Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

S nami vás nuda trápiť nemusí. Využite skvelé ZĽAVY a BONUSY !

Prichádza leto ! Čo tak si ho spríjemniť fantastickými dovolenkovými zážitkami v najkrajších lokalitách Slovenska ? Hotelová spoločnosť SOREA má pre vás aj tento rok prichystanú bohatú ponuku produktových balíčkov, relaxačných procedúr a bonusových zliav na športové, zábavné či oddychové aktivity. Či už si vyberiete Vysoké alebo Nízke Tatry, ktoré po stáročia vzbudzujú rešpekt u každého svojho návštevníka, Spiš, prezývaný aj Klenotnica Slovenska, či naše hlavné mesto, Bratislavu, o oddych a zábavu budete mať rozhodne postarané !

Hory, turistika, cyklistika, wellness aj pamiatky, SOREA vám ponúka tie najlepšie zážitky !

 Vďaka naším partnerom sme pre vás aj tento rok prichystali širokú škálu aktivít, či už športových alebo zábavných, ktorými si svoju dovolenku môžete spríjemniť za bezkonkurenčné ceny. Celú ponuku BONUSOV a ZĽIAV pre našich hotelových hostí nájdete TU

Harmónia a wellness pod Lomnickým štítom

Tatranská Lomnica je známa ako športové a kultúrne centrum Vysokých Tatier a práve v tejto oblasti môžete nájsť Hotel SOREA URÁN, ktorý dokáže uspokojiť dovolenkové požiadavky rôznorodých návštevníkov.  Hotel ponúka pobyty so službami, medzi ktoré patrí aj vstup do wellness centra URANIA s nerezovými bazénmi a množstvom vodných atrakcií. Vo wellness centre si môžete vychutnať okrem iného aj fínsku či parnú saunu a rôzne druhy masáží a zábalov. 

Neďaleko, v tejto vyhľadávanej lokalite, sa nachádza aj hotel SOREA TITRIS. Dokonalý relax vám ponúkne vodný a saunový svet - AQUA Relax centrum priamo v hoteli. Vaše ratolesti sa môžu dosýta vyšantiť na tobogáne ale aj na novom zábavnom detskom ihrisku TITRISLAND. Dospelých zase bezpochyby poteší uvítací nápoj či dobrá káva  na slnečnej terase.

V rámci pobytu je možné navštíviť napríklad galériu netradičných hračiek Dobrá hračka, galériu trick – artu a optických ilúzií TrickLandia,  unikátnu zážitkovú prehliadku TATRY VNÚTRY,  zábavný DINOPARK TATRY či digitálnu galériu POLIANKOVO. Pre milovníkov aktívneho oddychu sú v ponuke BONUSOV a ZLIAV cyklozájazdy so spoločnosťou TATRY TRAVELIA. 

Pravá rodinná pohoda na Štrbskom Plese

Štrbské Pleso, je významným turisticko – športovým centrom a najvyššie položeným liečebným miestom Vysokých Tatier a práve tu si môžete dopriať letnú dovolenku v hoteli SOREA TRIGAN. Pre dospelých aj deti je k dispozícií WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU s bazénmi, masážami, saunami, farebnou večernou symfóniou a panoramatickým výhľadom na tatranské štíty, navyše ku vstupu do wellness centra dostanete ako bonus kozmetický balíček pre dospelú osobu a darček pre deti.

Pokiaľ si teda vyberiete dovolenku na Štrbskom Plese, určite nezabudnite navštíviť Vežu snov TATRAS TOWER, ktorá vás obohatí o autentický a dobrodružný  zážitok z Vysokých Tatier. 

Turistické LETO v Tatranských Matliaroch

V o Vysokých Tatrách, v tichom prostredí Tatranských Matliarov, sa nachádza aj centrum relaxu a zábavy, hotel SOREA HUTNÍK, ktorý má tie najlepšie predpoklady splniť predstavy o aktívnej letnej dovolenke. Vďaka širokej škále hotelových služieb, od novo zrekonštruovaného bazéna

 cez minigolf, automatické dvojdráhové BOWLING centrum, až po posilňovňu či telocvičňu je hotel vyhľadávaný najmä medzi rodinami s deťmi. Vychutnať si môžete aj  relax v podobe sauny, masáží a morského kúpeľa či večernú opekačku,  na ktorú vám poslúži perfektne pripravené ohnisko so sedením.

Leto v údolí minerálnych prameňov

Spiš, región pretkaný prírodnými krásami, pamiatkami  a históriou, región, ktorým sa Slovensko pýši po celej Európe.  Okrem spomínaných historických pamiatok a prírodných zákutí svetového  významu tu nájdete aj Hotel SOREA ĽUBOVŇA. V okolí hotela môžete navštíviť voľne dostupné minerálne pramene vody Ľubovnianka a MISS + . Pripravený je aj viacúčelový športový areál či športovo relaxačné centrum s plaveckým bazénom, perličkou s chromoterapiou, saunami, masážami a zábalovými terapiami.

