Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

SOREA boduje v rebríčku NAJ zamestnávateľov !

Napriek tomu, že bol rok 2020 poznačený pandémiou, ktorá sa dotkla aj prevádzok hotelov natoľko, že boli väčšiu časť roka zatvorené, sa hotelovej spoločnosti SOREA podarilo získať hneď niekoľko významných ocenení. Medzi nimi je aj umiestnenie a ocenenie v rebríčku Najzamestnávateľ roka 2020.

Uvedomujeme si, že práve spokojní zamestnanci dokážu vytvoriť príjemné prostredie pre vás, našich zákazníkov. O to viac nás teší nové ocenenie, a to 3. miesto v rebríčku naj zamestnávateľ 2020 v kategórií Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo. Umiestnili sme sa tak v TOP trojke spolu so silnými zahraničnými značkami zvučných mien. 

Najatraktívnejší zamestnávateľ je prestížna anketa ktorú každoročne vyhlasuje stabilný pracovný portál Profesia. Jej cieľom je priniesť reálny pohľad uchádzačov i potenciálnych zamestnancov na Slovensku na to, ako vnímajú firmy, ich benefity a imidž. Umiestnenie v tejto ankete je dôkazom toho, že aj naši zamestnanci dokážu oceniť prístup a pracovné prostredie, ktoré im SOREA poskytuje.

Ako uvádza portál Profesia, medzi najčastejšie dôvody výberu najatraktívnejších zamestnávateľov v roku 2020 patrili :

  1. kolektív a ľudia
  2. dobré meno spoločnosti
  3. pracovná istota, dlhodobá tradícia firmy
  4. kvalitné služby a produkty
  5. silná a známa značka.

Je teda jasné, že ľudia hlasovali najmä za firmy, ktoré im aj v tomto krízovom období poskytli istotu stabilného pracovného miesta.

Ako hotelová spoločnosť fungujeme na poli cestovného ruchu už 28 rokov. Aj v aktuálnom období sme schopní poskytovať prácu vyše 500 zamestnancom a sme hrdí na každého jedného, ktorí svojim úsilím prispieva k budovaniu nielen dobrého mena značky ale najmä k obľúbenosti našich zariadení medzi vami, našimi spokojnými klientmi.

 Ocenenie Najzamestnávateľ 2020 je v poradí 3. ocenením, ktoré sa nám v tomto ťažkom roku podarilo získať. Zaradilo sa tak k oceneniam ako sú Dôveryhodná firma 2020 a Dôveryhodná firma GOLD 2020 a množstvu ďalších, ktoré SOREA získala v uplynulých rokoch.

Ďakujeme !