Radi zodpovieme všetky vaše otázky +421 2 5542 2332 · obchod@sorea.sk
späť

Dovolenka plná hravosti so SOREA bez starostí !

Radi by ste strávili príjemný čas s rodinou plný zábavy a oddychu a ešte ste sa nerozhodli kam sa s deťmi vybrať ? Vyskúšajte jeden z hotelov SOREA v najkrajších lokalitách Slovenska ako sú Vysoké Tatry, Nízke Tatry či Spiš a zaručene neoľutujete. Okrem krásnej prírody a špičkových wellness centier na vás čaká bohatá ponuka doplnkových služieb hotelových zariadení, ktoré sa právom pýšia Certifikátom "Zariadenie priateľské k deťom a rodinám" v rámci projektu "Vstúpte s dieťaťom".

Tatranská Lomnica je známa ako športové a kultúrne centrum Vysokých Tatier a práve v tejto oblasti môžete nájsť Hotel *** SOREA URÁN. Vaše deti istotne poteší najmä návšteva hotelového Wellness URANIA s detskými bazénmi a nerezovým relaxačným bazénom so zábavnými aj oddychovými vodnými atrakciami ako sú lezecká sieť, hojdací záliv, vodné chrliče, masážne trysky či vodná perlička. Vaše ratolesti sa môžu zabaviť aj v hotelovom detskom kútiku, v ktorom sa nachádza tabuľa na kreslenie, šmýkačka, hojdací koník, omáľovánky, farbičky, malé hračky, autíčka, plyšové hračky či stolové spoločenské hry a karty. Staršie deti si môžu skúsiť súťaž o výhru pri stolnotenisovom stole, či biliardovom stole.

Neďaleko sa nachádza Hotel *** SOREA TITRIS  a jeho AQUA Relax centrum. Pri vstupe do wellness je možnosť zakúpenia plienok do vody, plávacieho kolesa a rukávnikov. Deti si tu nájdu zábavu na 36 metrovom tobogane s vodným prúdom, či v zrýchľovacom kanáli. Kým sa vyšantia na vodných atrakciách , rodičia si oddýchnu v relaxačnom bazéne s bublinkovou masážou celého tela, či hydromasážou dolných končatín, masážou chrbtice pod vodnými tryskami, či vo vírivej vani po saunovaní. Plno zábavy vás s deťmi čaká aj na novom detskom ihrisku TITRISLAND s hernou zostavou Kremienok a Chocholúšik, Rainbow s hojdačkou a malou lezeckou stenou, jednopružinovou hojdačkou zajačik, preliezačkou  Štaflík a Špagetka,  s baranidlom a zábavnou fotostenou TITRISLAND !

A čo tak si zahrať BOWLING či minigolf uprostred krásnej prírody Tatranských Matliarov ? Program, ktorý bezpochyby ocenia najmä staršie deti je pre Vás prichystaný v hoteli *** SOREA HUTNÍK. Hosťom je k dispozícií aj krytý plavecký bazén, vonkajšia slnečná terasa, sauna, infrasauna, klasické masáže, morský kúpeľ, stolný tenis, biliard a herňa pre deti. V letnej sezóne rodiny určite využijú okrem minigolfu pred hotelom i vonkajšie ihrisko, v zimnej sezóne zas malí návštevníci ocenia lyžiarsky vlek pre deti aj začiatočníkov v areáli hotela. Detský kútik je vybavený nábytkom, detským domčekom, rôznymi hračkami, nástennou tabuľou na kreslenie a iné. Taktiež je možnosť zapožičania širokej škály spoločenských hier ALBI alebo športových potrieb ako sú lopty (futbal, basketbal, volejbal či detské lopty), hokejky a loptičky na florbal či košíčky a rakety na bedminton.

Prechádzka pri Štrbskom plese a skvelý oddych vo wellnesse - v tomto duchu sa nesie pobyt v hoteli *** SOREA TRIGAN. Široká škála hotelového vybavenia pre tie najmenšie i väčšie deti, priestranný detský kútik s hračkami či spoločenskými hrami, biliard no najmä WELLNESS SVET REGENERÁCIE A ODDYCHU ktorý  poskytuje zábavu aj najmenším v detskom nerezovom bazéne s hĺbkou vody 20 cm. K dispozícii sú plienky do vody, plávacie kolesá a rukávniky, plávacie okuliare, detská šmýkačka ,ale aj hračky ako vedierka, postavičky, detské sedenie pri bazéne a iné. Samozrejmosťou hotela je detské menu v reštaurácii, detské stoličky pri stole, vaničky na kúpanie, plienky, detský nočník, redukcie, detské postieľky, stupienky, prebaľovací pult, poistky do zásuvky, či ohrievače na mlieko.

