Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

6 dôvodov pre zimnú lyžovačku a jarné prázdniny v hoteloch SOREA

Využi zľavu pre deti až do výšky 100%

Jarné prázdniny sa nezadržateľne blížia a je čas plánovať svoje zimné dobrodružstvá. 
Využi zľavu pre deti až do výšky 100% a vyberte si jeden z hotelov v TOP lyžiarskych strediskách Slovenska, či v malebnej tichej prírode. 

 Chcete vedieť prečo? Čítajte ďalej...

1. Poloha, Poloha, Poloha

SOREA hotely sa nachádzajú v najkrajších lokalitách Slovenska a sú ideálnou voľbou pre lyžovanie a ďalšie zimné radovánky. S hotelmi v Demänovskej doline, na Štrbskom Plese, v Tatranskej Lomnici či Tatranských Matliaroch máte prístup k najlepším slovenským lyžiarskym strediskám s krásnymi výhľadmi a kvalitnými službami. Navyše, hotely SOREA, ktoré sa nachádzajú v blízkosti lyžiarskych stredísk, sú dobre dostupné pre ľudí z celého Slovenska - východného, stredného, aj západného.

2. Množstvo ubytovacích možností

SOREA ponúka širokú škálu ubytovacích možností, či už hľadáte apartmány, rodinné izby alebo ekonomickejšie možnosti pre mladých cestovateľov. Každý hotel SOREA je navrhnutý tak, aby spĺňal rôzne potreby a preferencie hostí.

3. Kvalitná gastronómia

Všetky hotely SOREA ponúkajú vyváženú stravu s dôrazom na kvalitu a čerstvosť surovín. Reštaurácie sú pripravené potešiť aj tých najnáročnejších gurmánov, a to v príjemnom prostredí s milým a ochotným personálom, ale i tých, ktorých obmedzuje intolerancia resp. hystamín. Z ponuky a rôznorodosti bufetových stolov si každý vyberie a nájde to svoje. 

4. Wellness a Relax

Po celodennej lyžovačke alebo intenzívnom dni na zasnežených svahoch oceníte wellness a rôzne relaxačné procedúry. Mnohé hotely SOREA sú vybavené modernými wellness zariadeniami vrátane sauny, bazéna a masážnych salónov, kde si môžete dopriať zaslúžený oddych.

5. Aktivity pre celú rodinu

SOREA hotely sú ideálne pre rodinné dovolenky s deťmi a majú Children´s friendly certifikát, inak povedané, získali certifikát hotela, ktorý je priateľský k deťom a rodinám. S bohatým programom pre deti, vonkajšími športovými aktivitami a blízkosťou rodinných atrakcií majú naši malí hostia vždy čo robiť.

6. Výborný pomer ceny a kvality

Pri všetkých týchto výhodách hotely SOREA ponúkajú kvalitné ubytovanie za rozumnú cenu, to znamená skvelú hodnotu za vaše peniaze. Cieľom siete hotelov SOREA je poskytnúť vám nezabudnuteľný pobyt za rozumnú cenu.

Hotely SOREA sú tou správnou voľbou pre vaše zimné aktivity. Využite teraz jedinečnú zľavu pre deti až do výšky 100%. Rezervujte si svoj pobyt ešte dnes a začnite sa tešiť na nezabudnuteľné chvíle v hoteloch SOREA, obklopených krásnou slovenskou prírodou a špičkovými lyžiarskymi strediskami.

Rezerváciu si môžete spraviť jednoducho cez www.sorea.sk vyplnením online formulára, alebo telefonicky priamo cez recepcie hotelov, resp. CK SOREA.
Tešíme sa na vašu návštevu!