Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

SOREA sa teší novému oceneniu !

Hotelová spoločnosť SOREA získala nové ocenenie Dôveryhodná firma 2020 !

Už 27 rokov vám prinášame tie najzaujímavejšie ponuky z dovolenky na Slovensku! Vo svojich 11 hoteloch umiestnených v najkrajších lokalitách Vysokých Tatier, Nízkych Tatier, v Ľubovnianskych kúpeľoch a v Bratislave dokážeme uspokojiť najširší okruh záujemcov každej vekovej kategórie a v každom ročnom období. Celoročne pripravujeme okrem pobytových programov, ako sú rodinné rekreácie, seniorské pobyty, lyžovačky, športové sústredenia, školy v prírode, kongresy, semináre, školenia, aj zaujímavé produkty pre svojich návštevníkov zamerané na wellness, oddych, relax a regeneráciu.

O spokojnosti našich klientov svedčí aj  prestížne ocenenie Slovak Business Superbrands 2017,2018,2019, kde sa SOREA dostala do skupiny elitných značiek, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky.
 Aj napriek krátkosti času v roku 2020 a ponúkania hotelových služieb počas zimnej sezóny do začiatku pandémie, získali sme na základe prieskumu a výskumu názorov zákazníkov certifikát Dôveryhodná firma 2020. Stali sme sa tak spoľahlivý a dôveryhodný partner pre našich klientov.