Chcete si dopriať skutočne dych vyrážajúci zážitok ? Potom sa rozhodne vydajte na splav Dunajca, v nádhernej prírodnej scenérií Pieninského národného parku. Navyše so zvýhodnenou cenou pre hotelových hostí SOREA.

Letná dovolenka na Liptove

Termálne blaho, terapia hypervolts, reboots, oxygenoterapia, klimatoterapia, kryo-kompresia, klasické masáže, zdravotne - liečebné masáže, aromatické masáže a relaxačné masáže, zábalová, tepelná a chladová terapia, lymfodrenáž, suchý uhličitý kúpeľ, taping, detoxikačná vanička a mnoho ďalších služieb,  to je ponuka Hotela SOREA MÁJ v Liptovskom Jáne. Váš zážitok z letnej dovolenky umocní návšteva hotelového letného termálneho kúpaliska TERMAL raj, ktoré sa nachádza uprostred tatranskej prírody. Relaxačné procedúry, slnko, voda a vôňa lesa, to je tá najlepšia kombinácia pre váš odpočinok a zdravie.

V okolí navyše môžete za výhodnú cenu zavítať napríklad do Stanišovskej jaskyne, Galérie Kolomana Sokola či Liptovskej galérie Petra Michala Bohúňa. Zaujímavý zážitok ponúka aj návšteva ekologického hospodárstva Farma Východná či návšteva jedného z najmodernejších športových, streleckých areálov na Slovensku – STRELNICA LIPTOV. 

Uvoľnite sa a doprajte si dámsky špeciál, kde na vás čaká uvítací drink a balíček relaxačných procedúr, vydajte sa na cestu ZA 7 HORAMI alebo si skrátka užite LETO NA ĎUMBIERI v hoteli SOREA ĎUMBIER. Hotel je umiestnený v jednej z najkrajších dolín Nízkych Tatier, v Jánskej doline, ktorá ponúka pestré možnosti aktívneho oddychu v prírode.

Priamo pred hotelom vás istotne zláka jedinečná expozícia miniatúr slovenských historických pamiatok MINI SLOVENSKO. Pre rodiny s deťmi je určite nemenej zaujímavý areál s obrovskými rozprávkovými sochami z piesku, PIESOČKOVO a športoví nadšenci zase iste radi využijú možnosť zapožičania kolobežiek či bicyklov a vydajú sa na jazdu po Liptovských horských cestičkách vďaka spoločnosti SKI NIŇAJ, ktorá má svoju prevádzku priamo v priestoroch hotela.

Letný MAXI RELAX

Áno, aj tak sa dá zhrnúť pobyt v hoteli SOREA SNP !  Maximum zážitkov a maximum oddychu na vás čaká v prostredí Demänovskej Doliny, ktorá ponúka široké možnosti pre turistiku, cykloturistiku, návštevu Demänovského krasu (Demänovská ľadová jaskyňa, Demänovská jaskyňa slobody) a iné. Čo však rozhodne treba navštíviť, je špičkové hotelové wellness centrum WELLNESS EUPHORIA ktoré zahŕňa PANORAMA POOLS (bazény s hydromasážnymi dýzami, vodnými chrličmi, perličkovou masážou a ďalšími atrakciami), FAMILY WELLNESS (detský bazén s vodným ježkom či oddychový bazén s vodným delom a šmykľavkami) a SAUNOVÝ SVET s detskou saunou, parnou saunou AROMA, infrasaunou a suchou saunou pre 8 či 12 osôb. Deti okrem atrakcií vo wellness centre určite ocenia aj nový detský areál priamo pred hotelom.

Víkend Bratislavských dejín

Čarokrásna  Bratislava, pýšiaca sa historickými pamiatkami ako je napríklad Katedrála Sv. Martina, Stará radnica, Primaciálny palác, Michalská brána, Grassalkovichov palác a veľa ďalších.

A priamo na hradnom vŕšku s výhľadom na Bratislavu a rieku Dunaj sa vyníma  Hotel SOREA REGIA ktorý ponúka možnosť zažiť víkend plný spoznávania Bratislavských dejín. Vychutnajte si napríklad jazdu historickým vláčikom, plavbu loďou, návštevu divadla či pešiu prehliadku centra Bratislavy so sprievodcom.  Veríme, že sa presvedčíte že aj letná dovolenka v Bratislave má svoje unikátne čaro !

SOREA – sieť hotelov na Slovensku, patrí do skupiny elitných značiek ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky. Svedčí o tom aj ocenenie komisie expertov Brand Council, programu Slovak Superbrands ktorá udelila našej spoločnosti cenu Slovak Business Superbrands Award 2017, 2018 aj 2019.  SOREA získala tiež prestížne ocenenie a certifikát Dôveryhodná firma GOLD 2020 a Dôveryhodná firma 2021, ktoré potvrdzujú dobré povedomie a kvalitu značky.

Veríme že si vyberiete zo skvelej letnej ponuky a zažijete nezabudnuteľnú dovolenku v hoteloch spoločnosti SOREA !