozrejme, len ak chcete. Príjemný oddych  a vysokohorské lúče vám pri bazéne dopraje aj nová letná terasa s výhľadom na tatranské štíty.

Alebo dáte prednosť infrasaune? Má priaznivé účinky na tíšenie bolesti svalov a kĺbov, funguje tiež ako prevencia zápalových procesov v tele. Ďalšou výhodou infrasauny je prečistenie pokožky, vďaka tomu je pokožka jemnejšia a má krásny zdravý vzhľad. 
Aby bol relax dokonalý, v ponuke sú aj masáže: klasická masáž, masáž lávovými kameňmi a k dispozícii je aj rašelinový zábal.

Hotel SOREA SNP – WELLNESS EUPHORIA: TOP moderné wellness s panoramatickým výhľadom na zjazdovku

Jedinečný relaxačný hotel SOREA SNP v Demänovskej doline sa môže pochváliť moderným wellnesss panoramatickým výhľadom na zjazdovku Biela Púť v Jasnej. V rámci špičkového centra WELLNESS EUPHORIA, ktoré poteší hostí všetkých vekových kategórií, nájdete detský bazén s vodnými atrakciami, ale aj rodinnú saunu (a to v samostatnej rodinnej zóne). Dokonalý relax umocnia rôzne druhy masáží či oddych v hydromasážnej vani. Mimochodom, viete o tom, že hydromasáž zlepšuje okysličovanie krvi, zmierňuje bolesť a napätie svalov, odbúrava stres?
Saunový svet zahŕňa parnú saunu AROMA, infrasaunu carbo – pre 2 osoby, suchú saunu, ochladzovací bazén a tiež Kneippov šliapací kúpeľ na povzbudenie krvného obehu. K dispozícii je aj fitness. 

Hotel SOREA MÁJ – TERMAL raj: Podporte zdravie dýchacích ciest, kĺbov i kože

Hotel SOREA MÁJ nájdete v Liptovskom Jáne, je to skutočný raj zdravého oddychu.Vo vonkajších bazénoch kúpaliska i vo vnútorných bazénoch hotela SOREA MÁJ je liečivá voda z termálneho prameňa Rudolf. Teplota vody má 26 až 29 °C, je mineralizovaná a kyslá, silno uhličitá a stredne sírovodíková. Má priaznivé účinky na dýchacie cesty, pohybové ústrojenstvo (reuma, kĺby), kožné problémy (ekzémy, alergie), taktiež podporuje dobrý spánok. Tieto vlastnosti vzácneho prameňa ocenia najmä staršie vekové kategórie, ale oddýchnu si tu i mladší a rodiny. Prírodné kúpalisko TERMAL raj má v ponuke 50 m dlhý plavecký bazén, detský bazén, relaxačno – kľudový bazén, bazén s fontánkou. Saunu a inhalačný morský kúpeľ dopľňa vyše päťdesiat druhov klasických, zdravotných, liečebných, aromatických i relaxačných masáží, zábalových tepelných a chladových terapií a špeciálnych rehabilitačných a regeneračných procedúr.

Hotel SOREA ĽUBOVŇA: Ľubovnianske kúpele v horskom prostredí

Pobyt v hoteli SOREA ĽUBOVŇA je skvelou voľbou, ak hľadáte nielen pasívny relax, ale aj aktívny oddych a chutnú kuchyňu. Bezbariérové izby sú samozrejmosťou, výhodou je aj možnosť zobrať so sebou psíka. Tento hotel je ocenený certifikátom Zariadenie priateľské k deťom a rodinám.

Hotelové relax centrum ponúka krytý bazén, perličku s chromoterapiou, saunu, infrasaunu, klasické, ale aj špeciálne masáže, zábaly a kúpele. Špecialitou sú regeneračné masáže s aloe vera, detoxikačné masáže so zeleným čajom, antistresové masáže s orchideou a relaxačné masáže s ružou. 
Relax centrum v hoteli ponúka aj morský aerosólový kúpeľ s mimoriadne priaznivými účinkami na organizmus človeka. Je to vlastne aerosólové rozprašovanie silne mineralizovanej vody z Podhájskej. Táto procedúra posilňuje imunitný systém, prečisťuje a uvoľňuje dýchacie cesty, pomáha pri astme a chronickej bronchitíde, pri rôznych kožných alergiách a chorobách, napína pokožku a priaznivo pôsobí na štítnu žľazu.  

Úprimne: Viete si vybrať, kam skôr? Tešíme sa na vás!