Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

TURISTICKÉ CIELE 7KOPCOV 3JAZERÁ V OKOLÍ HOTELOV SOREA

Hotelová sieť SOREA ponúka cenovo a destinačne veľmi vyvážené ubytovanie v tých najlukratívnejších miestach Slovenska.

V okolí ich hotelov máme veľa turistických chodníkov a po uzavretí veľmi sľubnej spolupráce veríme, že hotelová sieť SOREA sa stane našim prístavom pri viacerých podujatiach a tiež našim účastníkom pri príležitosti 30 výročia ponúkne aj viacero benefitov, napr. wellness po túre, zvýhodnené balíčky a pod…. Pozrime sa bližšie na turistické ciele 7kopcov 3jazerá v okolí hotelov SOREA.

Vysoké Tatry

Päť hotelov vo Vysokých Tatrách na tých najlepších miestach. Hotel SOREA TRIGAN na Štrbskom plese, SOREA URÁN a SOREA TITRIS v Tatranskej Lomnici a HUTNÍK 1 a 2 v Tatranských Matliaroch.

V okolí Štrbského plesa ponúkame niekoľko cieľov. Snáď najnáročnejší je výstup na Kriváň cez Jamské pleso. Pre tých menej náročných ponúkame túru na Popradské pleso, odkiaľ môžte pokračovať na ďalšie ciele: turistický výstup na Rysy a Žabie plesá, alebo na túru Kôprovský štít a Hincové plesá.

V okolí Tatranskej Lomnice nájdete tiež niekoľko cieľov. Asi najfrekventovanejšia je túra na Zelené pleso, hoci priamo z Lomnice ide lanovka na Skalnaté pleso odkiaľ môžete pokračovať prechodom na Veľkú Svišťovku alebo Hrebienok.

Hotelová sieť SOREA ponúka komfortné ubytovanie vo Vysokých Tatrách na najatraktívnejších miestach.

Nízke Tatry

Štyri hotely umiestnené v tých turisticky najkrajších dolinách ponúkajú komfortné ubytovanie v Nízkych Tatrách. Hotel SOREA SNP a SOREA MARMOT (v zimnej sezóne) v Demänovskej doline, Hotel SOREA MÁJ a SOREA ĎUMBIER v Jánskej doline.

Na Liptove máme cieľov požehnane. Tento rok plánujeme turistický výstup na Poludnicu, Z Chopku môžete absolvovať túru na Ďumbier, Iba kúsok ďalej je Chabenec, Ďurková a opačným smerom prečerpávacia stanica Ćierny Váh.

Stará Ľubovňa

Ubytovanie v Starej Ľubovni v nádhernom horskom prostredí nájdete v hoteli SOREA ĽUBOVŇA. Na severný Spiš sa pravidelne vraciame a cieľov tu je nadostač. Výstup na EliášovkuJarabinský prielomtúra na Čiernu horu v Levočských vrchoch, Výstup na Veterný vrch alebo len cyklovýlety na Malý Lipník a do Muszyny.

Nemôžme obísť ani samotnú Starú Ľubovňu s jej skanzenom, Ľubovnianskym hradom a Ľubovnianskymi MTB cyklostopami.

Bratislava

SOREA ponúka aj Ubytovanie v Bratislave. Ako bonus pre všetkých mimobratislavských predstavujeme bratislavský hotel SOREA REGIA.

Bratislava ponúka bezpočet výletov a príležitostí na turistiku v Malých Karpatoch. Turistické a výletné ciele však nájdete aj popri Dunaji a v blízkom Rakúskom pohraničí. Turistické ciele 7kopcov 3jazerá v okolí hotelov SOREA sa úzko prelínajú. Veríme, že sa v nich na niektorých akciách stretneme.