Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Hotel SOREA TRIGAN – skvelá voľba vo Vysokých Tatrách!

Štrbské Pleso patrí počas celého roka k najvyhľadávanejším lyžiarskym a turistickým centrám vo Vysokých Tatrách.

Hotel priateľský k deťom v najatraktívnejšej lokalite Vysokých Tatier

Štrbské Pleso patrí počas celého roka k najvyhľadávanejším lyžiarskym a turistickým centrám vo Vysokých Tatrách. V lete priťahuje množstvo turistov, ktorí hľadajú možnosti na turistiku a prechádzky po okolitých tatranských štítoch. V zimnej sezóne láka vynikajúcimi lyžiarskymi podmienkami so skvelými traťami na slalom, zjazd, či bežecké lyžovanie. Je populárnym turisticko-rekreačným centrom Vysokých Tatier a zároveň najvyššie položené kúpeľné miesto strednej Európy s klimaticky najčistejším ovzduším.

Úchvatný výhľad na tatranské štíty z panoramatického výťahu

A práve v tomto atraktívnom prostredí sa nachádza Hotel *** SOREA TRIGAN, ktorý  je situovaný pri Novom Štrbskom plese na území Tatranského národného parku.  Hotelovým hosťom sú k dispozícii pohodlne zariadené jedno a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky, rodinné izby, apartmány, ako aj bezbariérové izby. Izby sú štandardne vybavené telefónom, rádiom, TV – SAT, trezorom a bezplatným WiFi pripojením. Na recepcii je možné zapožičať varnú kanvicu alebo sušič na vlasy.  Nezabudnuteľné pohľady na vrcholy Tatier vám poskytne jazda skleneným  panoramatickým výťahom.  

Ocenenie certifikátom Zariadenie priateľské k rodinám a deťom.

V rámci projektu „Vstúpte s dieťaťom“  bol Hotel SOREA TRIGAN ocenený certifikátom ako Zariadenie priateľské k rodinám a deťom. Platnosť certifikácie je na základe skutočného stavu hodnotených služieb kontrolovaná Úniou materských centier. Pre našich najmenších klientov máme k dispozícii detské postieľky, redukcie, župany, nočníky , stupienky, ohrievač fliaš. V reštaurácii si nájdu detské stoličky, ale aj chutné  menu pre najmenších . Nie menej atraktívny je pre nich detský bazén so šmýkačkou, hračkami a malým detským kútikom v hotelovom wellness centre. Mamičky tu nájdu aj  miestnosť na prebaľovanie a dojčenie. Detský kútik sa nachádza v Lobby bare na prízemí a v časti pri reštaurácii, kde deti nájdu nielen hračky a skladačky, ale aj bazén s guľôčkami, rôzne skákadlá a odrážadlá. Na letnej terase sa vyšantia na skvelej trampolíne, a na našom najvyššie položenom volejbalovom ihrisku využijú svoj športový talent. Počas všetkých prázdnin a sviatkov v roku  máme veselé animačné programy a rôzne podujatia pre deti aj celé rodiny. Pre rodiny s malými deťmi sú určené relaxačné pobyty plné zábavy a aktívneho oddychu. Doplnkovou službou hotela je možnosť zapožičania spoločenských hier a športových potrieb ( Nordic Walking paličky, volejbalové a futbalové lopty, futbalové bránky, petang, švihadlá, bedminton sady, kroketové sady). V interiéri hotela  sa zabavíte aj pri biliardových stoloch a stolnom tenise…

V hoteli je možné aj ubytovanie so zvieraťom – sme hotel „dog friendly“. Radi vás uvítame aj s vaším domácim miláčikom. Sme to pravé miesto na prechádzky. Po dlhej ceste máme pre vašich miláčikov aj malé občerstvenie vo vyhradenom priestore.

Gastronomické služby potešia gurmánov i vegetariánov

Široký sortiment jedál tradičnej slovenskej kuchyne poskytuje hotelová reštaurácia s nádherným výhľadom do Štrbskej doliny. Raňajky a večere sú podávané formou teplých a studených bufetových stolov, servírované trojchodové obedy (predjedlo, hlavné jedlo, dezert) s možnosťou výberu zo 4 až 5 jedál, vrátane vegetariánskeho menu a obedových balíčkov, ktoré využívajú klienti pri výletoch. Prihliadame aj na zdravú stravu a rôzne alergény,  prispôsobujeme spôsob varenia, ako aj prípravy a zloženia jedál. Počas prázdnin a sviatkov vám prinášame večere s hudbou a priblížením slovenských tradícií. K dispozícii je LOBBY bar a DENNÝ bar so širokou ponukou nápojov a vín slovenských vinárov, ako aj malým občerstvením, v letnom období aj zmrzlinou.