Prebádali ste už Nízke Tatry ? Pokiaľ sa ešte iba chystáte, odporúčame začať  Demänovskou Dolinou, , ktorá ponúka široké možnosti pre turistiku, cykloturistiku či návštevu Demänovského krasu. V rámci svojho programu nezabudnite zavítať do špičkového centra WELLNESS EUPHORIAhoteli *** SOREA SNP, ktoré má okrem iného vybudovanú aj špeciálnu zónu FAMILY WELLNESS s detským bazénom plným vodných atrakcií a detskou saunou. Pre deti je pripravený aj detský kútik v ktorom sa nachádzajú penové či plastové kocky, plyšové hračky, autíčka, stolík so stoličkami na maľovanie a hranie, detská kuchynka, farbičky, omaľovánky a iné. Vonkajšie detské ihrisko obklopené zeleňou ponúka domček so šmykľavkou, malú a veľkú hojdačku a hojdacieho macka. Pre starie športovo zdatné deti má hotel pripravené outdorové športovisko, kde nájdu posilňovač hrudníka, Orbitrec a hrazdu.

Ďalšou obľúbenou lokalitou Nízkych Tatier je Liptovský Ján, kde je umiestnený Hotel *** SOREA MÁJ. Tento hotel je unikátny vďaka termálnej vode a skutočne širokej škále viac než 50 druhov ponúkaných masáží a zábalov. Pre deti je pripravený detský kútik v ktorom sa nachádzajú plyšové hračky, puzzle a spoločenské hry. Súčasťou  je aj priestor na kreslenie, TV a DVD s detskými filmami. V letnej sezóne je pre návštevníkov otvorené hotelové termálne kúpalisko TERMAL raj, v rámci ktorého je  detský bazén s hĺbkou 20 - 40 cm, bazén s fontánkou s hĺbkou vody do 1 m, ale i relaxačný - kľudový bazén, hĺbka 1 m. Program kúpaliska spríjemnia aj animácie pre malých i veľkých. Voda v bazénoch je napúšťaná priamo z termálneho prameňa Rudolf s teplotou 28 – 29 °C.

V lokalite Liptovský Ján sa rovnako nachádza aj hotel SOREA ĎUMBIER, ktorý vo svojom areáli skrýva hneď niekoľko významných slovenských historických pamiatok, ktoré máte možnosť s deťmi spoznávať prostredníctvom unikátnej expozície miniatúr - MINI SLOVENSKO. Pre našich najmenších je k dispozícii priestranný detský kútik s ručne maľovanými stenami, Vaše dieťa sa bude cítiť ako na hrade a tí väčší sa zabavia hraním stolného tenisu, biliardu alebo stolného futbalu.

Spiš – klenotnica Slovenska, pretkaná prírodnými krásami, pamiatkami  a históriou. Objavovanie čara tohto regiónu môžete spojiť s ubytovaním v hoteli ** SOREA ĽUBOVŇA. V rámci pobytu je pre vás a vaše deti pripravený viacúčelový športový areál či športovo relaxačné centrum s plaveckým bazénom, perličkou s chromoterapiou, saunami, masážami a zábalovými terapiami. Pri vstupe do vnútorného hotelového bazéna máte možnosť zakúpenia detských plienok, rukávnikov či nafukovacích kolies. Samozrejmosťou priestorov sú prebaľovacie pulty.  Deti sa môžu zahrať aj v detskom kútiku pri spoločenských hrách ALBI či zapožičať si športové potreby pre staršie deti. Stolný tenis si môžete zahrať v priestoroch hotela, kde sú pre tento účel pripravené  2 stoly. Rakety a loptičky vám poskytnú pracovníci recepcie hotela. Ďalej vás bezpochyby potešia 3 biliardové stoly. Spoločenskému vyžitiu slúži aj viacero klubových miestností a čitáreň. Počas prázdnin vás poteší zábavný program pre deti aj dospelých či možnosť opekania pri ohnisku na to určenom.

Veríme že sme vás inšpirovali  a naladili na rodinný oddych, pre ktorý si vyberiete možno práve jeden z hotelov SOREA. Motiváciou vám môžu byť aj skvelé bonusy a zľavy pre klientov tejto hotelovej siete. Viac informácií nájdete na www.sorea.sk.