Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

JESENNÉ POBYTY SENIOR FIT 60+ V HOTELOCH SOREA

Dopriať si krásnu dovolenku môžeme aj mimo hlavnej dovolenkovej sezóny. Mimochodom, prečo by si seniori, ktorí sú vo veku 60+, nemohli naplno vychutnať voľné dni oddychu práve na jeseň, keď je na horách najkrajšie? Je to čas, keď sa už netreba prispôsobovať detským prázdninám, čas, ktorý si možno vo väčšom pokoji a s pôžitkom užiť či už vo dvojici, alebo s priateľmi, v objatí majestátnej prírody a s plným pohodlím! A veruže je z čoho vyberať…

Wellness a pohoda v hoteli SOREA TRIGAN

Až do neskorej jesene si možno vo Vysokých Tatrách, na Štrbskom plese, objednať a vychutnať pobyt s názvom Wellness a pohoda v hoteli SOREA TRIGAN, a to na 4/5/6/7 nocí – podľa vlastného uváženia. Súčasťou pobytu je každodenný  neobmedzený vstup do centra WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU, ktorý závisí od počtu nocí, ktoré strávime v hoteli. Ďalšou príjemnou súčasťou pobytu je voľný vstup do fitness centra v prevádzkových hodinách wellness centra.

Možnosť uplatnenia vernostnej zľavy s KLUB SOREA.

https://www.sorea.sk/novinky/senior-wellness-pohoda-na-horach

Viac inšpirácií na voľný čas na Štrbskom plese, aj s kalendárom podujatí nájdete na www.strbskepleso.sk

Pestrá wellness jeseň v hoteli SOREA URÁN

Krásne si oddýchnuť možno aj v hoteli SOREA URÁN v Tatranskej Lomnici, kde si možno objednať ubytovanie na 3/4/5/6/7 nocí a podľa počtu nocí si možno vychutnať aj voľný vstup do centra Wellness URANIA, kde každý návštevník strávi príjemné chvíle relaxu a načerpá nové sily.

Pri pobyte je možnosť uplatnenia vernostnej zľavy 5 %.

https://www.sorea.sk/novinky/pestra-wellness-jesen

Hotel SOREA TITRIS – dokonalý oddych v objatí tatranskej prírody

Seniorský pobyt v hoteli SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici si môžete rezervovať na 4/5/6 alebo viac dní, pričom možno využiť zaujímavé bonusy: V rámci polpenzie, ktorá sa podáva formou bufetu, má každý hosť k večeri 1 nealkoholický nápoj alebo pivo zdarma. Ďalším bonusom je 1 vstup do AQUA Relax centra – MIX ZÓNA na 2 hodiny. Ďalšie vstupenky si za zvýhodnené ceny pre klientov možno kúpiť na recepcii hotela.

Pri pobyte je možnosť uplatnenia vernostnej zľavy 5 % pre stálych klientov a držiteľov karty SOREA.

https://www.sorea.sk/novinky/seniorsky-pobyt

Čarovná jeseň v hoteli SOREA HUTNÍK I./II.

Ak sa rozhodnete stráviť svoju tohtoročnú jesennú dovolenku V Tatranských Matliaroch, ubytujte sa v hoteli SOREA HUTNÍK I./II. , ktorý je úžasnou a príjemnou základňou, z ktorej môžete podnikať tie najkrajšie výlety! Chceli by ste vidieť nádherné Zelené, či Veľké Biele pleso? Alebo si na vlastné oči pozrieť Vodopády Studeného potoka či obrovský vodopád? Žiaden problém – krásnych miest, ktoré rozhodne treba navštíviť, je tu neúrekom. Stačí si len niečo pekné naplánovať a už môžeme vyraziť!

K bonusom, ktoré možno na tejto dovolenke čerpať, patrí voľný vstup do hotelového bazéna v prevádzkových hodinách, ako aj telocvičňa, vonkajšie ihrisko, posilňovňa či stolný tenis zdarma.