Skvelé miesto na kongres, konferenciu, aj na relax…

Pre organizovanie školení, seminárov a konferencií slúžia konferenčné sály, konferenčný salónik s kompletnou kongresovou technikou v cene prenájmu miestností.

K dispozícii sú:

Veľká kongresová miestnosť (200 osôb), kino sedenie ( 120 osôb ) školské sedenie

Malá kongresová miestnosť (80 osôb) kino sedenie ( 60 osôb ) školské sedenie

Salónik (30 osôb) kino sedenie ( 16 osôb ) školské sedenie

Miestnosti sú vybavené kompletnou kongresovou technikou a informačnými bannermi. Občerstvenie je podávané v samostatnej časti , kde sú stoly a coffee break pulty s kávomatmi a dohodnutým občerstvením. Ku kongresovej časti je prístup výťahmi. K dispozícii je aj fajčiareň.

Svet regenerácie a oddychu s prísľubom dokonalého relaxu

Priamo v hoteli sa nachádza centrum WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s nerezovými bazénmi, perličkami a hydromasážou, fínskou saunou a parnými saunami (modrou a smaragdovou). Hosťom sú k dispozícii rôzne relaxačné  masáže, zábaly a wellness procedúry, odpočiváreň, a fitnescentrum.

Leto ponúka nezabudnuteľnú turistiku, aj adrenalínové zážitky

V letnej sezóne sú v okolí hotela vyznačené turistické a cyklochodníky, na kratšie i dlhšie túry do okolitých dolín s prekrásnymi plesami, Podbanské, na Kriváň, Popradské pleso či Rysy. Vyznávači adrenalínu si nenechajú ujsť bungee jumping alebo paragliding. Vhodné podmienky na treking, vysokohorskú turistiku s horským vodcom, horolezectvo a skalolezectvo, ako aj cykloturistiku a  jazdenie na koni a koči. Pre deti je tu skvelý FUN PARK, kde zažijú množstvo zážitkov, VEVERIČÍ PARK ponúka lezenie pre väčšie aj menšie deti, JAZDA NA ŠTVORKOLKÁCH zaručí zážitok pre celú rodinu, no a nemali by sme zabudnúť ani na ČLNKOVANIE na Štrbskom Plese , ktoré láka stále viac a a viac turistov.

Štrbské pleso ponúka bohatý program aj v zime…

V zimnej sezóne patrí Štrbské Pleso medzi najnavštevovanejšie lyžiarske strediská vysokých Tatier. Čaká na vás WINTER PARK –  2- sedačkové lanovky, snowboardová časť, adrenalínové žľaby, bežecké trate (vedú aj cez plesá), skijörning, nočné lyžovanie, jazdy na snežných skútroch, špičkové terény a freeriding, pre deti množstvo atrakcií a detská lyžiarska škola.

SKIBUS hotela SOREA TRIGAN vás podľa grafikonu odvezie priamo do centra lyžiarskeho strediska na Štrbskom Plese a zároveň aj naspäť k hotelu. 

Ocenenie za služby

Hotel *** SOREA TRIGAN  je vhodný pre rodinnú rekreáciu, relaxačno-ozdravovacie a regeneračné pobyty, športové sústredenia, organizovanie seminárov a školení. Poskytuje ideálne podmienky pre spoznávanie najmenších veľhôr sveta – Vysokých Tatier v každom ročnom období. Tunajšia vysokohorská klíma pôsobí priaznivo na ľudský organizmus a využíva sa na liečbu ochorení dýchacích ciest. 

Hotel SOREA TRIGAN sa tiež, ako ostatné hotely siete SOREA,  zaradil do skupiny elitných značiek, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky. Ocenenie Slovak Business Superbrands 2017 je potvrdením kvality ponúkaných služieb a povzbudením pre zákazníkov pri ich rozhodnutiach a výbere dovolenky.