Aj tu platí 5 % vernostná zľava z ceny pobytu (ubytovanie + polpenzia) pre stálych klientov a držiteľov klubovej karty SOREA.

https://www.sorea.sk/novinky/carovna-jesen-pod-lomnickym-stitom

Jesenný RELAX POBYT v Demänovskej doline

Hotel SOREA SNP – to je ďalšie čarovné miesto, kde môžete stráviť tú najúžasnejšiu jesennú dovolenku a vychutnať si pokoj a pohodu. Samozrejme, okrem útulného hotela, ktorý ponúka vstup do WELLNESS EUPHORIA, možnosť využitia LIPTOV karty, masáže , zábaly a fitness centrum, je zaujímavá aj lokalita s množstvom možností na skutočne atraktívne výlety. Môžete tu nájsť tajomné jaskyne ako Demänovská jaskyňa slobody, Demänovská ľadová jaskyňa, či Jaskyňa mŕtvych netopierov a rovnako tak si užiť výlet na Vrbické Pleso, Poľanu, Chopok a ďalšie. 

https://www.sorea.sk/novinky/jesenny-relax-pobyt

Skutočný jesenný SENIOR ODDYCH 60+

Hotel SOREA MÁJ v Liptovskom Jáne – to je super ponuka pre všetkých, ktorí si chcú oddýchnuť v krásnom prostredí a pritom sa chcú nechať trochu rozmaznávať príjemnými procedúrami! V termínoch od septembra do decembra si možno dosýta užiť Jesenný Senior balíček, ktorý obsahuje relaxačnú masáž teplým olejom, relaxačnú masáž chodidiel, bahenný teplý zábal, oxygenoterapiu (kyslíková terapia) a Parafínový zábal rúk. Samozrejmosťou je 4x vstup do hotelového termálneho bazéna zdarma. 

Prvá procedúra sa čerpá v deň nástupu. Všetky procedúry sú v trvaní 30 minút a Bahenný zábal trvá 20 minút.

Pobyt spríjemní aj LIPTOV karta (karta plná zliav na atrakcie v rámci regiónu Liptov).

https://www.sorea.sk/novinky/jesenny-senior-odych-60

Základný SENIOR POBYT v krásnom prostredí

Hotel SOREA ĎUMBIER v Liptovskom Jáne sa nachádza v jednej z najkrajších dolín Národného parku Nízke Tatry, tak už to samo o sebe prezrádza, že je to ideálne miesto nielen na relax, ale aj na úžasné výlety.

Okrem toho tento pobyt ponúka aj množstvo zaujímavých bonusov:

1x za pobyt vstup do hotelového bazéna s termálnou vodou v hoteli SOREA MÁJ

Zvýhodnený vstup do expozície Miniatúr MINI SLOVENSKO – areál slovenských kultúrnych pamiatok v Liptovskom Jáne

V mesiacoch september a október zaujímavý program na celý týždeň.

Vernostná zľava 5 % z ceny pobytu, ak sa klient ubytuje v sieti hotelov SOREA opakovane.

https://www.sorea.sk/novinky/zakladny-senior-pobyt

Doprajte si krásny október v Hoteli SOREA ĽUBOVŇA

Október je nielen mesiacom, keď príroda hýri nádhernými farbami jesene, ale je to aj Mesiac úcty k starším. Prečo teda nevyužiť skvelú možnosť vybrať si práve v tomto čase niektorý z exkluzívnych pobytov, ktoré sú seniorom doslova šité na mieru! Počas celého pobytu je voľný vstup do hotelového bazéna a každý klient si môže vychutnať 1x wellness balík – to znamená 1,5 hodinový vstup do relaxačného centra (relaxačná perlička, morský kúpeľ, fínska/infra sauna).

Okrem toho, návštevníkov každý deň čaká zaujímavý program – takže nikto sa nudiť určite nebude. Do zoznamu aktivít je zaradený Nordicwalking a chôdza v prírode, spojená s ochutnávkou magnéziovej minerálnej vody Ľubovnianka a MISS+ priamo z prameňa, návšteva plničky LIMO ŠPES, kde sa spracováva a plní minerálna voda Ľubovnianka, AQUA fitness v bazéne, zaujímavé prednášky, tanečný večierok a dokonca aj Večer pre pamätníkov.

Príjemným osviežením je aj prehliadka spoločnosti AGROKARPATY PLAVNICA, ktorá sa zaoberá pestovaním, spracovávaním, výrobou a predajom slovenských čajov v prvotriednej kvalite.

https://www.sorea.sk/novinky/mesiac-ucty-k-starsim

Prirodzene, toto sú možnosti, z ktorých sa dá vybrať, alebo si nimi spestriť pobyt, ale naplánovať si možno aj vlastný, individuálny program. Či už ide o turistické vychádzky, obdivovanie historických pamiatok, alebo kultúrne podujatia – Spiš má vždy čo ponúknuť.

Viac inšpirácií získate: https://www.podujatia.sk/region-spis

Tak čo na to poviete? Páči sa vám táto skvelá ponuka? V tom prípade už neváhajte a vyberte si niektorý zo zaujímavých pobytov – veď jeseň už nie je ďaleko…